Ketting met foto | Winactie t.w.v. +/- €100,00

Ketting met foto | Winactie t.w.v. +/- €100,00

Hoera! Het is weer tijd voor een winactie. En niet zomaar een winactie, maar een winactie waar ik iemand echt heel erg blij mee mag maken. Door deze winactie kun je iets/iemand die je dierbaar (dier: poes!) is voor altijd met je meedragen en er naar kijken wanneer je dat nodig hebt. Als je wint dan draag je een dierbaar persoon/dier of een dierbare herinnering voor altijd met je mee om je hals. Want vandaag mag ik een winactie organiseren waarbij jij een zilveren ketting met foto kunt winnen.

Ketting met foto

Iedereen heeft wel bepaalde momenten, personen en/of dieren waar hij/zij graag aan denkt. Het liefst zou je ze voor altijd met je meedragen, heel dicht bij je dragen, zodat je er ieder moment van de dag aan herinnerd wordt. En zodat je op momenten dat het even tegen zit kan kijken naar iets/iemand wat jou zo dierbaar is. Met een  ketting met foto van Names4ever is dat mogelijk. 

Als je wint, kun jij dus zelf een fotoketting ontwerpen. Deze fotoketting zal vervolgens voor je gemaakt worden. De foto die je gebruikt, kan een foto zijn van je vader/moeder/opa/oma/zoon/dochter/zusje/broertje maar ook van je kat/cavia/konijn of kanarie. Eigenlijk is dus vrijwel alles mogelijk. Het betreft natuurlijk een echt zilveren ketting die, als je er goed zorg voor draagt, tot in lengte van jaren mee kan gaan. 

ketting met foto

Voorwaarden winactie zilveren fotoketting van Names4ever

Nu vraag je je vast af wat je moet doen om kans te maken op een mooie zilveren fotoketting van Names4ever.

pootje klein Laat een berichtje onder deze blogpost achter met een geldig mailadres waarin je vermeldt dat je meedoet.*

pootje klein Stuur de foto die jij graag op een ketting wil afdrukken naar contact@mevrouwmiauw.nl óf plaats deze foto op de facebookpagina van MevrouwMiauw;

pootje klein Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MevrouwMiauw. Dit kan aan de zijkant van de website onder het kopje “nieuwsbrief”;

That’s all. Je kunt ook nog extra kans maken door onderstaande stappen te doorlopen maar dit is dus niet verplicht.

pootje klein Volg mevrouwmiauw op Facebook (+1)

pootje klein Volg mij (@MevrouwMiauw_blog) op Instagram (+1)

pootje klein Volg Vlinder (@vlindercat) op Instagram (+1)

* Meedoen kan tot en met woensdag 2i juni. In samenspraak met Names4ever kies ik de 5 mooiste foto’s uit. Uit deze foto’s wordt d.m.v. loting een winnaar gekozen. Degene die deze winactie gewonnen heeft, wordt daarna per mail op de hoogte gesteld. Als deze mail niet binnen 3 dagen beantwoord wordt, zal ik een andere winnares uitkiezen. Je gegevens zullen vervolgens doorgegeven worden aan Names4ever.nl voor de afhandeling van de winactie.

Good luck!?

Share:

13 Reacties

 1. 7 juni 2017 / 14:31

  Leuk, ik doe mee! Ik heb je een mailtje gestuurd en mij aangemeld voor de nieuwsbrief!

 2. Bataille Maxime
  7 juni 2017 / 19:41

  Ik doe graag mee met ons Milly

 3. Miranda
  7 juni 2017 / 19:54

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee. Ik ben benieuwd!

 4. Louise Broere
  7 juni 2017 / 22:26

  Ik doe HEEL graag mee!
  Zoals je weet, is mijn lieve Kadima 6 dagen voor zijn tweede verjaardag overleden aan Amyloidosis…. Een zeldzame Abessijnen ziekte…. Ik mis hem verschrikkelijk en met dit kettinkje zou ik hem dicht bij mijn hart dragen. ?❤️
  Liefs,
  Louise (IG: @aby.licious)

 5. 8 juni 2017 / 15:36

  Zappa en ik doen heel graag mee!
  Ookal is Zappa niet bij me, dan draag ik haar altijd bij mij!
  IG: Zappa_the_cat

 6. Anita te Gussinklo
  8 juni 2017 / 23:46

  Leuke actie, ik weet er wel een dierbare foto voor.
  ik doe graag mee en volg alle kanalen.

 7. melissa
  13 juni 2017 / 10:21

  Wat een leuke actie; ik doe graag mee. Ik heb met ingeschreven voor de nieuwsbrief; volg via FB en IG en heb je zojuist een foto van mijn kids gemaild!

 8. Cindy Framke
  13 juni 2017 / 11:29

  Wat gaaf! Ik doe heel graag mee. Lijkt me super met een foto van mijn dochtertjes ❤❤

 9. lisanne bons
  16 juni 2017 / 10:25

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee. Ik vind het wel moeilijk kiezen. Denk dat het de laatste foto van Foxy wordt met mijn dochter. Ben alleen bang dat ik de ketting dan wel kwijt ben?

 10. Marian B
  21 juni 2017 / 20:34

  Zeker niet zo maar een winactie! Erg leuk, ik doe graag mee.Ik denk dat ik ga voor een foto van mijn twee kleine apekoppen.

Geef een reactie