Low budget koopje: The Master Perfumer – White Lily

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De feestdagen staan voor de deur en de geurtjes vliegen over de toonbank. De mooie parfumreclame’s van Chanel en Dolce en Gabanna shinen op de TV, parfum blijft een klassieker om eind december cadeau te doen. Leuk maar vaak ook ontzettend prijzig. Gelukkig zijn er nog altijd de heerlijke geurtjes van de Zara, maar ook de Kruidvat heeft een goedkope geurlijn. Ik had al vaak veel lovende woorden gehoord over The Master Perfumer maar ik was echter nog niet in het bezit van één van deze geurtjes. Vorige week besloot ik dat daar verandering in moest komen. Tijdens de VIP avond van de Kruidvat kon je ook 20% korting scoren op twee producten naar keuze, dit leek me de perfecte gelegenheid om mezelf te trakteren op een geurtje. Toen ik aan de flesjes stond de snuffelen twijfelde ik geen moment: White Lily zou mijn nieuwe liefde worden. Die moest met mij mee naar huis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het design van het flesje vind ik prachtig. Heel minimalistisch maar daardoor ontzettend chique. Het doet me een beetje denken aan de klassieke Chanel flesjes maar dit exemplaar van The Master Perfumer is voorzien van wat meer rondingen. Het etiket op de voorkant is ook vrij basic. Licht geel met zilveren randen en verder vrij informatief, de naam van de parfum, de geurnoten dat het een eau de toilette betreft en de naam van The Master Perfumer. Op de achterkant van het fraaie doosje staat wat informatie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKlinkt dat goed of klinkt dat goed? Ik kan hier alleen maar razend enthousiast van worden en bij het opsprayen van de geur werd mijn enthousiasme alleen maar groter en groter. Deze geur, gemaakt van de heerlijke geurnoten van oranjebloesem, lelie en amber, past perfect bij mij. Hij is zoet, zacht en warm. Wanneer ik mezelf verwen met dit geurtje voelt dat gelijk heel vertrouwd. Echt een geurtje dat bij mij past. Heerlijk voor deze tijd van het jaar maar ook voor een fijne zwoele zomeravond.

Conclusie

Echt alleen maar lof voor The Master Perfumer. Voor een flesje van 50 ml. betaal je slechts €7,99 en je krijgt er echt een gruwelijk lekker geurtje voor terug. De parfum houdt gedurende de dag redelijk goed. Wanneer ik ‘s avonds een feestje heb spray ik nog wel even bij maar dat doe ik eigenlijk met alle parfum’s. Wanneer ik ‘s morgens onder de douche ga staan komt de geur me weer vrolijk tegemoet. Echt dikke prima voor een goedkope eau de parfum.

Ben je nog op zoek naar een fijn cadeautje voor de decembermaand? Dan zou ik absoluut even gaan snuffelen bij het Kruidvat.

Dit geurtje van 50 ml. is voor €7,99 verkrijgbaar bij de Kruidvat, er is tevens een handige tasverstuiver van 15 ml. verkrijgbaar voor €3,49

Hebben jullie ervaring met parfum van The Master Perfumer?

13 Reacties

 1. 25 november 2014 / 08:38

  Ooooh ik ben zo nieuwsgierig nu. Zo een prijs voor parfum is ook helemaal niet duur!

 2. 25 november 2014 / 09:19

  Oh deze gaat op mijn onthoulijstje! Het is dat ik net een budgetparfum heb gekocht, anders was ik eerst even bij deze gaan kijken!

 3. 25 november 2014 / 10:48

  Ik heb deze als tasverstuiver heerlijke geur!
  Ging ook eens achter een groot formaat gaan :)
  X

 4. 25 november 2014 / 12:25

  Klinkt heel erg lekker, ik ga ‘m zeker een keer ruiken als ik bij de/het Kruidvat heb.

 5. 25 november 2014 / 13:37

  Helemaal niet duur en ik ben erg benieuwd naar de geur!

 6. 25 november 2014 / 16:38

  Dit lijkt me een hele fijn eau de toilette! En het is ook zo’n mooi prijsje. Op naar Kruidvat! :)

 7. 25 november 2014 / 17:05

  Hij lijkt me lekker! Ik heb hiervan een andere variant en die zit altijd in mijn tas. :D

 8. 25 november 2014 / 20:07

  Klinkt goed voor die goedkope prijs :D x

 9. 26 november 2014 / 20:57

  Eerst was ik niet zo weg van deze geur, maar nu vind ik hem heerlijk! Vooral de basisgeur die blijft hangen na een paar uur is fantastisch.

 10. Femmy Bosch
  7 februari 2016 / 10:26

  White Lily helemaal mijn geur Blijft het in het assortiment bij Kruitvat? Zo niet waar is het dan te bestellen? vr groet

Geef een reactie