Scholl wet & dry Velvet Smooth

Scholl wet & dry Velvet Smooth

Sandalen, ik vind ze prachtig maar toch is het zo dat ik er een soort haat-liefde verhouding mee heb. Het dragen van sandalen betekent namelijk ook dat je voet (voor een deel) zichtbaar is. Mijn voeten verdienen niet echt – beter gezegd, echt niet.. – een schoonheidsprijs. Moedernatuur heeft me helaas voorzien van eeltvoetjes. Geen drama, maar wel erg lastig als ik sandalen wil dragen. Daarom ben ik zo ontzettend blij met de handige velvet smooth apparaatjes die Scholl op de markt brengt, dit is een voetvijl met een rolletje dat draait en waardoor je voeten vijlen een fluitje van een cent is. Vandaag laat ik je kennis maken met de Scholl wet & dry Velvet Smooth, een nieuwe innovatieve variant van de “gewone” velvet smooth.

Scholl wet & dry velvet smoothDe Scholl wet & dry Veltvet Smooth ziet er qua vormgeving ongeveer hetzelfde uit als de gewone variant. Het is een apparaatje waarbij een rolletje bovenaan zit dat vergelijkbaar is met een voetvijl. Dit rolletje gaat draaien en wanneer je dit rolletje tegen je voet aanhoudt, wordt het eelt verwijderd. Er zijn een paar kleine veranderingen ten opzichte van de vorige Velvet Smooth: dit exemplaar is mint blauw en heeft geen draaisysteem om het apparaatje aan te zetten, maar een knopje.

scholl velvet smooth3Met het powerknopje zet je het apparaatje aan en met het knopje dat daar boven zit, kun je de snelheid bepalen waardoor het rolletje sneller gaat roteren. Sneller roteren betekent sneller meer eelt verwijderen. Mocht je dus niet heel veel eelt hebben dan is het wellicht verstandig om daar voorzichtig mee te zijn.

scholl velvet smooth4Deze Scholl wet & dry Velvet Smooth is oplaadbaar middels een accu. Het vorige exemplaar werkt op batterijen. Deze nieuwere variant kun je dus niet open draaien, maar dit is ook niet nodig. Het oplaadsysteem werkt heel gemakkelijk: je legt de zilverkleurige puntjes van het apparaat op die van de oplader en sluit de oplader aan op een stopcontact. Easy peasy!

Scholl wet & dry velvet smooth

Maar de aller aller grootste verandering is natuurlijk dat je dit apparaat kunt gebruiken in combinatie met water. Je kunt onder de douche of in bad je voeten nu voorzien van een pedicure, hoe ideaal is dat? Al helemaal omdat het nogal wat stof geeft wanneer je dit doet zonder dat er water bijkomt

Scholl wet & dry velvet smooth conclusie

Scholl wet & dry velvet smoothIk kan alleen maar super enthousiast zijn over dit apparaat. De vorige Velvet Smooth vond ik al een absolute topper omdat het er gewoon voor zorgt dat het verwijderen van eelt een koud kunstje wordt en je voeten ook nog eens lekker glad worden. De Scholl wet & dry Velvet Smooth kan dus onder water gebruikt worden, dat betekent: geen rondvliegende eeltdeeltjes (ja dat klinkt heel vies, I know!) meer, en super efficiënt bezig zijn onder de douche. Het oplaadsysteem en de nieuwe knop vind ik beide ook een verbetering ten opzichte van het vorige apparaat. Met de Scholl wet & dry Velvet Smooth worden mijn voeten in een handomdraai summerproof en dat is toch wat iedere vrouw wil?

Scholl wet & dry Velvet Smooth is voor €49,99 verkrijgbaar bij het Kruidvat

Hoe maak jij je voeten summerproof?

Share:

8 Reacties

 1. 19 april 2016 / 09:20

  Ik vind het zo’n apart ding, een soort voetroller. Leuk om er eens wat meer over te lezen. Ik doe eigenlijk niks aan m’n voeten behalve de nageltjes bijhouden.

 2. 19 april 2016 / 10:32

  Ik wil deze ook echt gaan aanschaffen. Hele fijne en duidelijk review.

 3. 19 april 2016 / 16:12

  Dit lijkt me echt een handig apparaat! Ik kan alleen niet tegen dat gekriebel tegen mijn voet haha.

 4. 19 april 2016 / 18:14

  Ik ben best wel benieuwd naar dit apparaat

 5. 19 april 2016 / 20:01

  Ik heb de ‘oude’ versie van dit apparaatje en ik vind het ook super fijn! Scheelt je in elk geval de kosten van een pedicure ;)

 6. 19 april 2016 / 20:41

  Wat een uitvinding dat hij oplaadbaar is en waterdicht! Ik heb hem vandaag binnen gekregen en wil hem graag uitproberen :)

 7. 19 april 2016 / 21:41

  Ik wil hem ook super graag! Mijn voeten zijn echt lelijk en wil ze graag meer verzorgen. Ik heb nu eerst een vergelijkbare van de Action, maar ik ben van plan om deze toch aan te gaan schaffen! De prijs vind ik alleen een beetje duur…
  liefs

 8. 21 april 2016 / 17:49

  Ziet er wel super handig uit, ik heb het nog nooit geprobeerd. Nu heb ik een voetvijl waarmee ik zelf langs mijn voeten vijl en dat doe ik dan in combi met een scrub, voetenbadje en crème.

Geef een reactie