Low budget koopje 11. Essence night club palet

Vandaag struinde ik door de Kruidvat toen mijn oog viel op een uitverkoop bak van essence. Altijd leuk om even in de neuzen. Mijn oog viel toen op een palet van Essence genaamd “night club glamour to go”. Toen ik het stickertje met  €1,00 zag wist ik wat mij te doen stond: rennen naar de kassa! Ik heb gekozen voor het palet met veel paarse kleuren, achterop staat de naam: 03 dance till dawn. Ik ben ook in bezit van een palet van de sun club collectie van essence, genaamd: 02 long beach. Deze heb ik laatst ook voor één euro op de kop getikt en daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. Ik ben benieuwd of ik ook zo enthousiast ben over deze aankoop.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind paarse kleuren altijd goed staan bij (mijn) groen bruine ogen, wanneer ik een avondje ga stappen komt het vaak voor dat ik een smokey eyes look creëer waarin ik een mooi paars kleurtje verwerk. Deze kleuren vind ik uitermate geschikt om een mooie smokey eyes look te creëren, mits er genoeg pigment in verwerkt zit.

SAM_0692 (1)De bovenste rij..

SAM_0692 (2).. en de onderste rij.

Ik ben niet heel erg te spreken over de pigmentatie. Hoewel ik ook vind dat de meeste kleuren vrij veel op elkaar lijken ben ik toch blij met mijn aankoop. Ik ben sowieso al in het bezit van een goed gepigmenteerde paarse oogschaduw. Wanneer je dit palet zou kopen om een geweldig mooie paarse oogschaduw in je bezit te hebben raad ik je dat af. Wanneer je een palet zoekt wat je er gemakkelijk bij kan gebruiken is dit een aanrader. Ach, daarbij komt dat ik ook niet altijd knalkleuren op mijn ogen wil, wat oogschaduw met iets minder pigment is ook best fijn.. toch? :)

2 Reacties

  1. 6 maart 2014 / 21:10

    Het zilveren kleurtje vind ik wel mooi, de rest wat minder, maar met mixen kan je denk ik best een leuke ooglook maken!

Geef een reactie