Over MevrouwMiauw

Mevrouwmiauw.nl: meer dan alleen een poezenblog

Wat leuk dat je bent beland op MevrouwMiauw.nl. Hier vind je veel poeslieve artikelen, maar kun je ook terecht voor allerlei andere content. Aangezien ik in mijn dagelijks leven steeds meer aandacht besteed aan natuurlijk, bewust en duurzaam, zal dit ook terugkomen op mevrouwmiauw.nl. Ik heb een zwak voor dierproefvrije, natuurlijke en vegetarische/veganistische cosmetica maar wil mezelf op het gebied van fashion en lifestyle ook uitdagen om te kiezen voor duurzaam. Ook besteed ik graag aandacht aan fotografie en heb ik een verslaving aan plantjes verzamelen. Kortom: mevrouwmiauw.nl is een plek op het world wide web met uiteenlopende onderwerpen.

“MevrouwMiauw is dierproefvrij”

Mevrouwmiauw.nl bestaat sinds 24 april 2016. Alle reviews die na deze datum zijn gepubliceerd, waren op het moment van schrijven dierproefvrij. Reviews van voor deze datum zijn niet allemaal dierproefvrij. Dit zijn namelijk de artikelen van mijn vorige blog: lovelowbudget.nl. Helaas maken sommige merken die eerst dierproefvrij waren soms ook de keuze om toch weer op dieren te gaan testen. Daarom kan ik niet beloven dat de artikelen van na 2016 allemaal dierproefvrij zijn. Dat waren ze op het moment van schrijven wel. Mocht je zeker willen weten of een merk dierproefvrij is dan verwijs ik je graag door naar de dierproefvrije lijst op naoki.nl

Ik vind het belangrijk om te vermelden dat artikelen die verschijnen op MevrouwMiauw.nl altijd eerlijk zijn. Ook wanneer een bedrijf mij producten toe heeft gestuurd ter review. Hier laat ik mijn mening niet door beïnvloeden.

Je kunt MevrouwMiauw.nl natuurlijk ook op andere kanalen volgen, zoals op Twitter, Facebook, Instagram en Bloglovin’. Ik zou het erg gezellig vinden als je daar ook een kijkje op neemt. Boven in de rechter hoek van de menubalk staan de icoontjes waarmee je doorgelinkt wordt naar het desbetreffende kanaal.