PS Love CC Colour Corrector stick (Primark)

PS Love CC Colour Corrector stick (Primark)

Een poosje geleden las ik op de blog van livelifegorgeous een artikel over het verschil tussen corrector en concealer. In dit artikel was ik vooral verbaasd over wat een perzikkleurige corrector kan doen voor het wallengebied onder je ogen. Een corrector is gebasseerd op het kleurenpalette en gaat uit van het gebruik van contrasterende kleuren: als je blauwe kringen onder je ogen hebt, zegt de kleurencirkel dat je rood hier tegenover staat. Een perikkleurige corrector zou dus de uitkomst kunnen bieden voor blauwe kringen onder de ogen. Vanaf dat moment was ik op zoek naar een perzikkleurige corrector voor een budget prijsje en vorige week liep ik er tegenaan en ik scoorde de S Love CC Colour Corrector

corrector PS love2De PS. Love CC Colour Corrector komt in de vorm van een groot potlood. De verpakking is rozekleurig, net zoals het product zelf. De opdruk is zwart en het draaipunt waarmee de punt omhoog gedraaid kan worden is ook zwart. Het product ziet er lekker basic uit. Op de verpakking staat dat het bedoeld is voor “dark spots” maar omdat het gebied onder de ogen ook best donker kan zijn, ga ik het daar voor proberen. Dit product lijkt overigens vrijwel identiek aan de Max Factor CC Colour Corrector sticks. Alleen het merknaampje is anders.

PS Love CC Colour CorrectorDe punt van de PS Love CC Colour Corrector stick loopt een beetje bollig. Het doet me denken aan een lip crayon stick. De punt kan, wanneer deze bijna op is, omhoog gedraaid worden door het draaielement aan de onderkant van de stick.

swatch correctorDe swatch verraste mij op een positieve manier. Het is een goed gepigmenteerde matte roze kleur. De punt gleed heel erg gemakkelijk over de huid heen. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

corrector ogenOnder mijn ogen heb ik aan de linker kant geen corrector aangebracht en aan de rechter kant wel. Vervolgens heb ik hier weer een dun laagje foundation over aangebracht. Als je heel goed kijkt, kun je wel een klein verschil zien. Misschien was het nu niet helemaal de juiste tijd om dit product op deze manier te testen omdat ik de laatste tijd weinig last heb van donkere kringen, maar ik was te benieuwd.

Het product brengt ontzettend gemakkelijk aan, is erg goed gepigmenteerd en kun je door middel van je vingers of een kleine stippling brush heel erg gemakkelijk blenden. Een dun laagje foundation er overheen en de roze kleur is niet meer zichtbaar maar zorg er wel voor dat het gewenste resultaat zichtbaar is.

PS Love CC Colour Corrector conclusie

Corrector primarkHoewel het resultaat van de PS Love CC Colour Corrector misschien niet heel erg duidelijk zichtbaar is op de foto, ben ik wel heel erg te spreken over dit product. De pigmentatie is heel erg goed, de finish is mooi matte en het product zelf glijdt erg goed over de huid. De corrector is gemakkelijk te blenden en zorgt voor een mooie natuurlijke dekking wanneer je er een dun laagje foundation overheen aanbrengt.

De PS Love CC Colour Corrector stick is voor €2,00 verkrijgbaar bij de Primark

Maak jij gebruik van corrector?

Leuk om te weten: PS. Love is een dierproefvrij merk dat bij de Primark verkrijgbaar is. Ik heb Primark gemaild om na te gaan of dit merk dierproefvrij is.

Share:

8 Reacties

 1. 12 april 2016 / 08:26

  Ik vind correcters zo ingewikkeld, haha, ik vind een dekkende concealer makkelijker. Maar voor dat prijsje doet ie het goed en als ie fijn werkt is het heel handig :)

 2. 12 april 2016 / 08:33

  Ik was ook al aan het checken of het proefdiervrij is, ik hoop dit op meerdere sites te gaan lezen! Goed dat je hier achteraan gegaan bent. En zie ook echt dat jouw uitstraling lichter en frisser is aan de kant waar je de corrector hebt aangebracht. Ziet er heel goed uit!

 3. 12 april 2016 / 08:49

  Wat een fijn product als ik het zo zie! En heee dierproefvrij, top!

 4. 12 april 2016 / 16:23

  Je ziet minimaal verschil, voor dat prijsje kan je ook niet heel veel verwachten voor een corrector, maar vind hem er toch wel fris uitzien

 5. 12 april 2016 / 23:03

  Ik vind het resultaat er toch fris eruit zien, je hebt mij nieuwsgierig gemaakt! Wat fijn dat de make-up van de Primark dierproefvrij is :)
  X

 6. 13 april 2016 / 15:09

  Wat een super slim idee! Heel eerlijk wist ik hier dus ook niks van af haha. Weet je toevallig ook een natuurlijke variant hierop?

 7. 13 april 2016 / 18:56

  Interessant om te weten wat dat precies inhoudt de cc colour corrector. Zelf gebruik ik dit niet. Je kunt het verschil wel goed zien en ook fijn dat het ook werkt.

Geef een reactie