PHB Ethical Beauty All-in-One Natural Mascara

PHB Ethical Beauty All-in-One Natural Mascara

Laat ik maar meteen beginnen met mezelf te excuseren. De verpakking van deze mascara ziet er namelijk niet helemaal piekgaaf meer uit. Sterker nog: het lijkt wel alsof deze mascara zojuist van het front komt, bij wijze van spreken dan. De foto’s die ik van deze mascara had gemaakt toen deze er nog wel piekgaaf uitzag, heb ik per ongeluk op de een of andere manier verwijderd van mijn geheugenkaartje (met nog heel veel andere hele leuke foto’s, huilen!). Dom, dommer domst. Normaliter denk ik dan: pech gehad, dan maar geen review. Maar als uitzondering op de regel maak ik voor deze PHB Ethical Beauty All-in-One Natural Mascara graag een uitzondering. 

Beloftes

Deze mascara belooft om de wimpers te verlengen, verdikken en volumineuzer te laten lijken. De formule zou waterbestendig zijn en daardoor ontstaan er geen vlekken of klontjes. Het is een natuurlijke mascara en bevat een unieke mix van botanische oliën die de wimpers ook nog eens voedt versterkt. De mascara is geschikt voor ogen die snel tranen. De mascara is daarnaast dierproefvrij en vegan.

Ingrediënten

Aqua, Oryza Sativa Wax (Rice Bran Wax), Organic Olea Europea (Olive Oil), Cetyl Alcohol (Coconut), Coernica Cerifera (Carnauba Wax), Euphorbia Cerifera (Candelilla Wax), Vegetable Glycerin, Stearic Acid, Acacia Gum, Black Iron oxide (CI 77499), Aminomethyl Popandiol, Phenoxyethanol.

Mijn ervaring

Laat ik beginnen met een klein puntje van kritiek: de verpakking van deze mascara verdient namelijk geen schoonheidsprijs. Ook niet als hij er wél piekgaaf uitziet. Verder moet ik toegeven dat dit echt een hele fijne mascara is. Natuurlijke mascara’s zijn voor mijn gevoel vaak te waterig waardoor je het resultaat niet mooi op kan bouwen. De formule van deze mascara is wel wat dikker waardoor mijn wimpers meer lengte krijgen. Het borsteltje van de mascara zorgt voor een goede separatie. Iets wat ik echt een van de belangrijkste vereisten vind aan een mascara.

PHB Ethical Beauty All-in-One Natural Mascara

Ondanks het feit dat de verpakking van de mascara er niet meer erg mooi uitziet, wilde ik de PHB Ethical Beauty All-in-One Natural Mascara toch graag even in het zonnetje zetten. De mascara is dierproefvrij, vegan en natuurlijk. Vaak vind ik de formule van natuurlijke mascara’s wat te dun, maar deze mascara bewijst dat natuurlijke mascara’s ook best een wat dikkere formule kunnen hebben waardoor de wimpers van een mooie lengte worden voorzien. Het borsteltje zorgt voor gesepareerde wimpers. Precies wat ik zoek in een mascara.

De PHB Ethical Beauty All-in-One Natural Mascara is voor €22,95 te koop op BigGreenSmile.nl ✉

Share:

7 Reacties

 1. 5 november 2017 / 09:18

  Dat klinkt als een hele fijne mascara, in ieder geval in gebruik! Hij geeft ook een erg mooi effect. Wat balen dat je per ongeluk zoveel foto’s had verwijderd. Dat is dan echt even zo’n huilmomentje. Maar ook deze nieuwe foto’s zien er prachtig uit :)

  • 8 november 2017 / 12:07

   Bedankt voor je lieve compliment Romy. Het was inderdaad even een huilmomentje maar ik heb er maar het beste van proberen te maken.

 2. 5 november 2017 / 10:39

  Ik kijk daar wel doorheen hoor ? Super vervelend als foto’s ineens weg zijn ? Hij klinkt érg goed, ik ga hem onthouden!

  • 8 november 2017 / 12:08

   Als je hem ooit gaat proberen, ben ik erg benieuwd naar jouw mening. :)

 3. Nienke
  9 november 2017 / 13:32

  Hoe zit het met het zo geheten panda ogen effect? Ik heb meerdere natuurlijke mascara’s geprobeerd en het vlekt na een tijdje op mijn huid (zelfs nog erger dan gewone waterproof mascaras die oplosbaar zijn in vet, en dus ook met een wat vetterige huid kleur loslaten), of met een beetje miezerig weer binnen no time een zwart oog..

  • 9 november 2017 / 14:04

   Goed dat je het vraagt! Dit zal ik zeker ook nog even toevoegen aan mijn review want het is wel het benoemen waard. Met veel mascara’s die ik in het verleden geprobeerd heb, leek ik aan het eind van de dag ook een panda! Met deze mascara heb ik daar nagenoeg geen last van. Nu is het wel zo dat ik op mijn onderste wimpers geen mascara draag dus als je wel mascara op de onderste wimpers draagt zou ik niet durven zeggen hoe het panda effect is.

Geef een reactie