Low budget pareltje 3. Essence – sun club palette

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Het is een hele tijd geleden dat ik een low budget pareltje heb laten zien, vandaar dit artikel. Een aantal maanden voordat ik begon met bloggen liep ik door de Kruidvat. De schappen van Essence en Catrice moesten geruimd worden voor de nieuwe collectie. Toen viel mijn oog op dit prachtige palette. Tot mijn grote vreugde bleek dit palette ook nog eens 50% korting te zijn. Geen €2,99, maar €1,50 voor dit palette neerleggen? Dat hoef je me geen twee keer te vragen!

Ik heb dit palette al enige tijd in mijn bezit én ik gebruik ‘m ook al een tijdje. De onderstaande foto’s zijn dus van een gebruikt palette wat zeker niet meer in nieuwstaat verkeert. OLYMPUS DIGITAL CAMERADit palette komt uit de Essence Sum Club lijn, die vorige zomer te koop was. Het palette wat ik heb is de variant 02. long beach. Het palette bevat echt prachtige kleuren. Oranje, bruin, nude, perzik, goud, enzovoort. Perfect om een zwoele zomerlook mee te maken als je het mij vraagt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlle kleuren bevatten een shimmer, op één kleur na. De donkerbruine kleur rechts bovenin. Dit is een vrij matte kleur. Normaliter vind ik het wel leuk wanneer een palette ook wat meer matte kleuren bevat, maar bij dit palette vind ik de shimers echt enorm leuk. Het past goed bij een collectie die “sun club” heet.

Ik had voor €1,50 niet heel erg veel verwacht van dit palette, maar wat schetste mijn verbazing..? OLYMPUS DIGITAL CAMERA Sow, wow, hallo pigmentatie!

Ik vind de kleuren zo waanzinnig mooi. Ik kan echt niet geloven dat ik hier destijds maar €1,50 voor hoefde te betalen. Dit palette behoort dus ook echt bij mijn favoriete palettes all time!

PicMonkey Collage ooglook

En een fijne neutrale ooglook die ik graag met dit palette maak. Zie je de shimmers? Dat ziet er toch heerlijk zomers uit?!

Is één van jullie toevallig ook in het bezit van dit palette of een ander palette van de Sun Club collectie van Essence?

 

7 Reacties

  1. 30 mei 2014 / 09:21

    Ja, ik heb dit palette ook nog. Zal hem ook weer eens tevoorschijn halen. ;-

  2. 30 mei 2014 / 22:04

    Oeh wat een pareltje is dit zeg. Deze zou ik ook nog wel willen hebben <3

Geef een reactie