Outfitpost | Italiaans weertje in Nederland

Outfitpost | Italiaans weertje in Nederland

Wauw, dit weer. Ik vind het echt geweldig! De zon schijnt als een malle en de temperatuur is bijna tropisch te noemen. Ik weet dat er heel wat mensen zijn die niet vrolijk worden van het bericht dat het kwik zal stijgen tot zo’n 30 graden, maar dat bericht zorgt er juist voor dat ik een happy girl ben. Ik zou het liefst iedere dag zulk warm en zonnig weer hebben, het doet me denken aan het weer in Italië. Daarom leek het me leuk om een outfitpost te maken met een jurkje dat ik in Italië heb gekocht.

outfitfoto3

Het is een super simpel jurkje: zwart met een hals die hoog gesloten is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen “little black dress” in de kast had hangen. Of deze jurk die tot over de knie komt zo little is, weet ik niet maar ik voel me er wel super comfortabel in. De jurk sluit aan en zit tegelijkertijd lekker losjes. Dit ding zit echt super plezierig. Nóg een reden waarom ik iedere dag wel zulk mooi Italiaans weer zou willen hebben. Dan kan ik dit jurkje namelijk iedere dag aan. Ik kocht dit jurkje trouwens bij Calliope, een winkel die we hier niet kennen maar in Italië wel. Mocht je ooit in Italië zijn, ga daar dan vooral eventjes kijken want het is écht leuk. En de SALE was fantastisch.

outfitfoto2Ik heb er voor gekozen om dit jurkje te combineren met een paar oude, heerlijk-zittende bordeaux rode vans. Een jurkje wordt vaak gezien als een chique kledingstuk, maar door dit soort schoenen er onder te dragen is het eerder sportief dan chique. Om de outfit iets “spannender” te maken, koos ik er voor om mijn gouden horloge, armband en ringen weer eens uit de kast te halen. Ik draag vrijwel alleen maar zilver, maar de zon vroeg die dag om goud. Mijn lippen gestift in een bij-mijn-schoenen-passende bordeaux rode kleur genaamd “On The Catwalk” van Essence. Eventjes afgehapt op een tissue zodat de lipstick werd gematteerd en klaar is kees.

outfitfoto5Jurkje: Calliope | Schoenen: VANS

Wat draag jij het liefst met zulk (lekker) warm weer?

Share:

21 Reacties

 1. 14 september 2016 / 08:17

  Wat een leuk jurkje en gecombineerd met je Vans staat hij erg leuk! Ik draag ook bijna alleen maar jurkjes met dit weer.

 2. 14 september 2016 / 08:52

  Simpel, zit heerlijk en wel heel leuk! :) Ik houd wel van zulke jurkjes!

 3. 14 september 2016 / 10:23

  Wat een leuk jurkje! Erg leuk gecombineerd met je Vans :) X

 4. 14 september 2016 / 12:25

  Ik ben ook fan van dit weer, geniet er nog even van :D je ziet er super goed uit in je mooie jurkje!

 5. 14 september 2016 / 13:14

  Super leuk!! Je hebt helemaal gelijk, daarom ben ik lekker verhuisd naar Spanje:) Aanradertje hoor!! :)

 6. 14 september 2016 / 14:03

  Een klassieker, deze kan altijd! Staat je mooi hoor.

 7. 14 september 2016 / 14:58

  Ik ben net terug uit Italie en het weer is hier inderdaad precies hetzelfde, heerlijk :) Het jurkje staat je leuk! Lekker casual met je sneakers, staat je goed.

 8. 14 september 2016 / 15:09

  Ik vind de vans ook erg leuk staan onder dit jurkje, dat maakt hem lekker casual en draagbaar. Enorm leuk. Mooie foto’s ook! Zo leuk dat je nu weer wat vaker outfits kan gaan delen :)

 9. 14 september 2016 / 19:48

  Wat een leuke outfit! Ik heb ook zon jurkje en is perfect voor dit weer! <3

 10. 14 september 2016 / 19:54

  Vind het jurkje erg leuk, tikkeltje stoer, maar toch vrouwelijk. Zoiets heb ik nog niet! Maar ik draag dan ook veel te weinig jurkjes.

  • MevrouwMiauw
   14 september 2016 / 20:00

   Ik draag ook vrijwel geen jurkjes. Op de een of andere manier voel ik me er vaak ongemakkelijk in. Dat is in dit jurkje helemaal niet zo omdat ‘ie wat langer is.

 11. 15 september 2016 / 04:43

  Wat een weertje, hè. heerlijk, en een geweldige jurk draag je!
  Die schoenen zijn ook helemaal leuk eronder.
  Ik draag als het warm is heel wijde jurkjes.. (Heel Holland plakt ;))
  Van mij mag het wel zo blijven!

  • MevrouwMiauw
   15 september 2016 / 15:03

   Hey wat leuk dat je dat ziet! Dat was inderdaad het idee. Bedankt voor je leuke reactie.

 12. 16 september 2016 / 09:15

  Wat zie je er prachtig uit! De foto’s zijn zo leuk, de zon achter je haar, echt heeeel mooi!

  • MevrouwMiauw
   16 september 2016 / 11:21

   Wauw. Wat een super lieve complimentjes. Heel erg bedankt!?

  • MevrouwMiauw
   16 september 2016 / 15:52

   Ik heb jullie wijze raad opgevolgd. Haha. Al moet ik zeggen dat ik het nog best lastig vind.

Geef een reactie