Low budget koopje 26. MAX powder blush 032. Rosewood

max blush

Voordat ik met bloggen was begonnen had ik altijd maar één blush in mijn stash. Een licht oranje/bruine kleur met lichte shimmer van Sephora. Ik vond het een prima kleur dus ik begreep niet waarom ik verschillende soorten blush aan zou schaffen. Laatst vond ik het toch eens tijd om de proef op de som te nemen en een andere blush te gaan scoren. Waar kan een budgetshopper dit nu beter doen dan bij de Action?

blush 4Ik heb gekozen voor de kleur 032. Rosewood. Ik heb zelf een vrij lichte huidskleur dus een enorm donkere blush leek me geen goed plan. Ik heb deze blush aangeschaft voor €0,89.

blush 2De verpakking vind ik mwhoa. de blush doet wat goedkoop aan, maar hey.. dat is ‘ie ook. :) Op de zilveren rand komen snel krassen waardoor de verpakking er snel versleten uit ziet. Wanneer je het dekseltje helemaal open klapt kom het bakje met de blush omhoog en zie je dat er onder de blush nog een sponsje ligt.

blush 3Ik ben zelf absoluut geen fan van deze sponsjes wanneer het gaat om het aanbrengen van blush. Doe mij maar een fijne blush-brush. :)

Maar dan nu het belangrijkste van alles: zorgt deze blush voor een mooi natuurlijk blosje op je wangen? Ja! Bij mij is dit zeker het geval.

blush 5Deze matte kleur past mooi bij mijn huidskleur. De blush is erg goed gepigmenteerd! Zo goed dat je uit moet kijken dat je er niet als een cliniclown bij loopt na het aanbrengen van deze blush.

blush 6Om aan te tonen dat deze blush echt goed gepigmenteerd is: één keer met het sponsje met lichte druk over de blush heen wrijven geeft deze kleur explosie.

De blush is niet korrelig en brengt en fijn aan. Mijn wangen behouden de hele dag een mooi gezond blosje en dat allemaal voor nog geen één euro. Voor dat geld wil ik nog wel veel meer blushes toevoegen aan mijn stash. :)

Hebben jullie zelf ook ervaring met een blush van MAX?

17 Reacties

 1. 29 april 2014 / 15:34

  Ik heb hier ook een review van en ook van de andere ‘soort’. Dit is echt mijn alltime favourite! :)

 2. 30 april 2014 / 07:52

  Ik heb zelf 2 varianten van de mineral blushes van de action. Deze zijn super fijn!!!! Action is goed bezig wat de make-up betreft! ;-)

 3. 30 april 2014 / 11:58

  Goed idee, ik heb nog geen enkele blush (behalve één uit een hema paletje xD) maar voor deze prijs moet ik het wel eens proberen :)

 4. 3 mei 2014 / 14:18

  Ik ben zelf ook erg te spreken over de blushes van de action! Ik heb er zelf ook 1 en die gaat al heel lang mee en gebruik ik met veel plezier.

Geef een reactie