PS. Love make-up kwasten | kabuki kwast & stippling brush

PS. Love make-up kwasten | kabuki kwast & stippling brush

Dat Primark kleding, schoenen en accessoires verkoopt is volgens mij wel algemeen bekend. Dat Primark ook een beauty afdeling heeft, weet vast niet iedereen. PS. Love is het huismerk van de beautyproducten van de Primark. Voor budgetproof en dierproefvrije make-up kun je dus ook prima de Primark binnen wandelen. Primark heeft ook een aantal make-up kwasten in haar assortiment. Vandaag laat ik twee PS. Love make-up kwasten zien: één grote kabuki kwast en een stippling brush.

PS. Love make-up kwasten: kabuki kwast

ps love grote kwastWe beginnen met met een reus van een kwast. De kabuki kwast is namelijk een exemplaar waar je echt niet omheen kunt. De kwast ziet er mooi uit: een zwart voetje waardoor je de kwast rechtop kunt zetten, de zilveren steel en de zwarte haartjes die bovenaan roze zijn. Een echte meisjesachtige en enorme kwast.

kabhuki brush ps loveDe kwast heeft een hoop haartjes die redelijk uit elkaar staan. Dit zorgt er voor dat deze mega kwast wel lekker luchtig is. De kwast is redelijk zacht en met een paar vegen is je gezicht bedekt met een poedertje. De prijs/kwaliteitsverhouding van deze kwast vind ik dikke prima. Voor de prijs van €4,00 die je voor deze kwast betaalt heb je voor een zacht prijsje een mooie, fijne maar vooral grote kabuki kwast.

PS. Love make-up kwasten: stippling brush

stippling brush ps loveDeze stippling brush is wat mij betreft een echte eyecatcher: klassiek zwart met rosegouden details. Slim van Primark dat ze de de rosegouden trendkleur hebben verwerkt in deze kwast. Ik vind hem er daardoor namelijk behoorlijk luxe uitzien.

stippling brush ps love2Een stippling brush is er voor bedoeld om bijvoorbeeld highlighter op een subtiele manier aan te kunnen brengen. De haartjes van deze kwast zijn lekker zacht maar ik vind dat de haartjes te dicht bij elkaar staan om mijn highlgihter subtiel aan te brengen. Deze kwast doet me eigenlijk denken aan een soort mini bufferkwast. Daardoor vind ik deze kwast heel erg fijn voor het blenden van concealer onder mijn ogen. Deze kwast stelt zeker niet teleur, de kwaliteit is echt goed. En dat voor maar €2,00.

Conclusie PS. Love make-up kwasten

PS. Love make-up kwasten
De PS. Love make-up kwasten zijn echt van prima kwaliteit. De haartjes zijn zacht en ze zijn erg bruikbaar. Ik vind ook dat beide kwasten er mooi uitzien. Mocht je nog op zoek zijn naar make-up kwasten van prima kwaliteit en voor een laag prijsje dan is het zeker een aanrader om ook eens op de beautyafdeling van de Primark te gaan neuzen.De PS. Love make-up kwasten zijn te koop op de beauty afdeling van de Primark. De kabuki kwast kost €4,00 en de stippling brush kost €2,00.

Heb jij budget kwasten en zo ja, waar komen ze vandaan?

Share:

12 Reacties

 1. 25 mei 2016 / 07:55

  Fijne review! Ik ben zelf ook groot fan van de stippling brush. Deze gebruik ik iedere dag trouw om mijn concealer mooi in te blenden. Daar is hij zo perfect voor.

 2. 25 mei 2016 / 08:40

  Wat cool dat Primark ook kwasten heeft, dat wist ik niet! Ik ga binnenkort eens neuzen op de beautyafdeling :)

 3. 25 mei 2016 / 09:49

  Fijn dat de kwaliteit prima is, zeker voor die prijs. Ik had ook een kwast bij PS gekocht vorig jaar. Maar nog niet eens geprobeerd. Erg hè.

 4. 25 mei 2016 / 13:05

  Wat een mooie kwasten. Ik vind ze er best goed uitzien!

 5. 25 mei 2016 / 14:31

  Oeh die zijn mooi! Die wil ik wel proberen. Moet eens gaan kijken daar!

 6. 25 mei 2016 / 14:44

  Ik twijfelde altijd erg over de kwasten van de Primark, maar nu wil ik het wel eens proberen!

 7. 25 mei 2016 / 17:40

  Ik stond ook versteld toen ik al die mooie kwasten zag bij de Primark vorige week. Ik kocht een kwast met aan het ene uiteinde een concealer brush en aan de andere kant een oogschaduwkwast. Ik vind ze er super leuk uitzien en ze voelen echt zacht! :-)

 8. 25 mei 2016 / 19:49

  Wauw, ze zien er mooi uit! Dit verklaard ook wel waarom het zo druk was bij de kwasten haha, de volgende keer ga ik zeker even kijken, die grote kabuki kwast lijkt me namelijk erg fijn.

 9. 25 mei 2016 / 21:31

  Oehh…mooie kwasten, ik heb een oogschaduw kwast van de Primark en ik vind die ook heel erg fijn :)
  X

 10. 26 mei 2016 / 13:18

  Dat ziet er zeker goed uit. Weet jij of dit syntetische haartjes zijn?

  • MevrouwMiauw
   26 mei 2016 / 19:28

   Het zijn in ieder geval geen dierlijke haartjes. Ik ga er dus van uit van wel.

Geef een reactie