Over miauw

Miauw miauw. Leuk dat je hier eventjes een kijkje komt nemen want dan kun je mij wat beter leren kennen. Ik ben Vlinder, een ontzettend lieve en knappe (geen eigendunk, gewoon zelfkennis) Britse korthaar. Ik ben een seniorkat van 11 jaar oud en ik ben ietwat aan de dikke kant. Dat weerhoudt me er niet van om te genieten van het leven hoor. Sterker nog: het leven is een feestje. Slapen, eten, miauwen als ik aandacht wil, veel geaaid worden, in de zon slapen, een beetje wassen, spelen als ik ineens druk ben, weer geaaid worden en nog meer slapen. Ja, ik vermaak me prima hoor.

Ik heb best een gekke tijd achter de rug. Toen ik op 5 april 2016 uit het asiel werd gehaald, was er best een hoop gebeurd. Ik ben vroeger een fokkat geweest en heb meerdere hele mooie poezenkinders op de wereld gezet. Ook heb ik prijzen gewonnen met mijn uiterlijke vertoning. Vervolgens ben ik bij een mevrouw gaan wonen die ook twee andere katten had. Twee andere katten..? Ja hallo.. Het is alle aandacht voor mij, of helemaal geen aandacht voor mij. Ik ga niet delen hoor! Daardoor heb ik mezelf teruggetrokken en ben een half jaar lang de zolder niet afgekomen.

Mijn voormalige baasje zag dat ik me niet heel erg happy voelde op de zolder en heeft me toen naar het asiel gebracht. Gelukkig was er meteen heel veel interesse in mij (mijn looks, mijn looks) en stond mijn huidige baasje na een telefoontje en meerdere mailtjes zelfs voor het dierenasiel te wachten tot het asiel open ging zodat ze me mee mocht nemen. Wat een stress zeg, twee keer verhuizen in zo’n korte tijd. Een dame van mijn leeftijd heeft dat niet graag. Maar gelukkig ben ik het eigenlijk allemaal alweer vergeten.

Ik ben bij twee mensen terecht gekomen die mij alle aandacht geven die ik verdien. Soms iets te veel aandacht, want dan doen ze een fotoshoot met mij. Dat vind ik soms toch wel een beetje over the top, maar oke.. Ik word veel geaaid, vooral onder mijn dikke buik, waardoor ik heel hard ga spinnen. Helaas moet ik wel een beetje af gaan vallen, want hoewel die dikke fluffy buik me niet misstaat is overgewicht ook voor mij niet zo gezond. Op MevrouwMiauw zul je soms wat van mijn avonturen lezen. Misschien dat ik wel ga ploggen ofzo, lekker #instafood foto’s maken enzo. Als je benieuwd bent naar mijn avonturen dan is het gezellig als je af en toe een kijkje komt nemen op mevrouwmiauw.nl. Miauw miauw!