P2 Multi dimension mascara – black

P2 Multi dimension mascara
In de zomer draag ik zichtbaar minder make-up, maar één make-up product dat niet kan missen is en blijft mascara. Langere en vollere wimpers kunnen zo veel goeds doen voor mijn gezicht. Ik zie er wakkerder uit en heb een blik die meer openheid uitstraalt. Toen ik afgelopen week in Duitsland was, kon ik het niet laten om een nieuwe mascara aan te schaffen. De P2 Multi dimension mascara verdween in mijn mandje.

P2 Multi dimension mascaraIk vind dat de P2 multi dimension mascara er qua huls sowieso al te gek uit ziet. Een cherise kleur die op een ombre manier doorloopt in zilver. Heel catchy en leuk gedaan van P2. Door de gekleurde huls werd ik als het ware aangetrokken tot deze mascara.

P2 belooft dat je met deze mascara door de speciaal gevormde borstel gemakkelijk bij alle haartjes kunt. De mascara moet zorgen voor volume en dikke wimpers. Het borsteltje dient er voor te zorgen dat er lengte en een mooie dichtheid ontstaat.

mascara4 p2Het borsteltje is een plastic exemplaar met veel kleine plastic haartjes die redelijk dicht bij elkaar staan Ik ben persoonlijk echt fan van dit soort borsteltjes. Vaak kun je met dit soort mascara’s je wimpers goed separeren en dat vind ik oprecht een van de belangrijkste eigenschappen die een fijne mascara dient te bezitten. De P2 multi dimension mascara bewijst dat dit soort borsteltjes inderdaad bij uitstek geschikt zijn voor het separeren van je wimpers. Ontzettend fijn is dat!

zonder mascaraZonder mascara

één laagje mascaraEén laagje P2 multi dimension mascara

twee laagjesTwee laagjes P2 multi dimension mascara

twee laagjes mascara2Zijkant

full face mascaraFull face

Conclusie P2 multi dimension mascara

Ik ben echt ontzettend fan van deze mascara. Op bovenstaande foto’s valt het effect iets heftiger uit dan normaliter. Doordat ik met de camera aan het klooien was toen ik één laagje op had, was het eerste laagje volledig gedroogd toen ik het tweede laagje aanbracht. Dat zorgt er altijd voor dat het er iets minder natuurlijk uit ziet. Normaliter ziet het er dus iets minder heftig uit.

P2 Multi dimension mascaraDe P2 multi dimension mascara is een mascara die voor lengte, volume en separatie zorgt. Dat laatste ontbreekt vaak bij mascara’s, maar door het plastic borsteltje met stevige en dicht op elkaar staande plastic haartjes lukt separeren prima. Ik blijf het ontzettend jammer vinden dat P2 niet in Nederland wordt verkocht want het is echt een prachtig en super budget merk. Wanneer je in Duitsland komt, raad ik je zeker aan om even een DM drogisterij in te wandelen om dit merk te bekijken en vervolgens deze mascara in je mandje te gooien.

De P2 multi dimension mascara is voor €3,95 te koopt bij de DM drogisterij in Duitsland.

Share:

14 Reacties

 1. 17 juli 2015 / 06:18

  Ziet er mooi uit, al moet ik zeggen dat ik het met één laagje inderdaad mooier vind, maar dat zei je al dat dat nu wat anders uitpakte. Dat borsteltje, ik hou ervan!

 2. 17 juli 2015 / 06:18

  Het word tijd dat P2 en andere Duitse merken zoals Balea online verkocht gaat worden! ;-) Xx

 3. 17 juli 2015 / 10:56

  Echt een ontzettend mooi effect zeg! Ziet er heel erg mooi uit. De verpakking is ook echt mooi. Ik ben zelf ook super fan van dit soort borsteltjes. Als ik weer naar Duitsland ga neem ik deze zeker mee!

 4. 17 juli 2015 / 11:46

  Wat een mooi effect! lijkt me een hele fijne mascara!
  liefs, Jonne

 5. 17 juli 2015 / 14:27

  Ik vind hem met een laagje het mooiste eruit zien!<3

 6. 17 juli 2015 / 17:49

  Ziet er goed uit, zeker voor die prijs! En toffe verpakking ook :D.

 7. 17 juli 2015 / 19:21

  Ziet er goed uit zeg! De wimpers zijn goed verspreid en dat vind ik altijd erg mooi staan :)

 8. 17 juli 2015 / 20:54

  Oh wauw, wat een mooi resultaat! Prachtige foto’s heb je gemaakt en ik vind de mascara er ook erg leuk uit zien qua verpakking. Fijne review!

 9. 18 juli 2015 / 20:16

  Wauw, wat lijkt me dit een fijne mascara! Jammer dat hij niet waterproof is, anders had ik hem zeker weten ook in mijn mandje gestopt als ik in Duitsland was. Dat staat overigens nog steeds op mijn lijstje op een keer naar Duitsland te gaan voor de DM drogisterij, haha! Prachtige foto’s heb je gemaakt en je wimpers zien er heel mooi uit (ik heb zelf ook lange wimpers).
  liefs

 10. 30 juli 2015 / 23:27

  Het effect ziet er erg mooi uit! P2 is zo fijn merk. Ik hoop nog steeds dat het naar Nederland komt. Tot die tijd plan ik maar regelmatig tripjes naar Duitsland.

 11. 31 juli 2015 / 00:30

  Dit ziet er echt goed uit! Wauwieee :)

  Fijn review thanks!

  Liefs Quinta

 12. 31 juli 2015 / 17:05

  Wat een prachtige mascara. P2 moet eens naar NL komen :P

Geef een reactie