Mascara’s combineren | Mijn favoriete mascara combi

Mascara’s combineren | Mijn favoriete mascara combi

Iets wat ik al jaren doe op het gebied van beauty is mascara’s combineren. Op de één of andere manier kan ik vrijwel nooit genoegen nemen met de werking van een mascara, maar gebruik ik verschillende soorten om mijn wimpers naar wens te krijgen. Ik goochel vaak net zo lang met verschillende soorten mascara’s tot ik mijn wimpers zo goed mogelijk naar wens heb. Experimenteren met verschillende soorten mascara’s is iets wat ik dus vaak doe. Ik heb onlangs een hele fijne combi ontdekt die ik echt even moet delen, want het effect is va voom!

Mascara’s combineren: ELF beautifully bare lash tint mascara + Essence forbidden volume mascara

mascara combi2De mascara’s die ik met elkaar combineer voor een mooi effect zijn de ELF beautifully bare lash tint mascara en de Essence Forbidden Volume mascara. Over deze laatste mascara was ik totaal niet enthousiast in mijn review, maar in combinatie met de mascara van Eyes Lips Face vind ik hem wel heel erg prettig.

mascara collage

Op de eerste foto heb ik geen mascara op mijn wimpers. Ik heb enkel wat oogschaduw aangebracht.

Op de tweede foto heb ik twee laagjes van de ELF beautifully bare lash tint mascara aangebracht.

En op de derde foto heb ik daar overheen één laagje van de Essence forbidden volume mascara aangebracht.

full face mascara

Full face ziet dat er zo uit. De combinatie van deze mascara geeft mij een open blik en ziet er netjes uit. Geen klontjes of spinnenpoten.

mascara's combineren

Ik vind de ELF beautifully bare lash tint mascara sowieso een hele fijne mascara, maar ik merkte wel dat mijn wimpers af en toe een klein beetje aan elkaar plakken en wat lengte missen. De Essence forbidden volume mascara is een hele goede toevoeging die deze twee elementen nog toevoegt aan mijn wimpers. Mijn wimpers zijn lang, gesepareerd. Ze zijn aanwezig, maar niet op een false lash manier. Ik houd zelf meer van een natuurlijke oogopslag dan van de false lash look. Mascara’s combineren kan voor de de dames die nog altijd op zoek zijn naar de perfecte mascara een uitkomst bieden. Sommige mascara’s vullen elkaar gewoon heel erg goed aan waardoor je eerder een gewenst effect krijgt dan wanneer je maar één soort mascara gebruikt.

Doe jij weleens aan mascara’s combineren?

Share:

15 Reacties

 1. 28 mei 2016 / 08:22

  Ik gebruik ook wel eens twee mascara’s maar dan vooral als ik er ééntje heb die ik niet zo fijn vind. Meestal vind ik het dan zonde op hem gelijk weg te gooien dus los ik het zo op ;)

 2. 28 mei 2016 / 09:13

  Mooi resultaat! Meestal combineer ik ook wel met mascara. Het resultaat is dan gewoon net iets mooier.

 3. 28 mei 2016 / 09:37

  Mascara’s combineren is zo fijn he, net als foundations mixen :P mooie combo dit!

 4. 28 mei 2016 / 10:04

  Je hebt me wel heel benieuwd gemaakt naar die van ELf, ik combineer eigenlijk nooit mascara’s :O

 5. 28 mei 2016 / 11:50

  Ik combineer ook altijd mascara’s! Die van Elf lijkt me heel goed :)

 6. 28 mei 2016 / 13:21

  Ik vind het effect echt heel erg mooi en natuurlijk! Wat heb je trouwens een prachtige lipkleur op!

  • MevrouwMiauw
   28 mei 2016 / 13:48

   Ja he? Binnenkort een review over die lipstick maar het was liefde op het eerste gezicht. Bedankt voor je lieve complimentje.

 7. 28 mei 2016 / 15:21

  Ik heb nooit zo combinatie gedaan, wel erg leuk dit, je ziet ook echt het verschil. :-)

 8. 28 mei 2016 / 17:12

  Het ziet er mooi uit! Vroeger gebruikte ik ook altijd verschillende laagjes over elkaar (van verschillende mascara’s) maar nu gebruik ik er maar ééntje. De Roller Lash werkt perfect. Daar krijg ik ongeveer hetzelfde effect mee als wat jij hier hebt. :)

 9. 28 mei 2016 / 18:09

  Inderdaad een mooi effect! Ik combineer ook vaak mascara’s als er eentje bijvoorbeeld bijna op is.

 10. 28 mei 2016 / 19:18

  Dat ziet er inderdaad wel heel goed uit! Ik gebruik nu telkens van één mascara twee laagjes, dat werkt inderdaad veel beter dan één.

 11. 28 mei 2016 / 20:45

  Ik combineer mijn mascara’s eigenlijk altijd :) eerst 1 met lekker veel volume en dan nog een die mooi separeert.

 12. 28 mei 2016 / 21:27

  Oeh, wat een mooi resultaat! Zelf combineer ik ook wel eens mascara’s, maar dat is dan meer omdat de ene bijvoorbeeld wel eens wat klontjes geeft haha. Het wordt er bij mij meestal niet mooier op :(

 13. 28 mei 2016 / 23:01

  Vroeger combineerde ik ook vaak meerdere mascara’s maar tegenwoordig b=gebruik ik er maar 1

 14. 29 mei 2016 / 11:12

  Ja, ik doe het tegenwoordig ook wel eens. Ik heb ook een hele simpele eenvoudige goedkope mascara van Essence en die separeert de wimpers heel erg goed. Hij doet verder niet, dus daarna breng ik dan nog een laagje andere mascara aan die met name verlengd. Best handig.

Geef een reactie