Wat ik me de afgelopen maand afvroeg | Februari 2017

Wat ik me de afgelopen maand afvroeg | Februari 2017

Jippie, deze maand komt dit artikel gelukkig wel on time online. In deze korte februarimaand heb ik mezelf, net als in de voorgaande maanden, weer allerlei dingen afgevraagd. Dat nieuwsgierig aagje in mij blijft maar zoeken naar antwoorden op (gekke) vragen die ik graag met de rest van de wereld deel.Helaas heeft Google die keer geen antwoord kunnen geven op al mijn vragen dus misschien kun jij mij helpen? Iets met dierproefvrije schmink, bekende Brits Kortharen en het diafragma instellen op je smartphone.

Dierproefvrije schmink

In de aanloop naar carnaval, ging ik op zoek naar schmink. En omdat ik alleen maar dierproefvrije cosmetica gebruik, wilde ik natuurlijk ook dat de schmink die ik zou kopen dierproefvrij zou zijn. Ik kwam uit bij de merken Kryloan en Superstar Uiteindelijk besloot ik toch maar niet voor schmink te gaan dit jaar omdat ik gewoon echt niet weet of ik dat maar mooi kan. Diamantjes op mijn gezicht plakken leek me net zo leuk. De huidlijm die ik heb gekocht is wel van Kryolan, dus wel dierproefvrij én veganistisch.

Bekende Brits korthaar katten

Vraag me niet hoe ik nou weer bij deze vraag kwam, maar ik was benieuwd of er bekende Brits Kortharen bestaan. Natuurlijk kennen we de Brits Korthaar van het merk Whiskas, maar ik doelde eigenlijk meer op zoiets als Lassie van de Border Collies is. Helaas heb ik hier niets over kunnen vinden. Misschien heb jij een antwoord op deze vraag?

Diafragma instellen op je smartphone

Ik ben sinds een tijdje in het bezit van de Samsung Galaxy S7 edge. Een toestel met een geweldige camera, daar is absoluut geen woord van gelogen. Toch vroeg ik me laatst iets af met betrekking tot de camera. Iets wat ik me nog steeds afvraag, want Google heeft me ook bij deze vraag helaas niet kunnen helpen. Ik vraag me namelijk af of het mogelijk is om het diafragma op telefoons handmatig in te stellen? Dus als jij een antwoord op deze vraag hebt dan hoor ik dat natuurlijk heel erg graag.

Wat vroeg jij jezelf de afgelopen maand af? En kun jij mij helpen met het vinden van antwoorden op mijn vragen?

Share:

5 Reacties

 1. 28 februari 2017 / 07:37

  Goed punt van die dierproefvrije schmink. Daar had ik eigenlijk nog nooit over nagedacht. Nu gebruik ik eigenlijk nooit schmink (wie wel behalve voor Carnaval? ;)), maar het is toch goed om te weten. De andere vragen weet ik helaas ook geen antwoord op.

 2. 28 februari 2017 / 07:55

  Ik kan je ook niet helpen, sorry ;) De diamantjes stonden je erg leuk trouwens!!

 3. 28 februari 2017 / 11:55

  Ik kan je helaas niet helpen. Goh, ik zou de dingen die ik me afvraag eigenlijk moeten opschrijven. Vaak slaan mijn vragen op niets, waardoor ik ze al snel terug vergeet, haha!

 4. 28 februari 2017 / 16:24

  Die schmink zou een heel goed idee zijn, hij is er vast al wel maar ik heb geen idee hoe en wat helaas.

 5. 28 februari 2017 / 20:15

  Goed dat je erachteraan gegaan bent wat dierproefvrije smink is! Nu gebruik ik het zelf haast nooit, maar wel goed om te weten waar ik even kan spieken wanneer ik het wel nodig heb :) Blijft wel een teleurstelling dat zoveel merken de plank nog mis slaan. Maar ooit.. op een dag ;-)

Geef een reactie