Over mevrouw

Mijn naam is Sara, 26 lentes jong, gezegend met een flinke bos krullen en geïnteresseerd in van alles en nog wat. En dat van alles en nog wat graag met een groen randje. Want diervriendelijk, bewust en duurzaam zijn wat mij betreft drie zeer belangrijke begrippen. Zo gebruik ik enkel dierproefvrije, natuurlijke en vega(n) cosmetica en schoonmaakmiddelen, koop ik alleen maar duurzame mode en eet ik vegetarisch. Groen(er) leven is voor mij dus een belangrijk item.

Maar ik ben bovenal dol op katten, in het speciaal op mijn knappe en dikke poezenmops: Vlinder. Ik heb een jaar moeten zeuren en smeken bij mijn vriend, maar op 5 april 2016 was het dan eindelijk zo ver: ik mocht mijn prachtige dame Vlinder uit het asiel halen. Nu loopt deze gezellige dame rond in ons appartement dat midden in het centrum van Arnhem gelegen is.

Daarnaast ben ik dol op fotograferen, heb ik een plantjesverslaving, ben ik dol op lekker eten, doe ik graag leuke dingen met lieve mensen, bezoek ik met veel plezier fijne festivals en lees ik zo nu en dan een goed boek.

Ik hoop dat je door dit stukje tekst een klein beetje een beeld hebt gekregen van mij – de persoon achter MevrouwMiauw. Mocht je nog vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen. Ik beantwoord je vragen met veel liefde en plezier.