Show Your Cat | Elvis

Show Your Cat | Elvis

Vandaag is het tijd om kennis te maken met Elvis. Een knappe, stoere Brits Korthaar kater van 1 jaar jong. dit is Elvis en Elvis is pas 1 jaar geworden op 19.09.2015 is die geboren. Elvis zijn vrouwtje had vroeger nooit gedacht dat ze een kat zou nemen, maar is helemaal verliefd geworden op het Brits Kortharen ras. Niet alleen op hun looks, maar ook op het zachte en lieve karakter van de beestjes en het hoge knuffelgehalte. En dat Elvis het hart van zijn vrouwtje heeft gestolen, is één ding dat zeker is. Ze zou zich geen leven meer voor kunnen stellen zonder hem.

img_1495

 

Hoe lang heb je jouw miauw al en hoe is hij/zij bij je terecht gekomen?

Ik heb elvis vanaf 12 weken bij me en ik ben op het internet gaan zoeken naar hem een heel aardig gezin had een nestje en was meteen verkocht.

img_3107

Welk moment (lief/hilarisch/bijzonder) met je miauw koester jij?

Ik heb niet specifiek een moment wat ik bijzonder of grappig vind want elke dag is bijzonder voor mij met hem. Ik ben zo blij dat ik deze lieverd heb uitgekozen en dit ras is gewoon geweldig. Het zijn zulke lieve beestjes, elke dag ben ik weer blij als ik thuis kom en om hem te zien.

img_3105

Hoe ziet de dag van jouw miauw er uit?

Hij komt mijn vriend en mij regelmatig wakker maken voordat de wekker gaat. Miauwend natuurlijk (zo schattig). Ik moet dan vaak naar de wc en ja hoor, dan staat meneer alweer bij zijn bakje omdat hij lekker eten wil. Vervolgens kroelen we lekker met hem en gaan we werken. Als we terug komen van werk is hij zo vrolijk en heeft hij zijn wilde gekke speel momentjes: altijd leuk om te zien! Elvis houdt ook van lekker slapen of languit op ze ruggetje liggen wijdbeens haha.

img_3001

Welke vijf woorden/dingen zijn karakteriserend voor jouw miauw?

1: staat bij de deur te wachten als we thuis komen

2: staat bij het raam vaak(4 hoog) te kijken als we weg gaan.

3 de meest rare standjes van slapen/liggen op wat voor gekke manier dan ook

4: lief melken op een kleedje wat zacht is wat ik al heb sinds hij bij me kwam

5: Rond rennen door de kamer en niet uitkijken voor bijvoorbeeld een kast (bonk haha) 

img_2721

En omdat Elvis niet compleet was zonder zijn achternaam, heeft hij op 30 september een vriendje gekregen genaamd Presley. Deze twee stoere mannen zijn te bewonderen op hun eigen Instagram account.


Wat is Elvis een toepasselijke naam voor deze stoere, grijze knappe Brit he? Zou hij ook veel miauwen om de liedjes van Elvis na te zingen? Hij ziet er met zijn rode strikje in ieder geval wel uit als een echte popster.

Heb jij ook een ontzettend leuke kat of meerdere leuke katten? Dan kun jij jouw poezenbeest(en) ook in the spotlights zetten door mee te doen aan “Show Your Cat(s)”! Kijk voor meer informatie op de pagina van Show Your Cats.

 

Share:

5 Reacties

  1. 5 december 2016 / 08:18

    Wat een mooierd, vooral met dat strikje, haha. Hij kijkt op de foto met samengeknepen oogjes echt als een charmante Elvis!

  2. 5 december 2016 / 19:02

    Hahahah aahw dat strikje too cuuuuuteeee

  3. 6 december 2016 / 13:45

    Wat is het toch een gentleman met zijn strik! hahaha

Geef een reactie