Kiko Ultra Tech Curve mascara

Kiko Ultra Tech Curve mascara

Een primeurtje vandaag op mijn blog. Een klein primeurtje in mijn leven zelfs. Ik kocht twee weken geleden namelijk mijn aller eerste Kiko producten. Ik was serieus nog niet ik het bezit van een product van dit merk. Vandaar dat het me tijd leek om hier verandering in te brengen. Tijdens de 3+3 gratis actie sloeg ik mijn slag en vandaag kun je een review lezen over één van mijn gescoorde producten, de Kiko ultra tech curve mascara.

Kiko Ultra Tech Curve mascaraDe Kiko Ultra Tech Curve mascara komt in een doodsaaie huls. Zwart met witte opdruk, meer basic kan het niet geloof ik. Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen (wie niet?!) en deze verpakking stelt dus een beetje teleur. Gelukkig zal de verpakking niets toevoegen of afdoen aan de werking van de mascara zelf.

Kiko Ultra Tech Curve mascaraHet borsteltje levert daar wel een ontzettend belangrijke bijdrage aan. Het borsteltje loopt schuin (bananenvorm) zodat je met de bolling van je wimperrand mee kan bewegen en is gevormd door veel korte pinnetjes. Dit soort borsteltjes vind ik persoonlijk heel erg prettig.

Kiko beschrijf deze mascara als volgt:

“De vloeibare formule en de speciale applicator pakken en omhullen de wimpers één voor één, scheiden ze en maken ze op zonder te verzwaren voor een perfecte oogmake-up die niet uitloopt. Terwijl de uitgebalanceerde mix van plantaardige en synthetische was van Ultra Tech Curve de wimpers volume en structuur geeft, die naar wens te vormen is, zorgt de bijzondere vorm van het borsteltje voor een spectaculaire krul omhoog. De flexibele haartjes met twee lengten, langer om de wimpers van de wortel tot de punt te kammen, korter bovenaan om de onderste wimpers te kunnen opmaken, benadrukken de oogopslag optimaal”. bron

Als ik de beschrijving van deze mascara van tevoren had gelezen, weet ik niet of ik hem had gekocht. Het woordje “separatie” komt niet voor in de omschrijving, dat is wat mij betreft echt een toverwoord als het gaat om mascara. Door het borsteltje had ik verwacht dat de mascara wel zou zorgen voor separatie.

mascara collage

Van onder naar boven: geen mascara, één laagje Kiko Ultra Tech Curve mascara, twee laagjes Kiko Ultra Tech Curve mascara

De mascara zorgt er zeker voor dat alle wimperhaartjes goed voorzien worden van een likje mascara. Deze mascara zorgt er voor dat je redelijk goed kunt separaren en dat vind ik erg prettig. Het is geen droommascara, maar het effect vind ik eigenlijk toch wel heel erg netjes.

mascara full faceVooral van een afstandje vind ik het effect heel erg mooi. Mijn wimpers zijn mooi gespreid en deze mascara zorgt voor een open blik. Separatie, volume, een vleugje krul en een vleugje lengte. Ja, hier word ik wel blij van.

Kiko Ultra Tech Curve mascara conclusie

Kiko Ultra Tech Curve mascaraDe Kiko Ultra Tech Curve mascara is absoluut een fijne mascara. Het borsteltje is prettig in gebruik en zorgt voor separatie. De mascara is mooi op te bouwen waardoor je wimpers met body krijgt: volumineus maar niet plakkerig. De mascara zorgt tevens voor wat lengte en krul. Ja, deze mascara bevat fijne cocktail aan eigenschappen die ik graag terugzie in een mascara.

De Kiko Ultra Tech Curve mascara is voor €7,20 in winkels van Kiko of in de webshop verkrijgbaar

Wat voor eigenschappen moet een mascara voor jou hebben?

Share:

11 Reacties

 1. 8 april 2016 / 08:29

  Ik hou echt van KIKO! Ik heb al veel van hun producten geprobeerd, ook mascara’s, maar deze nog niet. Het resultaat ziet er heel mooi uit!

 2. 8 april 2016 / 08:52

  Slim om je slag te slaan tijdens de actie, ik mocht niet van mezelf haha… De mascara ziet er goed uit!

 3. 8 april 2016 / 09:07

  Kiko Produkten vind ik zo leuk! Ik heb er zelf een groene mascara van, die heel fijn werkt.
  Mascara moet voor mij vooral volume geven en de wimpers separeren.
  Leuke review!

 4. 8 april 2016 / 10:22

  Normaal krijg ik het niet zo warm van mascara’s maar deze vind ik wel echt heel mooi!

 5. 8 april 2016 / 11:42

  Ik vind dat de mascara niet slecht presteert als ik het zo bij jou zie! Ik vind separatie ook altijd heel belangrijk. Ik haat het echt als mijn wimpers aan elkaar gaan plakken!! Kiko is fijn he? Ik kreeg met kerst een heel leuk pakketje van Kiko van een vriendin en vind de oogschaduws ook wel fijn.

 6. 8 april 2016 / 12:11

  Oh wauw, deze mascara doet het verrassend goed op de wimpers zeg!

 7. 8 april 2016 / 14:32

  Ik ben echt gek op de mascara’s van kiko! Ik heb deze nog nooit uitgeprobeerd maar dat ga ik zeker nog doen. Wat een mooi effect!

 8. 8 april 2016 / 17:53

  Ik vind deze mascara er echt verassend goed uitzien

Geef een reactie