Katten uit Thailand

Katten uit Thailand

Eén van de ontzettend leuk ding aan bloggen is dat je fantastische “collega bloggers” hebt. Ze denken met je mee, voorzien je van advies, laten leuke reacties achter en inspireren je. Echt, het is fantastisch. Eén van deze fijne collegabloggers is Linda van lifestylebylinda. Onlangs is Linda naar Thailand geweest en daar heeft ze prachtige foto’s gemaakt. Foto’s waar ik gebruik van mag maken. Ze fotografeerde namelijk ook een aantal katten en stuurde de foto’s naar mij op zodat ik er een artikel van mag maken. Als dat geen collegialiteit is dan weet ik het ook niet meer. Geniet je mee van vijf knappe katten uit Thailand?

Lekker chillen op een boomstam. Wat een knapperd is dit. Ik vind het bokeh effect op deze foto echt zó mooi. De prachtige groene ogen van deze kat passen precies bij de groene achtergrond.

Dit vind ik echt een ontzettend bijzonder beestje. Een spits kopje, ontzettend grote ogen en een zwart omlijnd neusje. Zo’n kat heb ik hier in Nederland nog nooit gezien.

 En wat is dit een knapperd zeg. Ik vind de kleurencombinatie van de witte met bruin gevlekte vacht heel speciaal. Om nog maar te zwijgen over de prachtige blauwe ogen. 

En ook deze kat is heel speciaal (welke kat niet?!). Opvallend vind ik dat de oren van deze kat echt huge zijn in verhouding tot het koppie.

Ik vind het echt super tof dat ik gebruik mocht maken van Linda haar foto’s. Prachtige foto’s van hele mooie katten. Daar word ik als kattenfanaat oprecht heel erg blij van. Vergeet vooral niet om een kijkje te nemen op haar blog. Als er één blogster is die ik bewonder om haar prachtige artikelen dan is het Linda wel. Ze creëert echt super mooie content waar ik met hartjes in mijn ogen naar kijk. Ze schrijft over dierproefvrije beauty, fair fashion en reizen.  

Mocht jij ook weleens foto’s van katten op straat/op reis maken: let me know! Ik zou het heel erg leuk vinden om jouw foto’s uit te lichten op mijn blog. Want van katten krijg ik natuurlijk nooit genoeg.

Maak jij tijdens je vakantie/reizen weleens foto’s van katten?

Share:

5 Reacties

 1. 27 maart 2017 / 07:55

  Wauw, wat een schitterende foto’s van een paar prachtige katten! Ik had nooit verwacht dat er in Thailand ook zoveel katten zouden rondlopen, maar best logisch eigenlijk. Die schattige grote oren maken de laatste kat wel echt een stoere bink :)

 2. 27 maart 2017 / 09:51

  Wat heb je er toch een prachtig artikel van gemaakt. En deze knapperds komen hier helemaal tot hun recht <3 Ik vind het zelf heel bijzonder om te zien hoe de rassen per werelddeel verschillen. En ze zijn zo mooi (en lief natuurlijk) dat ik ze haast mee had willen nemen naar huis hihi :)

  • 3 april 2017 / 22:48

   Dat artikel was nooit tot stand gekomen zonder jouw prachtige foto’s lieve Linda. Heel erg bedankt daarvoor! <3

 3. 27 maart 2017 / 10:57

  Ah die kat met die blauwe ogen is echt prachtig!

  Als er katten zijn, en ik ben er met iets dat foto’s kan maken, dan worden er foto’s van katten gemaakt ;)

  • 3 april 2017 / 22:59

   Wat leuk om te lezen dat jij het ook leuk vindt om katten te fotograferen. Ook echt één van mijn favoriete bezigheden.

Geef een reactie