RITUALS Victoire d’Ambre eau de parfum

RITUALS Victoire d’Ambre eau de parfum

Afgelopen dagen heb ik mezelf telkens goed ingepakt als ik naar buiten ging. Ik vond het koud, waterkoud. Het is echt winter en dat is natuurlijk niet gek want december staat al aan de poort te rammelen. Bij winterse dagen hoort wat mij betreft een winters parfum. Bloemige en frisse geuren zijn niet aan mij besteed zodra de thermometer onder de 15 graden daalt. Een winterse geur is voor mij een geur met een wat warmer, zwaarder en iets zoeter karakter. Eentje die mij, als ik het koud heb, toch nog een beetje warmer maakt. En laat de RITUALS Victoire d’Ambre eau de parfum daar nu net een heel erg mooi voorbeeld van zijn. Want zeg nou zelf: alleen al bij het zien van het mooie gouden flesje krijg je het stiekem al een beetje warm.

RITUALS Victoire d'Ambre eau de parfum

Beloftes

Dit fijne nieuwe geurtje van Rituals is volgens Rituals ontwikkeld door de beste parfumeurs ter wereld en geïnspireerd op reizen naar het Oosten. Geen wonder dus dat deze Eau de Parfum mij meer warmte geeft op de winters koude dagen. Rituals beschrijft de RITUALS Victoire d’Ambre eau de parfum als een betoverde reis diep door de Perzische nacht met de rustgevende geur van amber. De combinatie van geuren van elemi, amber en muskus zorgen voor de verleiding van deze warme ongrijpbare parfum. En hoewel ik dat allemaal best vergezocht vind klinken, kan ik me er stiekem wel een beetje in vinden.

Rituals is dierproefvrij en geeft aan dat haar parfums ook vegan zijn. Hoera voor dierproefvrije geurtjes, dubbel hoera voor dierproefvrije én vegan geurtjes.

RITUALS Victoire d'Ambre eau de parfum

een betoverde reis diep door de Perzische nacht met de rustgevende geur van amber

Ingrediënten

Alcohol Denat., Parfum/ Fragrance, Aqua/ Water, Limonene, Linalool, Coumarin , Citral, Cinnamal, Geraniol, Eugenol.

RITUALS Victoire d'Ambre eau de parfum

RITUALS Victoire d’Ambre eau de parfum

Als je nog op zoek bent naar een heerlijk winterse Eau de Parfum die lang blijft hangen en die je tijdens een koude winterdag van een vleugje warmte voorziet dan is dit fijne gouden flesje met haar betoverende inhoud misschien wel jouw nieuwe favorite. Als je moeite hebt met het kopen van parfums omdat je alleen maar dierproefvrije cosmetica koopt dan tovert deze geur al zeker een lach op je gezicht want de cosmetica van Rituals is dierproefvrij. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een geurtje om cadeau te doen tijdens de feestdagen dan is dit een echte aanrader. Het geurtje heeft niet alleen een hoog feestdagen-gehalte met de gouden verpakking maar ook een heerlijke én dierproefvrije inhoud.

RITUALS Victoire d’Ambre eau de parfum is verkrijgbaar voor €9,50 (10 ml.) en voor €39,- (50 ml.).

Van welk geurtje krijg jij het op een winterse dag toch nog een beetje warm?

Share:

12 Reacties

 1. 27 november 2017 / 09:36

  Je maakt me heel nieuwsgierig naar dit geurtje. Wat tof dat alle parfums van Rituals zowel dierproefvrij als vegan zijn. Ik vind dierproefvrije parfums soms nog best lastig te vinden, maar ga nu zeker eens bij Rituals aan de luchtjes snuffelen ?

 2. 27 november 2017 / 11:55

  Ziet er fijn uit! Zelf gebruik ik zowel zware als lichte parfums in de winter. Gewoon waar ik die dag zin in heb. (:
  Liefs,
  Yara

 3. 27 november 2017 / 12:52

  Dit lijkt me een heerlijke geur! In de winter houd ik ook van zwaardere geuren.

 4. 27 november 2017 / 16:39

  Mooie kleine flacon, ben wel benieuwd naar de geur.

 5. 28 november 2017 / 12:17

  Klinkt heerlijk! Ik vind de parfum van Rituals sowieso echt heel fijn. ?

 6. Nancy
  29 november 2017 / 08:58

  Ga deze zeker op mijn verlanglijstje zetten

 7. 4 december 2017 / 20:23

  YES! Ik was onlangs met een vriendin in de Rituals en ik wilde de parfums zo graag hebben, maar omdat ik niet 100% zeker wist of ze vegan zijn heb ik ze laten staan. Dankjewel voor deze blog! Mijn portemonnee is wel een beetje bang nu haha ;).

 8. Marda
  14 april 2018 / 18:29

  Gebruik ik in de lente en zomer ook. Vind de geur zalig.
  Komt met warmte nog beter tot zijn recht. Mmmmmm

Geef een reactie