Kiekeboe van Vlinder

Kiekeboe van Vlinder

De belangrijkste reden dat dit plekje op het wereldwijde web MevrouwMiauw heet, is dat ik hier in huis een wonderschone fluf genaamd Vlinder rond heb lopen. Een ietwat te dikke Brits korthaar die ondanks een streng dieet lekker chubby blijft. Sinds we haar ongeveer 3 jaar geleden uit het asiel haalde, zorgt ze iedere dag voor vreugde, lachbuien, schattige momenten en gezelschap. En omdat Vlinder zo belangrijk is voor mevrouwmiauw.nl, leek het me weer eens tijd om gewoon wat kiekjes van haar te delen. In het kader van “geluk verdubbelt als je het deelt”. Want Vlinder zorgt voor geluk en daarom lijkt het me goed om het te delen. Zodat niet alleen ik, maar ook jij, kan genieten van haar schattigheid, leukheid, liefheid, chagrijnigheid (ze kijkt altijd chagrijnig maar is nooit chagrijnig). Enjoy!

Verbaasd

Hahaha. Geen idee wat mevrouw hier had hoor. Ze kwam ‘s morgens op bed liggen en toen ik mijn camera pakte, leek het wel alsof ze dacht: vandaag ga ik poseren met verbaasde blik. Zo had ik haar nog nooit vastgelegd op de gevoelige plaat. Ik kon het daarom ook niet laten om één foto vierkant uit te snijden zodat de aandacht volledig naar dat verbaasde koppie gaat. Leuk om toe te voegen aan de grote-Vlinderfoto-collectie.

Kiekeboe

Hier deden we een soort “kiekeboe” spelletje. Ik ging op de grond liggen en probeerde “door de dekens heen” foto’s van Vlinder te maken. En Vlinder deed daar goed aan mee.

Half hoofd

En halve Vlinder foto’s. Met één keer de scherpte op haar oogje en de andere keer op haar neusje. Kattenogen zijn fascinerend maar dat neusje net zo! Als je heel goed kijkt zie je dat een kattenneusje allemaal puntjes heeft. En de vorm is gewoon ook heel schattig.

Maak jij ook graag veel foto’s van (jouw) kat(ten)?

Opslaan op Pinterest? Pin! ↓ 

Share:

4 Reacties

 1. Romy
  25 februari 2019 / 08:50

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Vlinder is ook wel een van de meest fotogenieke katten die ik heb gezien. Tel daar een baasje bij op dat geweldig kan fotograferen en het eindresultaat kan al bijna niet anders dan heel mooi zijn 🙂 Vooral de foto’s van een “halve” Vlinder vind ik heel gaaf.

 2. 25 februari 2019 / 10:39

  Wat is ze fotogeniek! Die foto waarop je op haar rechteroog scherpgesteld hebt, is zo mooi. Kattenoogjes zijn werkelijk hypnotiserend.

 3. 25 februari 2019 / 20:50

  Aww wat een dotje zeg! Hele mooie foto’s Sara! Prachtig!

 4. 27 februari 2019 / 15:34

  Wat een heerlijk moppie is dat zeg! En lekker chubby, ik houd ervan. Wij hebben drie katten, het zijn echt mijn ALLES. Wat een prachtige foto’s trouwens! Meeeeeeer!! ❤

Geef een reactie