Show Your Cat | Bruce

Show Your Cat | Bruce

Jieha, vandaag mag ik weer een knappe kater showen. Dat blijft toch altijd een feestje. Vandaag is het de beurt aan Bruce. Bruce is een heel stoer Brits Korthaar ventje van bijna 1 jaar. Naast dat Bruce erg stoer is, heeft hij zijn looks ook nog eens mee. Kijk dan naar dat knappe koppie van hem. Dat is toch om te smelten? Lees snel verder om meer te weten te komen over deze knappe en stoere vent.

Hoe lang heb je jouw miauw al en hoe is hij/zij bij je terecht gekomen?

Bruce, door mij meestal Brucie of muis genoemd, is op 14 juli bij ons komen wonen. Ik wilde al heel lang een kat maar thuis kon het nooit. Ik ben gaan samenwonen en op internet gaan zoeken naar kattenrassen.

Welk moment (lief/hilarisch/bijzonder) met je miauw koester jij?

Eigenlijk alle momenten met die kleine boef.  Ik moet vaak om zijn nieuwsgierigheid lachen. Ook koester ik het feit dat hij zo gemakkelijk is. Brucie en ik wonen nu met zijn tweetjes en de verhuizing vond hij helemaal prima. Bikkel!

Hoe ziet de dag van jouw miauw er uit?

Slapen, spelen, eten en omgekeerd.

Welke vijf woorden/dingen zijn karakteriserend voor jouw miauw?

Lief, gemakkelijk, nieuwsgierig, mooi en boefje. Brucie is zoals ik al zei heel gemakkelijk..vindt eigenlijk alles maar prima.  Daarnaast is hij graag bij me en lekker nieuwsgierig.


Wauw. Wat is Bruce een leukie. Zijn baasje vindt dat Britse kortharen de leukste katten van de wereld zijn. Of dat echt zo is, kan ik niet zeggen. Maar dat ze leuk zijn, is één ding dat zeker is.

Heb jij ook een ontzettend leuke kat of meerdere leuke katten? Dan kun jij jouw poezenbeest(en) ook in the spotlights zetten door mee te doen aan “Show Your Cat(s)”! Kijk voor meer informatie op de pagina van Show Your Cats.

Share:

4 Reacties

 1. 8 februari 2017 / 07:29

  Haha, die foto’s op de strijkplank en in de vaas! Wat een heerlijke kat! En die daginvulling aardig overeen met die van onze katten ;)

 2. 8 februari 2017 / 08:25

  Wat een knapperd is Bruce en hij heeft ook echt zo stoere ondeugende uitstraling.

 3. 8 februari 2017 / 13:43

  Wat een schatje. Mijn kat houdt voornamelijk van slapen en staat alleen even op om wat te gaan eten en tegen een speeltje aan te slaan (2x ofzo) en gaat dan weer slapen. SPelen is blijkbaar heel vermoeiend

 4. Kirsten
  8 februari 2017 / 21:33

  Haha wat een leuk artikel! Bruce en ik vinden het heel leuk :). Dank je wel!

Geef een reactie