Nieuwe lay-out ➝ nieuwe energie en motivatie? + winactie wordpress thema

Nieuwe lay-out ➝ nieuwe energie en motivatie? + winactie wordpress thema

Als ik terugkijk op de afgelopen maanden, vind ik dat ik mijn blog een beetje heb laten verslonzen. Aan ideeën ontbrak het niet. Aan energie en motivatie wel. Waar het precies door kwam, kan ik niet zeggen. Ik weet het niet precies. Het is vast een combinatie van een nieuwe baan, hoge eisen aan mezelf stellen, mijn blog te lang als een verplichting gezien en ongetwijfeld nog een aantal andere factoren. Aan de ene kant baal ik daar van. Aan de andere kant vind ik het eigenlijk ook wel prima. Ik merk dat zo’n periode mij nieuwe inzichten heeft geboden. Het inzicht dat mijn blog geen verplichting is en dat ik weer kwalitatief goede artikelen wil gaan schrijven. En het heeft mij ook laten ervaren dat de blogkriebels er nog altijd zijn. En daarom leek het me goed om mevrouwmiauw.nl in een nieuw jasje te steken. Want ik weet dat een nieuwe lay-out voor nieuwe energie en motivatie kan zorgen.

De afgelopen dagen heb ik achter de schermen druk aan de website geknutseld. En dat heb ik gedaan in alle rust: ik heb mijn site gewoon eventjes offline gehaald. Dat zorgde er voor dat ik geen druk voelde, dat ik alles lekker op mijn eigen tempo kon doen en dat ik nu ook echt tevreden ben met hoe het gaat worden. Ik zeg bewust “hoe het gaat worden”, want ik ben nog niet heel tevreden met hoe de homepage er nu uitziet.

Het nieuwe thema dat ik heb geïnstalleerd, biedt de mogelijkheid om twee afbeeldingen uit te lichten op de homepage. Vorige artikelen die ik heb geschreven, bevatten niet altijd twee afbeeldingen. Daardoor ziet het er nu nog een beetje kaaltjes uit. Maar als ik straks nieuwe artikelen met fijn beeldmateriaal heb gepubliceerd en nog een paar kleine aanpassingen heb gedaan, wordt het vast mooi. En door dit nieuwe thema ben ik ontzettend gemotiveerd om er weer iets moois van te gaan maken.

En dat mevrouwmiauw.nl in een nieuw jasje is gestoken, vier ik graag met een winactie. Een winactie waarbij ik een andere blogger/blogster ook van nieuwe energie wil voorzien. Ik geef namelijk een wordpress thema weg. Het gaat om dit thema. Dit thema heb ik een poosje geleden aangeschaft en hoewel het een mooi thema is, heb ik er nooit iets mee gedaan. Op dat moment gunde ik mezelf niet de tijd om het in alle rust te installeren. En nu ik een poosje na heb gedacht over wat ik wilde, bleek eigenlijk dat dit thema daar niet bij past. Vandaar dat ik hoop dat ik iemand anders blij kan maken met dit thema.

Voorwaarden winactie wordpress thema

pootje klein Laat een berichtje onder deze blogpost achter met een geldig mailadres waarin je vermeldt waarom je dit thema graag zou winnen;

That’s all. Je kunt ook nog extra kans maken door onderstaande stappen te doorlopen maar dit is dus niet verplicht.

pootje klein Volg mevrouwmiauw op Facebook (+1)

pootje klein Volg mij (@MevrouwMiauw_blog) op Instagram (+1)

pootje klein Volg Vlinder (@vlindercat) op Instagram (+1)

pootje klein Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MevrouwMiauw. Dit kan aan de zijkant van de website onder het kopje “nieuwsbrief” (+1)

Dus mocht jij graag kans willen maken op dit wordpress thema, zodat jij over een poosje ook met nieuwe positieve energie verder kan met je site of blog, dan weet je wat je te doen staat.

* Meedoen kan tot en met zondag 30 september. Degene die deze winactie gewonnen heeft, wordt daarna per mail op de hoogte gesteld. Als deze mail niet binnen 3 dagen beantwoord wordt, zal ik een andere winnares uitkiezen.

Share:

6 Reacties

 1. Lisette Kleiweg
  13 september 2018 / 06:51

  Fijn dat je weer nieuwe energie en inspiratie hebt gevonden, ik wacht je blogs met belangstelling af 🙂

 2. 13 september 2018 / 07:27

  Wauw, wat ziet je nieuwe thema er prachtig uit! Complimenten! Ik kan me voorstellen dat dit je heel wat frisse blogzin en -inspiratie geeft! Ik sla de winactie even over, maar wilde dit wel graag zeggen 🙂

 3. 13 september 2018 / 09:01

  Gefeliciteerd met je nieuwe lay-out! Ik vind hem er nu al erg mooi en fris uitzien. Ik geloof best dat de blogzin helemaal terug is! En ook goed dat je je blog niet meer als verplichting ziet, want dat lucht zo ontzettend op. 🙂

 4. 13 september 2018 / 11:47

  Meis wat is je website onwijs mooi geworden. Het is echt een prachtig thema en het past zo goed bij je! Hopelijk is de home-page snel naar je zin (dit vergt wat energie, I know 😉 ) en met die nieuwe blog energie moet het vast goed gaan komen! Zowel op de computer als op mijn mobiel ziet het er zo mooi uit. Ik denk dat ze van Pipdig niet eerder een layout hebben gemaakt die op een mobiel zo mooi naar voren komt.

  Ik kijk uit naar al je nieuwe artikelen en hoop dat je iemand heel erg blij kan maken met dit mooie thema wat je cadeau doet!

  Heel veel liefs en hopelijk tot heel snel!

 5. Miranda Lahuis
  13 september 2018 / 14:07

  Ik volgde je al een tijdje op instagram en twitter, je blog is erg mooi geworden 🙂

Geef een reactie