Mijn Sephora blushes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze week had ik een artikel geschreven over mijn dagelijkse make-up routine. Daar was ook een blush van Sephora in te zien. Aangezien sommige van jullie aangaven hier nieuwsgierig naar te zijn, besloot ik hier een artikel over te schrijven. :)

Ik ben in het bezit van twee fijne “hydratating powder blushes” van Sephora. Uiteraard ooit gescoord tijdens een V&D actie waarbij deze twee schatjes in het totaal maar €10,00 kostten. Ik heb één bruin/oranje kleurige blush (N° 03. Sunkissed Bronze) en één mooie koraal roze kleur (N° 06. coral flush). De blushes bevatten beide geen parabenen.

Ik vind de verpakking van de blushes gewoon prima. In een mooi stevig rond doosje met de strakke letters van Sephora op de voorkant. In de blush zit normaliter het logo van sephora. Bij de Sunkissed Bronze is dit nog best goed te zien.

Het is mij helaas niet gelukt om foto’s te maken waarop de blush op mijn wangen zat. Ik heb echt tientallen foto’s geschoten maar het lukte me simpelweg niet om de blushes goed uit te laten komen. Daarom heb ik er voor gekozen om beide blushes op mijn hand te swatchen.

Coral Flush

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa, de verpakking ziet er inderdaad niet netjes uit. Dit komt doordat ik ‘m al erg lang gebruik. :)

Let’s begin met Coral Flush. Een prettig meisjes-achtig roze kleurtje. Naar mijn idee een erg gangbaar kleurtje. De blush bevat een lichte shimmer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABoven: de blush met een bluskwast aangebracht, onder: een swatch van de blush.

De structuur van de blush is zacht, maar niet echt romig. Wanneer je met je blushkwast over het kleurtje heen gaat bevat de kwast genoeg om je wangen te zien van een mooi fris kleurtje. Doordat de blush vrij hard is, maar wel genoeg kleur af geeft kun je hier ontzettend lang mee doen. Ik gebruik deze blush echt al een jaar, maar in heb de pan nog lang niet bereikt.

Sunkissed Bronze

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZoals je kunt zien is het symbool van Sephora hier nog vrij duidelijk in te zien. Ik ben deze blush ook pas wat later gaan gebruiken, maar hij behoort momenteel tot de blush die ik tijdens een normale werkdag het liefst draag. Ik gebruik de blush nu ongeveer een half jaar, maar het symbool is nog vrij duidelijk aanwezig. Dit komt ook door de structuur van de blush zelf. Hij is iets harder dan de coral flush kleur. Hij lijkt een beetje baked.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Boven: de blush met een bluskwast aangebracht, onder: een swatch van de blush.

Ondanks dat de kleur in het doosje  vrij donker lijkt, brengt ‘ie heel subtiel aan. Aangezien ik een erg lichte huidskleur heb vind ik fijn om wat meer kleur in mijn gezicht aan te brengen. Deze blush doet dat, naar mijn idee, op een zeer natuurlijke manier. Deze blush bevat tevens een lichte shimmer.

Helaas wordt Sephora niet meer verkocht bij de V&D. Ik kocht alleen producten van Sephora wanneer ze in de aanbieding waren, anders vond ik ze simpelweg te duur. Ik ben ontzettend blij met deze twee blushes. Niet alleen omdat ze mooi subtiel aanbrengen maar ook omdat ze ontzettend zuinig zijn in gebruik.

Ging jij ook altijd helemaal los wanneer Sephora in de aanbieding was bij de V&D?

15 Reacties

 1. 31 mei 2014 / 11:11

  Ze lijken me super fijn en zien er prachtig uit! x

 2. 31 mei 2014 / 14:41

  Mooie blushes ik heb van Sephora ook een fijne highlighter. Zo jammer dat Sephora hier niet meer zit.

 3. 31 mei 2014 / 23:39

  Mooie kleurtjes! Super jammer dat de Sephora niet meer in NL zit, anders had ik even een kijkje genomen.

 4. 1 juni 2014 / 11:18

  Coral flush doet mij een beetje denken aan rose gold. Zelf woon ik niet zo ver van Sephora (woon vlakbij de franse grens), maar toch kom ik er nooit…

 5. 1 juni 2014 / 11:53

  Mooie blushes. Ik heb zelf ook een Sephora blush en ben er heel tevreden over. Zo jammer dat Sephora weg is uit Nederland :(

 6. 1 juni 2014 / 12:42

  Wat een toffe blushes! Leuke kleurtjes heb je uitgezocht! Ik heb helaas geen ervaring met het merk Sephora! :(

 7. 1 juni 2014 / 22:10

  Wat een mooie blushes, de koraalkleur ziet er echt perfect uit! Erg leuk om te zien.

Geef een reactie