Max & More highlighter oogschaduw

maxmore eyeshadow2 Witte oogschaduw was iets wat ik vroeger altijd op mijn ogen smeerde. Ik had een créme oogschaduw van de HEMA die aan het eind van de dag altijd als een streepje in mijn crease zat. Ik vond knal witte oogleden er wel blits uitzien. Nu gebruik ik witte oogschaduw enkel om te highlighten. Toen ik deze sneeuwwitte mono oogschaduw bij de Action zag, was ik heel benieuwd of dit exemplaar zich goed leent voor het highlight-werk. Benieuwd of deze Max & More highlighter oogschaduw goed zijn werk doet?

maxmore eyeshadowDe Max & More highlighter oogschaduw zit in een klein rond plastic doosje. Op de doorzichtige deksel staat aangegeven dat het om een Max & More eyeshadow gaat. In de oogschaduw zelf staat “Max & More” gedrukt. Een leuk extraatje voor een oogschaduw die er niet spannend en goedkoop uitziet.

maxmore eyeshadow swatchDe swatch van de oogschaduw ziet er prima uit. Niet extreem gepigmenteerd, maar dat hoeft voor mij ook niet als het gaat om oogschaduw om mee te highlighten. De swatch laat zien dat er kleine subtiele glinstertjes in de Max & More highlighter oogschaduw verwerkt zitten. De structuur van de oogschaduw is prima. Licht romig, niet echt poederig en weinig fall out.

maxmore zonderDit is mijn gezicht zonder dat ik de highlighter heb gebruikt

maxmore metEn bij deze foto heb ik highlighter onder mijn wenkbrauw, in het hoekje van mijn oog en op mijn jukbeenderen aangebracht.

highlighter collageAls ik beide foto’s naast elkaar zet dan is duidelijk te zien dat ik de witte oogschaduw onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoek heb aangebracht. Dat ik de oogschaduw op mijn jukbeenderen heb aangebracht is, als je goed kijkt, wel te zien maar het effect is minimaal.

Conclusie Max & More highlighter oogschaduw

maxmore eyeshadow3Deze oogschaduw van Max & More brengt gemakkelijk aan. De structuur van de oogschaduw is prima. De oogschaduw is prima geschikt voor het highlight werk in een ooglook. Deze mono is ideaal om er bij te pakken wanneer je een oogschaduwpalette hebt waar geen highlight kleur in zit. De kleur is voor mij echter te koel en koud om mee te highlighter op de jukbeenderen. Misschien dat het wel mooi is bij dames met een extreem wit huidje.

Deze Max & More highlighter oogschaduw is voor €0,59 te koop bij de Action

Maak jij altijd gebruik van highlighter in je oog make-up?

Share:

10 Reacties

 1. 13 oktober 2015 / 08:06

  Ik gebruik eigenlijk te weinig highlighter… Misschien toch wel weer eens doen, het effect is altijd zo mooi :)
  Deze is wel mooi voor onder de wenkbrauwen!

 2. 13 oktober 2015 / 08:33

  Voor €0,59 werkt het prima :) een highlighter op je jukbeenderen zie je sowieso meestal pas goed met beweging toch? Yay voor MAX & more. Ze hebben een paar flutproducten in het assortiment, maar ook hele leuke :D..

 3. 13 oktober 2015 / 08:55

  Wauw, het effect is echt verrassend mooi. Vooral bij je ogen valt het inderdaad extra goed op. Jammer dat je hem voor jezelf te koel vind, op de foto’s vind ik het er best goed uit zien!

 4. 13 oktober 2015 / 08:55

  ziet er prima uit! Zeker voor die prijs de moeite waard!

 5. 13 oktober 2015 / 09:38

  Toen je het had over extreem wit huidje dacht ik: ‘hey, misschien is deze dus wel top voor mij!” Ik ga binnenkort even kijken!

 6. 13 oktober 2015 / 09:46

  Als ik hem zie liggen neem ik hem toch even mee; ik was nog op zoek naar een spierwitte highlighter voor bij mijn ogen, die proefdiervrij is!

  • 13 oktober 2015 / 10:03

   Dan is dit inderdaad een leuk product. Max & more is inderdaad dierproefvrij.

 7. 13 oktober 2015 / 20:25

  Ik vind het resultaat erg mooi, voor de prijs hoef je het niet te laten :)
  X

 8. 13 oktober 2015 / 20:56

  Wat een mooie kleur! Ik vind hem met name onder je wenkbrauw erg mooi en goed tot zijn recht komen!

Geef een reactie