Katten op Instagram | Favoriete Instacats #4

Katten op Instagram | Favoriete Instacats #4

Jieha, het is vandaag weer tijd voor een instacats feestje. One of my favorite parties. Het blijft namelijk echt een favoriete bezigheid van mij om op Instagram te zoeken naar leuke katten accounts. En die leuke accounts die ik tegenkom, wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Want er zijn echt ontelbaar veel leuke accounts met modelcats. Zet je dus maar schrap, pak je telefoon er bij, open instagram en bereid je voor op een flinke dosis fluffiness, en schattigheid.

LittleLordReginald

Sneeuwwitje, maar dan in de mannelijke poezenvorm. Want wauw.. Kijk nou toch eens hoe prachtig wit en fluffy deze knapperd is. Dit zal voor vele vrouwelijke poezen de kat op het witte paard zijn. Zijn prachtig groene ogen zijn ook nog eens voorzien van een perfecte eyeliner. So handsome!

FluffyRonja

P-R-E-T-T-Y!!! Ronja wordt omschreven als een echte diva en dat begrijp ik wel als ik deze foto zo bekijk. Het lijkt net een koninklijk portret. Een prachtige fluffy vacht met verschillende kleuren waardoor ze wel op een soort toverbal in kattenvorm lijkt. Echt heel erg mooi en bijzonder. 

Aurorapurr

Prinses Aurora is een prachtige Ragdoll. En dat deze dame een echte prinses is dat geeft bovenstaande foto wel goed weer. Haar mooie blauwe ogen passen perfect bij de koninklijke zetel waar ze op ligt. Deze beauty kan zo op de cover van een kattenmagazine!

Dolly_Bsh_Cat

Ik vraag uw aandacht voor Dolly, een knappe grijs-witte Brits Korthaar met magische geel/bruine ogen. It’s Dolly Time ladies and gentleman! Kijk trouwens eens naar dat schattige zacht roze neusje. Zó schattig.

muffin.chief.thecats

Dit zijn muffin en chief, twee super leuke katers met een Instagram account vol met super originele foto’s. Neem deze foto nou: de heren zitten samen aan een melk diner. Dit is toch gewoon té leuk? En beide heren werken zo te zien ook nog eens ontzettend goed mee.

eden_kingkitten

En nog een Britje. De knappe Eden, een parelkleurige kleine heer. Want dit heertje is nog maar één jaar jong. Valt het jullie trouwens ook op dat zijn stoere sjaaltje perfect matcht met zijn mooie ogen? Het is heel leuk om deze kleine koning op Instagram te bewonderen.

Ken jij nog leuke poezen/katten op Instagram die ik de volgende keer in the spotlights moet zetten? Laat het me weten in de comments! Misschien dat ze dan voorbij komen in het volgende artikel.

Share:

10 Reacties

 1. 14 december 2016 / 08:04

  Wat een knappe katten allemaal! Deze blog heeft echt een hoog knuffelgehalte! Ik ben vooral fan van de prachtige ogen van LittleLordReginald. Wat een naam trouwens ;)

  • 14 december 2016 / 23:10

   Haha ja, een hele mond vol he? Maar wat echt een prachtige kat!

 2. 14 december 2016 / 09:36

  Ik vind de littlelord hete aller cutest

 3. 14 december 2016 / 16:50

  Wat een mooie katten he? Ik heb nu sinds een jaar een kat geadopteerd en sindsdien obsessed haha… Ik heb voor die van mij ook een eigen insta aangemaakt maar hij is niet zo mooi als deze maar wel de liefste voor mij wel een knapperd :-)

 4. 15 december 2016 / 11:40

  Ik was toevallig gisteren ook het account van Aurorapurr tegengekomen, wat een fantastische kat is dat! Je hebt heel erg leuke accounts gekozen. Deze zaterdag adopteren mijn zus en ik onze twee kittens, we zijn beyond excited.

  • 15 december 2016 / 19:45

   Wat toevallig dat jij knappe aurora ook al had bewonderd. En hoe ontzettend leuk dat jullie twee kittens gaan adopteren. Ahhhw. ❤ ik wens jullie heel veel liefde en plezier. Enne.. Ze zijn meer dan welkom op mijn blog in de “show your cat(s)” rubriek.?

   • 16 december 2016 / 17:41

    Oh leuk ! Ga ik dan zeker eens een kijkje op nemen! :D

 5. 16 december 2016 / 16:14

  Ahw, ik smelt alleen al van de foto’s op je blog. Ik heb meteen even een paar instagrammers gaan volgen! Hoe meer poezen, hoe beter ;)

Geef een reactie