Katten op Instagram | Favoriete Instacats #8

Katten op Instagram | Favoriete Instacats #8

Daar zijn ze weer hoor: de Instakittehs. Het blijft een feestje om dit soort artikelen in elkaar te zetten. Het begint met het zoeken van mooie Instacat accounts, het benaderen van de super enthousiaste en trotse kattenpersoneelsleden. Het is zó leuk om al die verschillende katten op deze manier een klein beetje te leren kennen en om de leuke reacties te lezen als ik vraag of ik ze in een artikel mag vernoemen. Dit verveelt nooit. Geniet lekker mee van deze mooie Instacats.

@neemiebear

Maak kennis met kater Nemo (dat is nog eens wat anders dan een oranje vis). Een zeer grappige en statige Instacat. Nemo draagt geregeld strikjes en die staan hem echt heel erg goed. Ik denk dat Nemo echt een speciale kast heeft voor al zijn strikjes. Wat een heertje he?

@sapphire_cashmere

Sapphire en Cashmere zijn Ragdolls en zusjes van elkaar. En hoewel je op het eerste gezicht zou zeggen dat ze veel op elkaar lijken door hun schitterende blauwe ogen, vind ik het ook weer grappig om te zien dat hun neusjes heel anders zijn. Beide dames zijn wel ontzettend purrretty. Dat is één ding dat zeker is.

@bengal_tyra

En dit is Tyra, een prachtig Bengaals meisje van ongeveer 1,5 jaar jong. Ze is woonachtig in Zweden en ze houdt van knuffelen en spelen. En als ik naar haar foto’s kijk dan denk ik echt: wauw, wat zijn Bengalen toch schitterende beestjes. Tyra is daar het levende voorbeeld van.

@ciri.mika.mainecoons

Cirilla en Mika zijn beide Maine Coons en broer en zus van elkaar. Cirilla is het vrouwtje en Mika het mannetje. Ze zijn ongeveer een half jaar jong, echt nog wel kittens dus. Deze twee schoonheden zijn zó leuk om te zien. Vooral hun pluizige oren zijn geweldig.

@laila_the_tuxedocat

Dit is knappe Laila, de zwart witte poes met haar rode halsbandje. Haar personeelslid omschrijft haar als een schattige speelse kat en dat kun je ook wel zien als je haar Instagram profiel bekijkt. Vrijwel alle foto’s worden in de buitenlucht genomen en dat ziet er zo fijn uit!

@thebirmantwins

Kijk deze twee mooie fluffs dan samen schattig liggen. Dit zijn poes Jelly & kater Jazzy uit ons eigen kikkerlandje. Twee prachtige Birmaanse instacats. Als je deze foto ziet dan denk je toch alleen maar aan een happycatcouple? Zo romantisch en liefdevol. 

Ken jij nog leuke poezen/katten op Instagram die ik de volgende keer in the spotlights moet zetten? Laat het me weten in de comments! Misschien dat ze dan voorbij komen in het volgende artikel.

Misschien vind je het ook leuk om Vlinder te volgen op Instagram?

 
 

Share:

6 Reacties

 1. 19 mei 2017 / 07:28

  Die ragdolls met knalblauwe ogen…wat een plaatjes! Mijn kattenhart gaat echt harder kloppen van dit soort artikelen :)

 2. 19 mei 2017 / 08:58

  Aaah wat een schatjes allemaal <3 Ze kunnen zo verschillend zijn, maar alsnog allemaal lief hihi!

 3. 19 mei 2017 / 12:37

  Och, wat schattig!! En inderdaad mooie Ragdoll twins, mooi die neusjes. Ik volg zelf heel veel van de fostermama’s op Instagram en dan al die kittens die overal geadopteerd worden die je dan vervolgens ook weer kunt volgen. Dat zijn vaak wat minder mooi foto’s, maar vind de verhalen zo mooi.

 4. 21 mei 2017 / 13:55

  Ok ok, het is een beetje preken in eigen parochie ;-), maar ik weet (bijna) zeker dat je @moes_and_mattie ook leuk zult vinden!

Geef een reactie