Scent of Liu Jo event

Scent of Liu JoGisteren schreef ik een artikel over dingen die ik zo ontzettend leuk vind aan het hebben van een eigen blog. Eén van die dingen is het bezoeken van pers-events. Afgelopen woensdag reisde ik af naar Amsterdam om een ontzettend gaaf persevent te bezoeken: ik mocht kennis maken met het nieuwe geurtje van Liu Jo genaamd “Scent of Liu Jo”. Vandaag laat ik jullie zien hoe ontzettend mooi dit persevent er uit zag en mogen jullie ook al een beetje kennis maken met dit heerlijke geurtje.

Scent of Liu Jo Scent of Liu Jo

Scent of Liu Jo event

Scent of Liu Jo is dus een vrij nieuwe geur en hoewel deze geur niet echt budget is, maak ik graag een uitzondering voor geurtjes. Ik ben zelf in het bezit van verschillende dure parfums en met de feestdagen in het vooruitzicht, mag er op een budgetblog af en toe ook best even aandacht besteed worden aan een luxeproduct.

Scent of Lio Jo is een verleidelijke geur. Liu Jo pretendeert dat deze geur zelfs zó verleidelijk is dat mannen zich volledig aanpassen aan jouw wensen. Hey, klinkt me dat even als muziek in de oren? Daar moet ik flessen van in gaan slaan. Als ik iets gedaan wil hebben hoef ik mezelf dus alleen maar eventjes te voorzien van een heerlijke geursensatie. Ik zeg: primaaaa idee!

De aankleding van het event was, zoals je op bovenstaande foto’s al wel kunt zien, ontzettend mooi. Er is echt nagedacht over de aankleding van deze mooie pronkstukken want de verschillende ingrediënten van de geur komen allemaal terug in de creaties.

liu jo4Alle verschillende ingrediënten die verwerkt zitten in deze geur stonden netjes in groepjes naast elkaar: de topnoten, hartnoten en basisnoten. Al deze ingrediënten maken de geur Scent of Liu Jo dus tot een unieke geursensatie. Welke ingrediënten allemaal in deze geur verwerkt zitten, laat ik jullie in mijn review van deze parfum zien. Deze zal – gezien mijn enthousiasme – snel online komen.

collage etenWaar ook zeker over na was gedacht is de catering. De hapjes en de cocktail bevatten namelijk ook allemaal ingrediënten die in Scent of Liu Jo verwerkt zitten. De cocktail was voorzien van mandarijn, in de salade zat vijg verwerkt en in de quinoa hapjes zat (als ik het me goed herinner) ook vijg. Ongelofelijk creatief dat alles op deze manier op elkaar afgestemd was, daardoor draaide dit event en de totaalbeleving ook echt om Scent van Liu Jo.

linda

Samen met Linda genoot ik van dit prachtige event. We keken onze ogen uit: de aankleding was werkelijk prachtig en de winkel van Liu Jo is zelf ook echt een plaatje. We genoten van de lekkere hapjes en de goede cocktail, we snuffelden aan de flesjes met verschillende ingrediënten en we schoten een hele hoop foto’s. Wij vermaakten ons prima.

Scent of Liu JoScent of Liu Jo

En lucky lucky me, want na afloop kreeg ik zelf ook een flesje Scent of Liu Jo mee naar huis. Wat een verwennerij. Ik zal alvast verklappen dat ik daar echt ontzettend blij mee ben, want ohhh.. deze geur! Hij heeft na één dag écht al mijn hart gestolen. Nu ben ik zelf niet zo heel moeilijk qua geuren, maar ik heb niet vaak dat ik zo verliefd word op een geurtje. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik aanwezig mocht zijn op dit geweldige event dat georganiseerd werd door Oona. Het voelt heel onwerkelijk dat ik voor zoiets gaafs uitgenodigd werd. Mocht jij nu heel benieuwd zijn geworden naar deze geur? Dan zou ik mijn blog zeker in de gaten houden (sowieso doen, dat vind ik gezellig!) want mijn review van Scent of Liu Jo zal snel online komen.

Ga jij deze feestdagen een geurtje op je verlanglijstje zetten?

Share:

11 Reacties

 1. 13 november 2015 / 07:26

  Ziet er uit als een leuk event. De geur lijkt me erg lekker, de flacon is zo mooi!

 2. 13 november 2015 / 07:30

  Zoals je begrijpt heb je me nu wel heel nieuwsgierig gemaakt ;). Verliefd echt… Wouw. Haha. Het flesje ziet er alvast supermooi uit. Ga binnenkort eens snuffelen. Ben nog op zoek naar een nieuw geurtje om m’n Chanel-luchtje te vervangen.

 3. 13 november 2015 / 08:04

  Super mooie foto’s, leek me erg leuk maar ik kon helaas niet :(. Het flesje ziet er alleen al luxe uit!

 4. 13 november 2015 / 09:12

  ohh wat heb ik weer gemist :( Ik kon er helaas niet bij zijn.. BALEN!

 5. 13 november 2015 / 09:55

  Wat een prachtig event was dat <3 Leuk om te zien dat je er van hebt genoten. Ik ben nu wel heeeel erg benieuwd naar de geur geworden, dus ik kijk enorm uit naar je review!

 6. 13 november 2015 / 15:25

  Wat leuk dat je bij het event mocht zijn, het ziet er prachtig uit. Je hebt mij erg nieuwsgierig gemaakt en wacht dan ook op je review:) xx Laura

 7. 13 november 2015 / 17:16

  Mooie foto’s, leuk dat je erbij was! Ziet er allemaal top uit.

 8. 13 november 2015 / 17:20

  Wauw wat zag dat er goed verzorgd uit zeg! Heel leuk om mee te maken. Ben heel benieuwd naar de geur. Is die al in de Douglas verkrijgbaar?

 9. 13 november 2015 / 19:32

  Wat is het toch een heerlijk artikel geworden met mooie foto’s van dit heerlijke parfum en fijne event! De aankleding was echt prachtig en de geur is echt hemels lekker <3 Ik draag hem ook erg graag! En ook ik vond het erg gezellig en we hebben zeker onze ogen uitgekeken. Dat is écht niet de laatste keer dat ik in deze winkel ben denk ik haha

 10. 14 november 2015 / 21:25

  Ben der eerlijk gezegd wel nieuwsgierig naar.
  leuke foto’s

Geef een reactie