Parfum dupe: 4x budget prijsje, dure geuren.

parfum dupeSinterklaas is achter de rug en voordat je het weet, is het tijd om de cadeautjes onder de kerstboom uit te pakken. December is voor veel Nederlanders een erg dure maand en kerstcadeautjes kunnen ook een aardige aanslag op je portemonnee doen. Een geurtje is een cadeau dat veel gegeven wordt tijdens de feestdagen. Dure parfumflesjes gaan als zoete broodjes over de toonbank, maar wist jij dat dure geurtjes misschien ook wel veel goedkoper te verkrijgen zijn? Het merk is dan misschien wel anders, maar de geur ruikt vrijwel hetzelfde en is soms wel tien keer goedkoper. Vandaag zet ik een aantal parfum dupes voor je op een rij, deze parfum dupe kun je met een gerust hart onder de kerstboom leggen.

Parfum dupe: Victor & Rolf Flowerbomb – Zara Black Peony

Flowerbomb is een ontzettend geliefde geur onder heel erg veel vrouwen. Zoet, maar toch zeer stijlvol. Jammer dat deze parfum ontzettend prijzig is want voor een flesje van 50 ml. betaal je voor de eau de toilette bij de Douglas €82.00. Een behoorlijke smak geld. Black Peony van de Zara ruikt nagenoeg hetzelfde als de bekende geur van Victor & Rolf en kost een heel stuk minder: voor €12,95 heb je een flesje van 75 ml. in je bezit. Een mega besparing dus!

Parfum dupe: Lancôme La Vie Est Belle – The Master Perfumer Absolute Iris

Ook de bekende geur “La Vie Est Belle” van Lancome is ontzettend geliefd onder veel vrouwen. Het is, net als Flowerbomb, een zoete geur die ook ontzettend stijlvol is. Wanneer iemand dit geurtje op heeft, dan pik je het geurtje er zo uit. Of.. zou degene het geurtje van The Master Perfumer dragen? Absolute Iris is namelijk echt een ontzettend goede dupe van de dure geur van Lancome. Deze geur kost €64,35 voor 30 ml. bij de Douglas en bij de Kruidvat kun je het geurtje van The Master Perfumer halen voor €7,99. Je hebt dan 50 ml. in je bezit. Er is ook nog een tasspray van 15 ml te koop voor €3.49.

Parfum dupe: Chanel Eau de Tendre – Zara Apple Juice

Hoewel dit, naar mijn mening, echt een zomergeur is, is deze parfum zeker het vermelden waard. Chanel produceert heerlijke en klassieke geuren en Chanel Eau de Tendre is een heerlijk frisse, bloemige en zachte geur die mij tijdens de zomermaanden ontzettend vrolijk stemt. We weten allemaal dat Chanel een groot beroep doet op je portemonnee. De geur kost voor 50 ml. €67,50 bij de Douglas. Bij de Zara kost een flesje Aplle Juice (leuke naam trouwens) van 50 ml maar €6,95.

Parfum dupe: Paco Rabanne Lady Million – Hunkemöller Noir

Hoewel ik het idee heb dat dit geurtje een beetje aan populariteit heeft verloren met de komst van andere geurtjes, is dit een geurtje dat nog steeds door veel vrouwen tot een favoriet behoort. Een zwaardere, warme en zoete geur die voor veel vrouwen hun signature geurtje is geworden. Toen ik ooit het geurtje “Noir” van de Hunkemöller had aangeschaft, vond ik deze geur verdraaid veel lijken op de geur van Paco Rabanne. Voor 30 ml betaal je bij Douglas voor Lady Million €39,95. Bij de Hunkemöller leg je €19,99 neer voor een flesje Noir van 100 ml.

Ken jij nog goede budget parfum dupes?

Share:

16 Reacties

 1. 7 december 2015 / 09:22

  Wat een fijne tips. Ik gebruik ook zeker wel eens dupe van duurdere merken.

 2. 7 december 2015 / 09:38

  Absolute Iris van het Kruidvat is echt een topper, die draag ik zelf ook heel graag. Met de geurtjes van de Zara ben ik, nog steeds, niet bekend. Daar moet echt snel eens verandering in komen!

 3. 7 december 2015 / 18:55

  Wat een fijne tips! Ik ga zeker even naar de dupe kijken van La Vie Est Belle.

 4. May
  7 december 2015 / 20:16

  Lancôme La Vie Est Belle, zeker mijn favo parfum! Helaas nooit gekocht vanwege de prijs. Ik zal zeker eventjes gaan ruiken bij de kruidvat ;) bedankt voor de tip!!

 5. 7 december 2015 / 21:05

  Fijne tips, die van het kruidvat iris is een grote favoriet van mij want ik draag het geurtje dagelijks! X

 6. 7 december 2015 / 23:09

  ZARA heeft inderdaad heel erg veel dupes van andere parfums!

 7. 9 december 2015 / 11:57

  Ik ben dol op de parfums van Zara en er zitten vaak dupes tussen inderdaad. Snel kijken naar Apple Juice, die geur van Chanel vind ik namelijk zo lekker! Dankjewel voor de tips

 8. 9 december 2015 / 14:05

  Leuk zeg parfum dupes. Ik ga ze zeker onthouden!

 9. 11 december 2015 / 07:29

  Chanel Eau de Tendre – Zara Apple Juice is echt een superlekkere parfum, echt een aanrader. Goede tips zeg voor een lage prijs.

 10. Anke
  3 december 2017 / 15:34

  Zou ook eens de la Rive lijn proberen,ook dupes van bekende merken,kost ook nog geen 10tje en hebben hele mooie flesjes.

 11. Anke
  3 december 2017 / 15:35

  Nog even een reaktie,La Rive parfums zijn te koop bij de Etos.
  Ook bepaalde geuren bij de Douglas.

 12. Anke
  3 december 2017 / 15:37

  Nog even een reaktie,La Rive parfums zijn te koop bij de Etos,en
  bij de Douglas,maar niet zo uitgebreid als de Etos

Geef een reactie