Ogario Haarmasker | Herstellen & Glans

Ogario Haarmasker | Herstellen & Glans

Met het schaamrood op mijn kaken moet ik bekennen dat ik mijn haren best wel verwaarloos. Ik ben echt al te lang niet meer naar de kapper geweest en mijn punten zien er niet echt florissant meer uit. Blame it on the study-stress, zeg ik dan maar. Ik vind mijn haren wel heel erg belangrijk en ze verdienen zo nu en dan (nu al helemaal) echt een boost. Ik ontving een haarmasker van Ogario, een totaal onbekend merk voor mij, om mijn haar te herstellen en laten glanzen. Een interessant product omdat dit masker zelfs awards heeft gewonnen.

Ogario haarmaskerLaat ik eerst beginnen met wat meer over het merk Ogario te vertellen. Ogario is een specialist op het gebied van haarproducten. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten en essentiële oliën. De producten van dit merk uit Londen zijn uiteraard niet getest op dieren en de verpakkingen van de producten zijn recyclebaar. Alle producten zijn ontwikkeld samen met de Ogario haarsalon klanten. Door vier jaar lang te verbeteren aan de hand van feedback van de klanten, is deze haarverzorgingslijn ontstaan. Een haarverzorgingslijn waar je U tegen zegt, want Ogario heeft awards gewonnen met haar producten. Zo ook met dit haarmasker.

ogario4Dit masker met salie en lavendel is bedoeld om de beschadigde haren te herstellen en om voor zachte, glanzende en handelbare lokken te zorgen. Het is de bedoeling dat je dit masker na het wassen aanbrengt op het handdoek droge haar, met extra aandacht voor de punten. De inwerktijd is minimaal 10 minuten en voor haren die wel wat extra verzorging kunnen gebruiken, wordt aangeraden om het masker langer te laten zitten.

ogario5Het masker heeft een bijzondere gelly-klei achtige structuur. Het bovenste laagje is gelly en onder dit laagje bevindt zich een vloeibare klei-achtige substantie. De geur van dit product is hemels: zo fris en zo puur. Het is echt een sensatie voor je neus. Heerlijk!

Nadat ik dit heerlijk geurende masker ongeveer 10 minuutjes in mijn haren had laten inwerken, heb ik het masker uitgespoeld. Mijn haren werden hier inderdaad blij van. Mijn punten waren weer lekker gevoed en mijn haren roken intens fris.

Ogario haarmasker conclusie

ogario3Je kunt echt merken dat er veel aandacht is besteed aan de ontwikkeling van dit haarmasker. Dit natuurlijke, dierproefvrije en vegetarische product zorgt voor een glimlach op je gezicht zodra je de deksel van het potje afdraait. Als mijn haren zouden kunnen glimlachen, dan zouden ze dat ook doen nadat ik ze heb verzorgd met dit haarmasker. Wat een hemels product.

Een pot Ogario haarmasker van 200 ml. kost €43,60 en is te koop in de webshop van biggreensmile. Het haarmasker is ook verkrijgbaar in een handig “travel size’ formaat van 50 ml. voor €16,00.✉

Wat doe jij om je haren optimaal te verzorgen?

Share:

11 Reacties

 1. 28 juni 2016 / 08:32

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Ik hou van lavendel en de structuur van dit haarmasker ziet er apart uit, dit lijkt me een erg fijn product. Leuk om te lezen dat ze er zoveel aandacht aan hebben besteed met hulp van hun klanten!

  • MevrouwMiauw
   28 juni 2016 / 13:52

   De kleur is apart he. Even iets totaal anders dan ik gewend ben. Maar hij is echt heerlijk.

 2. 28 juni 2016 / 10:12

  Wat een leuke review hihi! Ik gebruikt nooit een haarmasker, maar ik geloof wel dat het lekker is!

 3. 28 juni 2016 / 11:00

  Ik moet ook even opbiechten dat ik nodig naar de kapper moet en ik mijn haar veel te weinig vertroetel. Komt misschien ook wel omdat ik nog op zoek ben naar een goed masker. Deze heeft mijn aandacht zeker getrokken met de mooie samenstelling én omdat hij niet getest is op dieren!

  • MevrouwMiauw
   28 juni 2016 / 13:51

   Haha. We moeten ons allebei dus een beetje schamen.

 4. 28 juni 2016 / 11:34

  Zit wel een apart kleurtje in maar klinkt eigenlijk wel heel interessant!

 5. 28 juni 2016 / 13:12

  Hij ziet er ook erg vegan uit vind ik :) Maar hij doet zijn werk, dat is het belangrijkste!

 6. 28 juni 2016 / 13:34

  Dit kende ik nog niet, klinkt wel erg goed!

  • MevrouwMiauw
   28 juni 2016 / 13:50

   Het is ook een vrij nieuw merk. :)

 7. 28 juni 2016 / 15:33

  Wat leuk om weer een nieuw merk te leren kennen zeg! Heel eerlijk werd ik niet gelijk enthousiast toen ik de inhoud zag haha maar dit klinkt wel heel erg goed. Vooral de ingrediënten spreken mij wel aan!

Geef een reactie