Primark herfst/winter collectie 2015 (event)

Primark herfst/winter collectie 2015
De weersvoorspellingen voor aankomende week zijn goed, maar de herfst en winter collectie die de Primark dit najaar in de winkels gaat brengen is ook goed. Meer dan goed zelfs. Gisteren ging ik naar een event waar de primark herfst/winter collectie 2015 te bewonderen was. Ik maakte kennis met deze ongelofelijk mooie collectie en hoewel ik snak naar een goede zomer, zorgt deze collectie er voor dat ik stiekem ook al zin heb om kleding voor het najaar te gaan scoren. 

Impressie Primark herfst/winter collectie 2015

Primark herfst/winter collectie 2015 Primark herfst/winter collectie 2015 Primark herfst/winter collectie 2015 Primark herfst/winter collectie 2015 Primark herfst/winter collectie 2015 Primark herfst/winter collectie 2015 Primark herfst/winter collectie 2015 Primark herfst/winter collectie 2015 Primark herfst/winter collectie 2015 Primark herfst/winter collectie 2015 Primark herfst/winter collectie 2015 Primark beauty Primark beauty

De collectie van Primark is in vele opzichten een collectie die me aanspreekt. Chique items worden afgewisseld met nonchalante oversized truien en jassen. De schoenencollectie ziet er ook ontzettend gaaf uit met als persoonlijke favoriet de clarck look a likes (oh, verliefd!). De Primark brengt ook een aantal super mooie dikke sjaals op de markt die er zo leuk en warm uit zien dat ik zo een winter-sjaal-stash zou gaan creëren. Ik zie ook al een aantal mooie items die heel goed van pas kunnen komen tijdens de feestdagen, de rode pumps boven aan deze post bijvoorbeeld, echte eye catchers. De HOME collectie spreekt me ook heel erg aan. Leuke grote kussens met grijs en wit en woonaccessoires met koperen accenten.

Op beautygebied viel mij op dat Primark met de trend mee gaat door ook mineral make-up op de markt te gaan brengen. Daarnaast werd ik heel blij van twee prachtige blushes die ik zag liggen. De reeks lipsticks in allerlei verschillende kleuren spreken mij ook aan.

selfie2En of dat allemaal nog niet leuk genoeg was, ontmoette ik ook twee ontzettend leuke mede-bloggers op dit event. Samen met  Linda (lifestylebylinda) en Lisette (247stylish) besloten we op het dakterras prachtige selfies te maken. Het terras bevindt zich midden in Amsterdam en leende zich dus uitstekend voor een paar leuke kiekjes. We vermaakten ons prima, zoals je wellicht wel kunt zien.

primarkselfie

Primark komt dus met een super mooie collectie waar ik echt razend enthousiast over ben. Wanneer de zomer ten einde komt, hoef je dus niet helemaal te treuren want de Primark herfst/winter collectie maakt deze twee koude seizoenen een stukje dragelijker. :)

Share:

12 Reacties

 1. 26 juni 2015 / 06:50

  Daarom ben ik dus zo dol op de herfst!!! Ik weet het, ik weet het, de zomer is net begonnen, maar toch…. :-D

 2. 26 juni 2015 / 09:46

  Ik vond de collectie prachtig! Jammer dat ik je niet heb gezien.

 3. 26 juni 2015 / 11:45

  Yay wat is je artikel leuk en goed gevuld geworden! Ik ben ook echt verliefd op de nieuwe items die we hebben gezien en vind het leuk dat we zelf ook kunnen gaan shoppen bij de Primark. Woonde we allemaal maar zo dichtbij haha! Hopelijk tot snel meis, vond het een super geslaagde dag!

 4. 26 juni 2015 / 12:01

  Wauw wat een leuke nieuwe items. Ik ben heel erg benieuwd. Ik kijk stiekem wel een beetje uit naar het herst/winter seizoen, daar houd ik toch iets meer van dan de zomer.

 5. 26 juni 2015 / 12:28

  Hoewel ik echt een zomer kindje ben, hou ik kwa fashion toch echt van de herfst!

 6. 26 juni 2015 / 17:05

  ziet er heel goed uit en wat een prachtige foto’s!

 7. 26 juni 2015 / 19:12

  Jammer dat ik je net gemist heb!! Maar het was erg leuk om te zien :)

 8. 27 juni 2015 / 16:37

  Wat een leuke collectie, en je foto´s zijn erg mooi.
  Liefs. Jonne

Geef een reactie