Samsung Galaxy S7 edge essentials

Samsung Galaxy S7 edge essentials

Al een aantal maandjes ben ik de gelukkige eigenaresse van een Samsung Galaxy S7 edge. Het was een hele bevalling voor mij om te beslissen welke telefoon ik uiteindelijk zou kiezen. Er is immer zo veel te kiezen. De goede camera van de Samsung Galaxy S7 edge gaf voor mij de doorslag, lekker veel foto’s van Vlinder maken is en blijft een feestje. Ik ben tot op de dag van vandaag ontzettend blij met de keuze voor deze telefoon. Toch is mijn telefoon niet compleet zonder een aantal essentiële telefoon accessoires. Vandaag laat ik je kennis maken met twee van deze Samsung Galaxy S7 edge essentials. 

Samsung Galaxy S7 edge essentials | Autoradio kabeltje

Toen ik koos voor de Samsung Galaxy S7 edge, sloot ik ook een nieuw abonnement af. Eentje waarbij ik onbeperkt spotify mag luisteren zonder dat het me data kost. Ideaal! Nu kun je natuurlijk lekker in de trein gaan zitten met oordopjes in om van je favoriete muziek te genieten, maar ik ga vrijwel nooit met de trein. Voor mijn werk reis ik vrijwel iedere dag met de auto.

Aangezien onze auto geen fancy muzieksysteem met bluetooth heeft, kan ik op die manier geen muziek luisteren. Gelukkig kan dat wel met behulp van een super handig kabeltje waarmee ik mijn telefoon aan kan sluiten op de autoradio. Op die manier kan ik in de auto dus genieten van mijn eigen muziek en ben ik niet altijd afhankelijk van de muziek die gedraaid wordt op de radio. Zó fijn! Dit kabeltje is echt een super ideaal ding. 

Samsung Galaxy S7 edge essentials | Glazen screenprotector

Ik ben zo iemand die mega zuinig is op haar telefoon. Ik zou een hele dag kunnen balen van een krasje op mijn beeldscherm en ik zou serieus tranen met tuiten huilen als mijn hele scherm zou barsten. Al helemaal bij deze telefoon, want een edge scherm vervangen kost echt klauwen met geld. Daarom wilde ik graag een glas screenprotector gebruiken om mijn glas te beschermen. Dat bleek nog lastiger dan het klinkt. Ik dacht gewoon: ik ga naar een telefoonwinkel en laat er door zo’n mannetje een plaatje opplakken. Zo gezegd zo gedaan. Ik was 20 euro lichter en mijn telefoon was beschermd. Maar ik merkte dat mijn touchscreen een stuk minder goed reageerde. Het was echt frustrerend. Ik bestelde glasplaatjes via Ebay maar ook dat was geen succes: precies hetzelfde probleem.

Ik waagde nog één poging en jawel.. deze screenprotector werkt wel goed. Het vergt wel eventjes wat geduld: je moet je telefoon heel goed schoonmaken en stofvrij maken, maar dan heb je ook wat. Helaas heeft de boven- en onderkant van de screenprotector een iets donkerdere kleur, dus mijn telefoon is niet meer helemaal fancy-spierwit. Maar ik vind het, ook in het kader van duurzaamheid en lang met mijn telefoon kunnen doen, veel belangrijker dat hij goed beschermd is én het touchscreen goed blijft werken. 

Dit kabeltje en deze screenprotector zijn absoluut twee hele belangrijke Samsung Galaxy S7 edge essentials. Daarnaast maak ik nog gebruik van een silconen hoesje, een brillendoekje om het scherm zo nu en dan vetvrij te maken en de bijgeleverde Samsung oordopjes. Dat soort accessoires zorgen er voor dat ik nóg meer plezier heb van mijn fijne telefoon.

Wat zijn belangrijke telefoonaccessoires voor jou?

Share:

6 Reacties

 1. 10 mei 2017 / 14:38

  Wat een mooie telefoon is het zeg! Echt leuk om te zien ook. Leuke essentials!

 2. 10 mei 2017 / 16:32

  Leuk om te zien! Ik vind de telefoon ook heel mooi.
  Ik heb alleen met het verlegen van mijn abonnement niet de omslag naar een samsung kunnen maken hahah

 3. 11 mei 2017 / 23:08

  Leuk artikel! Mag ik vragen waar je die marble background gekocht hebt? Is zo aesthetisch om te zien op de foto”s haha.

  • 11 mei 2017 / 23:12

   Natuurlijk! Ik heb ooit plakfolie van de gamma gekocht en dat op een plank geplakt. ?

   • 12 mei 2017 / 00:50

    Bedankt voor je snelle reactie haha. Ik zal daar dan eens even gaan kijken!

Geef een reactie