Opgemaakte producten | Tweede kwartaal 2018

Opgemaakte producten | Tweede kwartaal 2018

Laat ik bij voorbaat al even mededelen dat dit niet perse een rubriek is waar ik mezelf aan wil binden. Vooruit, ik wil het best wel maar ik weet niet of ik het waar kan maken. Ik heb al vaker laten zien dat vaste rubrieken en ik nou niet bepaald een match made in heaven zijn. Toch wil ik stiekem wel proberen om ieder kwartaal een “opgemaakt” artikel te publiceren. Eerder liet ik mijn opgemaakte producten in mijn maandoverzichten zien, (die overigens ook niet meer verschijnen, teveel verplichtingen om dingen vast te leggen én om het artikel te schrijven..) maar ik vind het stiekem toch leuker om in één keer wat meer te laten zien. Vandaar dat ik opgemaakt artikelen per kwartaal wil gaan maken. Maar nogmaals: ik beloof niks over het vervolg van deze “rubriek”. Wat ik wel beloof is dat je in dit artikel een heel aantal opgemaakte producten van het tweede kwartaal van 2018 ziet..

De Salt Of The Earth Pure Aura deodorant spray heb ik met veel liefde en plezier gebruikt. De geur vond ik warm en zoet maar niet te aanwezig. Maar nog belangrijker: deze spray zorgde er voor dat ik de hele dag door geen nare zweetgeurtjes had. Een absolute topper.

Dierproefvrij, vegan en natuurlijk

Ook de Brightening Face Wash van PHB Ethical Beauty heb ik met veel plezier gebruikt. De geur van deze facewash was kruidig, krachtig en in het begin vond ik het stiekem een beetje heftig. Maar dat maakte dit product ook weer tot een goede start van de dag. Mijn huid voelde altijd lekker fris en schoon aan na het gebruik van dit product.

Dierproefvrij, vegan en natuurlijk

En nog een frisse start van de dag: de Charcoal Body Wash van Dr. Organic. Deze hebben mijn vriend en ik samen gebruikt want dat kan prima. De geur is zeker ook geschikt voor mannen. Ideaal wanneer je samen woont en niet teveel flesjes in de badkamer wil hebben. Een lekker frisse en kruidige geur werkt verkwikkend in de vroege ochtend.

Dierproefvrij, vegan en voor een groot deel natuurlijk

De Alverde haarolie is absoluut een favorietje van mij. Deze koop ik telkens weer opnieuw. Helemaal niet duur en mijn haar wordt er super blij van. Een fijne serum is je beste vriend als je krullen hebt. Deze ruikt ook nog eens mega lekker zoet en fris.

Dierproefvrij, vegan en natuurlijk

De Maroccan Argan Oil Conditioner van Dr. Organic is voor mijn krullen ook echt een redder. De conditioner voedt mijn haren erg goed en zorgt er voor dat mijn haren goed doorkambaar zijn. De geur is kruidig en vrouwelijk. Echt een heerlijk product.

Dierproefvrij, vegan en voor een groot deel natuurlijk

Een product waar ik een beetje een dubbel gevoel bij heb, is de Alverde Styling Gel. Niet omdat het niet fijn werkt, maar omdat het niet vegan is. Op dit moment is dit het enige product waar ik een uitzondering voor maak m.b.t. de eis dat cosmetica vegan moet zijn. Want het werkt gewoon super prettig. Iedere dag doe ik een klein toefje in mijn hand en meng ik deze met de alverde haarolie. Even in mijn haren kneden en klaar is krul.

Dierproefvrij, natuurlijk maar helaas niet vegan

De Iva Natura conditioner is me goed bevallen. Het enige nadeel vond ik wel dat mijn haren niet zo heel erg goed doorkambaar werden. In dat opzicht is de Arganoil Conditioner van Dr. Organic echt een betere optie voor mij. Maar verder mag ik niet klagen over dit product.

Dierproefvrij, vegan en natuurlijk

En nog een conditioner (het lijkt misschien wel alsof ik dat spul opeet, maar mijn haren kunnen echt niet leven als ik het niet iedere dag gebruik), eentje van Alverde. Een prima conditioner maar op het gebied van het haar voeden, scoort de Dr. Organic conditioner toch echt beter. Jammer, want die van Alverde zijn een beetje goedkoper.

Dierproefvrij, vegan en natuurlijk

Wat voor producten heb jij laatst nog opgemaakt?

Share:

3 Reacties

  1. 5 juli 2018 / 07:22

    Je hebt aardig wat producten opgemaakt. Goed bezig! Ook fijn om te lezen over een aantal conditioners die goed hun werk doen. Je maakt me nieuwsgierig om die van Dr. Organic ook eens te proberen.

  2. 5 juli 2018 / 08:15

    Leuk om te zien, heel overzichtelijk ook zo! 🙂 Ik heb echt bar weinig opgemaakt haha 😛

  3. 5 juli 2018 / 08:58

    Die Brightening Face Wash van PHB Ethical Beauty klinkt erg goed! Ik hou wel van zulke kruidige geuren. Mijn vriend en ik gebruiken ook veel producten samen. Shampoo, conditioner, douchegel, haarserum, … We hebben wel danig wat flesjes en dergelijke in de douche staan, maar ik hoop de voorraad langzaamaan uit te dunnen. Het zijn in ieder geval vrijwel allemaal producten die ik met veel liefde gebruik!

Geef een reactie