Pacifica Color Quench Lip Tint Vanilla Hibiscus

Pacifica Color Quench Lip Tint Vanilla Hibiscus

Als ik een product aanbreng op mijn lippen met een klein beetje kleur zie ik dat gelijk terug in mijn gezicht en mijn uitstraling. Alsof ik net wat langer in bed heb gelegen als normaal en daardoor ook een beter humeur heb ofzo. Frisser, jeugdiger en spontaner zijn de woorden die het best omschrijven wat een beetje kleur op mijn lippen voor effect heeft. Toch breng ik juist vrijwel nooit een lipproduct aan in het dagelijks leven. Wel als ik een feestje heb natuurlijk maar niet als ik gewoon ga werken. Ik vind het veel gedoe en vaak vind ik het effect ook te overdreven voor een normale werkdag. Toen ik de Pacifica Color Quench Lip Tint in de kleur Vanilla Hibiscus zag, leek me dat een product dat bij uitstek juist wél geschikt zou zijn voor dagelijks gebruik.

De prachtige verpakking met de oosterse look vergrootte mijn nieuwsgierigheid alleen maar. Als er een dierproefvrij, vegan én natuurlijk merk is dat goed is in het maken van geweldige verpakkingen dan is het Pacifica wel. Zij laten met hun verpakkingen altijd zien dat de bewuste consument juist helemaal niet voor producten met geitenwollensokken looks hoeven te kiezen.

Beloftes

De essentiële vetzuren van rijke avocado en kokosnootolie zullen er voor zorgen dat de lippen een verrukkelijke en gezonde look krijgen. Alle Natural Color Quench lippenstiften hydrateren en verzorgen de lippen met natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten

cocos nucifera (coconut) oil [emollient/ moisturizer], glycine soja (soy) wax [emollient/ mositurizer], euphorbia cerifera (candelilla) wax [emollient/ mositurizer], theobroma cacao (cocoa) seed butter [emollient/ mositurizer], persea gratissima (avocado) oil [emollient/ mositurizer], natural flavor [flavor], vitamin E [emollient/ mositurizer], rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract [beneficial]. May contain [colorants]: mica, titanium dioxide, iron oxides.

Links: zonder de Pacifica Color Quench Lip Tint | Rechts: met de Pacifica Color Quench Lip Tint

Mijn ervaring 

De kleur van de Pacifica Color Quench Lip Tint in de kleur Vanilla Hibiscus is subtiel. Heel erg subtiel. Mijn lippen zien er iets gezonder en glanzender uit maar de “frisser, jeugdiger en spontaner”-uitstraling waar ik op had gehoopt mist een beetje. De smaak van deze lip tint vind ik ook niet erg prettig. In het begin wel, maar naar een half uurtje vind ik hem een beetje mufjes. Jammer, want het product werkt inderdaad wel lekker verzorgend. Al met al vind ik het geen slecht product maar ik ben ook niet razend enthousiast.

Pacifica Color Quench Lip Tint Vanilla Hibiscus conclusie

Pacifica Color Quench Lip Tint

Wat jammer dat dit product me enigszins tegenvalt. Ik had gehoopt op een subtiel kleurtje maar de kleur van Vanilla Hibiscus is bijna onzichtbaar. Het product laat alleen een glanzend laagje achter op mijn lippen. Ook de smaak vind ik persoonlijk niet zo lekker. Erg jammer want dit dierproefvrije, vegan en natuurlijke product is qua verzorging wel weer heel erg fijn voor de lippen. Misschien zijn de andere tinten van de Pacifica Color Quench Lip Tint producten voorzien van wat meer kleur?

Draag jij wel iedere dag een kleurtje op je lippen?

De Pacifica Color Quench Lip Tint producten zijn in 5 verschillende kleurvarianten te krijgen bij biggreensmile.nl ✉

Share:

5 Reacties

 1. 26 juli 2017 / 06:57

  Wat jammer dat de kleur nauwelijks zichtbaar is! Het idee van dit product klonk namelijk wel heel goed. Zelf gebruik ik naar mijn werk de lip colour enhancer van Hema. Ook een lipbalsem met een kleurtje, maar daar kom echt duidelijk kleur van af.

 2. 26 juli 2017 / 07:50

  Ik was hier al benieuwd naar! Maar ik denk dat ik hem oversla! Jammer dat ie het niet helemaal is :(

 3. 26 juli 2017 / 09:34

  Jammer dat je de kleur amper ziet en hij een beetje tegenslaat. De verpakking is werkelijk práchtig!
  Ik gebruik niet elke dag een kleurtje. Meestal breng ik ’s ochtends gewoon een transparante lippenbalsem aan. :-)

 4. 29 juli 2017 / 13:05

  Wat een leukje is dit zeg! Echt zo’n schattige verpakking.

Geef een reactie