Sally Hansen – First Kiss

Sally Hansen Banner
Oke, ik hunker momenteel echt naar zon. Die ellendige regen maakt me af en toe echt chagrijnig. Omdat de zon zich momenteel niet liet zien vond ik het wel een goed idee om mijn nagels een summerboost te geven. Wellicht dat de zon zich dan genoodzaakt voelt om toch te gaan schijnen, speciaal voor mijn nagels?

Sally Hansen 4

Ik pakte mijn lakjes van Sally Hansen er bij en mijn oog viel op het schattige, bijna barbie-roze lakje genaamd “First Kiss”. Ik zal alvast één ding verklappen: mijn nagels hebben absoluut een flinke dosis zomer gekregen.

Sally Hansen 3
Zo ziet First Kiss er uit. Een lakje uit de Salon Manicure lijn. De potjes zijn ontzettend groot. 14,7 ml is lekker veel inhoud. :)

Sally Hansen 2

Dit lakje dekt absoluut niet in één laagje. Dan vind ik ‘m ronduit lelijk. De kleur is dan absoluut niet gelijkmatig verdeeld. Met twee laagjes is dit lakje behoorlijk dekkend. Op de foto heb ik ook twee laagjes op mijn nagel.

Sally Hansen 5

Het prettige van deze nagellak vind ik dat het kwastje lekker breed en plat is. Dit maakt het nagels lakken echt een stuk gemakkelijker. Daarbij komt dat de nagellak snel opdroogt waardoor je het tweede laagje binnen een kwartiertje wel aan kan brengen (mist je het eerste laagje niet heel erg dik aanbrengt).

Ik vind het een prima lakje en een lekker kleurtje voor in de zomer. Het lakje blijft vrij goed zitten. Vandaag heb ik ‘m voor de tweede dag op en hij is nauwelijks gechipt. :) Erg fijn voor iemand zoals ik, die geen zin heeft om nagellak om de twee dagen bij te werken/opnieuw aan te brengen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje?

19 Reacties

 1. 10 mei 2014 / 17:27

  Wat een mooie kleur! Ik heb dankzij jou post over de Sally Hanson nagellakjes bij de Action ook 5 nagellakjes gekocht! Echt super fijn en mooi zijn ze. Dankjewel voor je artikel!

  • 10 mei 2014 / 21:38

   Graag gedaan! Leuk om te lezen dat je er daardoor ook een aantal hebt gekocht. :) Altijd leuk om zoiets te lezen.

 2. 13 mei 2014 / 18:55

  voor hem bij de Action te hebben gehaald ben ik er ook wel blij mee maar voor de volle prijs zou ik ze niet halen. Dekt idd niet goed en bij mij droogde het 2de laagje ook maar langzaam. Ochja t is wel een mooi kleurtje :)

 3. 14 mei 2014 / 12:49

  Ja die zon, die zon toch.. Men zegt dat de zon in aantocht is. :)

 4. 14 mei 2014 / 12:52

  Voor de volle prijs zou ik ze ook absoluut niet halen. Ik vind 13 euro sowieso veel te veel geld voor een nagellak, daarbij komt dat het ook geen nagellak van topwkwaliteit is.

Geef een reactie