MAX & MORE glazen nagelvijl

Nagelvijl header
Een tijdje geleden uitte ik in een van mijn artikelen de frustratie wat betreft mijn nagels. Ik merkte dat, nu ik mijn nagels wat vaker lak, mijn bovenste laagje van mijn nagel er vaak af gaat. Dit resulteert tot een slap nageltje die gemakkelijk inscheurt met alle pijntjes en lelijkheden van dien. Ik dacht dat dit door de nagellak zou komen, maar iemand adviseerde mij om eens een andere vijl te gaan gebruiken, een glazen nagelvijl wel te verstaan.

Ik gebruikte altijd zo’n ijzeren vijl met een plastic onderkant. Ik vijl mijn nagels altijd netjes in één richting dus daar kan het niet aan liggen. De tip om een andere vijl te gaan kopen vond ik een prima idee. Toen ik door de action lag zag ik een setje van twee glazen nagelvijlen voor (ik dacht) €0,89, die uiteraard verdwenen in mijn winkelmandje.

nagelvijl 1
Het setje bevat één kleine en één wat grotere vijl. Je kon kiezen uit verschillende kleurvariaties. Dan was het stukje waar nu MAX & MORE stond bijvoorbeeld voorzien van een roze/blauw kleurtje. Ik vond de neutrale vijlen het mooist. Ze zien er best netjes uit. Wanneer ik het niet zou weten zou ik zeker niet denken dat deze vijlen samen nog geen €1,00 hebben gekost.

nagelvijl 2

De kleine vijl is ideaal om in je etui/portemonnee/make-up tasje in je handtas te stoppen. Doordat beide vijlen een hoesje bevatten is dit ook echt mogelijk. Super fijn. Zo hoef je, wanneer je van huis bent, nooit meer rond te gaan vragen voor een vijl wanneer je nagel ingescheurd is.

nagelvijl 3

Of de vijlen er daadwerkelijk voor gaan zorgen dat het bovenste laagje van mijn nagel niet loslaat weet ik nog niet. Daar zijn mijn nagels momenteel nog te beschadigd voor. Wat ik wel merkte ik dat deze vijl z’n werk goed doet. Ik vijl mijn nagels er gemakkelijk mee in de gewenste vorm zonder dat er kleine haakjes aan je nagel ontstaan. Daarnaast is de punt van de vijl ook zeker geschikt om je nagelriemen mee naar achteren te duwen.

Of deze mooie vijlen er voor gaan zorgen dat mijn nagelprobleem verholpen is weet ik dus nog niet. Wel weet ik dat ik het twee enorm fijne vijlen vind voor een uiterst zacht prijsje.

Wat zijn jouw ervaringen met een glasvijl?

17 Reacties

 1. 8 mei 2014 / 16:18

  Wel fijn dat je mijn advies hebt opgevolgd :D haha
  Hopelijk helpt hij nu ook echt voor dat laagje.

 2. 8 mei 2014 / 17:31

  Haha, dat dacht ik ook. Ik ben geloof ik een goede blogster voor de Action. :) Haha.

  • 9 mei 2014 / 14:24

   Haha, die één euro kan er dan inderdaad ook nog wel bij.

 3. 8 mei 2014 / 19:50

  Ik moet mijn nagels ook gaan vijlen, maar ik vind dat gevoel zo vies dat houd me eigenlijk tegen, want mijn nagels zijn momenteel ook een ramp! Veel nagellak opgehad en veel in water gezeten is niet goed voor je nagels:(

  • 9 mei 2014 / 14:24

   Vind je het gevoel van nagels vijlen naar ja? Ik kan me er wel wat bij voorstellen.

 4. 8 mei 2014 / 19:56

  Nog nooit gehoord van een glazen vijl haha. Maar de moeite waard om het een keertje te proberen! :)

 5. 10 mei 2014 / 21:35

  De keren dat ik ze heb gebruikt vond ik ze ook echt super fijn!

 6. Anoniem
  22 november 2014 / 22:53

  Gebruik zelf ook dezelfde vijlen best fijn ja van Action.

Geef een reactie