Shoplog Things I Like Things I Love

Things I Like Things I Love logo
Kennen jullie de winkel “Things I Like Things I Love”?! Het is echt een geweldig leuk concept met nieuwe en vintage kleding. Er bestaan momenteel twee winkels van, eentje in Arnhem en eentje in Amsterdam. Ik ben zelf alleen nog maar in het winkeltje in Arnhem geweest maar ik ben razend enthousiast. Het is een mooi klein overzichtelijk winkeltje met unieke kleren. Ze kopen de kleding voornamelijk in China en op rommelmarkten in. Echt helemaal mijn stijl. Gisteren (met koningsdag) hadden ze opruiming in Arnhem zodat ze de winkel klaar konden maken voor de nieuwe collectie. Oh wat ben ik blij dat ik gisteren even snel de winkel in ben geschoten om een aantal mooie items te scoren. Benieuwd wat er aan mijn vingers is blijven plakken?

blouse 2
1. Zwarte blouse met kleine witte stipjes.

Dit schatje oogt in eerste instantie misschien niet heel erg bijzonder maar ik vind het echt een prachtig ding. Deze blouse zit heel mooi vrouwelijk, het maakt me wat slank. Je kan deze blouse heel basic combineren maar ook heel chique. Ik heb thuis nog knal rode high heels staan. Ik denk dat ze er prachig bij zullen staan en dat het een beetje een romantische Franse look geeft. €10,00

 truitje 2
2. Donkerblauw gestreept truitje met boothals.
Dit donker blauwe truitje is voorzien van dunne zilveren streepjes en heeft een soort van boothals. Op de borst zit een zakje. Een schattig basic truitje wat gemakkelijk te combineren is. €5,00.

blouse 1
3. Oversized bloemen blouse.
Oke, hier moet je echt van houden en ik kan me goed voorstellen dat sommige mensen dit gewoon écht niet mooi vinden. Ik wel. Ik vind de kleuren prachtig en het model super leuk. Aan de onderkant van deze blouse zit een elastiek waardoor deze blouse ook een klein beetje bomberjack achtig aandoet. Ik vind dit een echte festival blouse. Hoewel deze blouse iets te groot is ben ik er erg blij mee. €5,00.

truitje1
4. Basic gestreept truitje.
Lekker simpel, back to the basic. Altijd prettig om zulke exemplaren in de kast te hebben. Dit truitje kan met bijna alles gecombineerd worden en dat vind ik fijn, heel fijn. Ideaal voor een “ik weet echt niet wat ik vandaag aan moet” dag. Leuk met een subtiel kettinkje of met een wat grotere statement ketting. €5,00.

Oke.. even eerlijk: ben ik geslaagd of ben ik geslaagd? Voor €25,00 vier super leuke items gekocht. Ik was gisteren zelfs een beetje euforisch door deze vier babes. Ik ben er super blij mee en ik kan niet wachten tot de volgende uitverkoopronde bij deze winkel. Ik vind het vooral zo leuk dat er veel dingen super uniek zijn. Neem die bloemenblouse nou.. daar loopt bijna niemand in!

Zijn jullie bekend met deze winkel? Of wordt het hoog tijd om eens kennis te gaan maken? :) Voor de mensen die niet in/rondom Amsterdam of Arnhem wonen: niet getreurd. Ze hebben ook een webshop.

10 Reacties

 1. 27 april 2014 / 20:29

  Ik vind vintage winkels altijd erg fijn :) Je kunt er vaak goedkoop heel unieke spullen vinden!

  • 28 april 2014 / 10:18

   Absoluut. De ene vintage winkel is natuurlijk mooier dan de ander maar over het algemeen is het snuffelen in dit soort winkels alleen al de moeite waard.

 2. 28 april 2014 / 09:57

  leuke kleding heb je gevonden! het eerste item en het hemdje met bloemenprint zijn mijn favorieten! :-) x

  • 28 april 2014 / 10:18

   De blouse met de bloemenprint is wel echt een bijzonder exemplaar maar ik ben er o zo blij mee!

Geef een reactie