Robovis voor katten | Kattenspeelgoed voor de warme dagen

Robovis voor katten | Kattenspeelgoed voor de warme dagen

Het is warm in Nederland. Mij hoor je écht niet klagen want ik vind het heerlijk. Ik kan goed tegen de warmte en de zonnige dagen zorgen er voor dat ik veel meer energie heb. Toch kan de warmte voor huisdieren wel erg vervelend zijn. Ik merk het zelf ook aan Vlinder: ze is namelijk een stuk slomer en heeft minder eetlust. Om de warme dagen voor je kat wat leuker te maken, heb ik een leuke tip, namelijk de robocis voor katten. Een nepvisje dat zelf zwemt en waar je katten dus op kunnen jagen. Want als wij met water spelen dan mogen de katten dat natuurlijk ook.

Robovis voor katten

!! Laat ik beginnen met te vermelden dat de robovis voor katten waar ik in dit artikel informatie over geeft niet speciaal bedoeld is voor katten. Het is dus aan te raden om bij je kat in de buurt te blijven als hij/zij met dit visje gaat spelen !!

Vorig jaar kocht ik bij Kruidvat een robotvisje. Dit is een plastic visje met een batterijtje er in. Het visje heeft aan de zijkant een soort kleine sensortjes waardoor het visje gaat zwemmen in het water. Volgens mij zijn deze visjes momenteel niet te koop bij Kruidvat. 

Ik ben even gaan zoeken en kwam op Ebay bij de robotvisjes terecht. Mocht je het leuk vinden dan kun je ze via deze link dus bestellen. De prijs voor één robotvisje inclusief verzendkosten is €1,13. Niet duur dus. Let er wel op dat het vaak een aantal weken kan duren voordat je de visjes dan in huis hebt.

Via lezers van dit artikel heb ik nog meer tips gekregen over waar de visjes maar ook schildpadjes momenteel (30-05-2017) te koop zijn:

– Visjes zijn voor €2,69 te koop bij de Action;
– Visjes zijn te koop bij de Big Bazar;
– Visjes en schildpadje zijn ook te koop bij Intertoys;
– Een Roboschildpadje voor €14,90 bij bol.com;
– Robovisjes vanaf €12,90 bij bol.com;
– Robovisjes vanaf €14,95 bij blokker;
– Robovisjes én schildpadjes voor €14,99 bij Lobbes.nl;

Vlinder de koningin weet trouwens niet zo goed wat ze met haar visje moet doen. Ze vindt het ergens best interessant maar volgens mij houdt mevrouw er toch niet zo van als haar pootjes nat worden. Dat valt op dit filmpje wel te zien. De visjes zijn dus niet gegarandeerd een succes maar ik weet zeker dat heel veel poezen dit super leuk vinden.

Heb jij ervaring met dit soort speelgoedvisjes voor katten?

Share:

4 Reacties

 1. 29 mei 2017 / 09:57

  Goed plan! Ik ga kijken of mijn Buttons dit leuk vind. Ze was gisteren ook helemaal niets waard. Ben dan altijd bang dat er iets anders aan de hand is, maar het is natuurlijk gewoon de hitte. Heb haar nog niet eerder met visjes laten spelen, dus ben benieuwd.

 2. 29 mei 2017 / 15:22

  Wat een leuk idee!Ik had vorig jaar een ballon met water ingevroren, daarna de ballon eraf gehaald en het blok ijs in water gedaan. Dan ging het ronddraaien, vonden ze best interessant!

 3. Lindy van Maurik
  29 mei 2017 / 22:15

  Jazeker! Wij hebben er eentje gevonden bij de Big Bazar, die net zo werkt als door jou beschreven. Hero (@hero_deheldopsokken) vindt hem geweldig! Hij volgt hem met zijn koppie en vist ernaar met zijn pootje. Erg leuk om te zien!

Geef een reactie