Show Your Cat | Garfield

Show Your Cat | Garfield

Van leuke poezenbeesten krijg je nooit genoeg, toch? Ik in ieder geval niet en velen met mij ook niet. Vandaar dat ik vandaag weer een knapperd laat zien op MevrouwMiauw.nl. Vandaag gaat alle aandacht uit naar mister Garfield. Als je deze naam leest, verwacht je misschien een dikke rode kater maar deze katermans voldoet niet aan het stereotype “Garfield” kat. Deze 7 jarige katermans is gezegend met een getijgerd patroon. Wat een lekker ding!

dsc_0085

Hoe lang heb je jouw miauw al en hoe is hij/zij bij je terecht gekomen?

Ik heb Garfield al van sinds hij is geboren. Onze vrouwelijke poes was zwanger en hij was een van de kleintjes. Ik was er meteen verliefd op, dus hebben we hem uiteindelijk gehouden. (Leuk om te weten: de broer van Garfield woont nu bij mijn nonkel (= oom in het Nederlands) en tante).

dsc_0122

Welk moment (lief/hilarisch/bijzonder) met je miauw koester jij?

Het moment dat Garfield voor de zoveelste keer op jacht was geweest, maar in plaats van een muis had hij een haasje mee die even groot was als hem. Grappig om te zien hoe hij sukkelde om ons zijn vangst te komen tonen.

dsc_0113

Hoe ziet de dag van jouw miauw er uit?

Nu hij toch al wat ouder is, ziet de dag van Garfield er redelijk hetzelfde uit. Bijna heel de dag slapen, soms eens wakker worden voor eten. En dan snachts op muizenjacht.

dsc_0126

 Welke vijf woorden zijn karakteriserend voor jouw miauw en waarom?

Jagertje, kieskeurig (hij eet enkel één soort korrels, de rest wil hij niet eten), lief, koning (hij speelt baas over een hond die groter is dan ik) en verzorgd.

13957539_820785964687880_1478702957_n


Die Garfield toch, thuis komen met een haas die net zo groot is als hij zelf is. Dat zal vast een hele klus zijn geweest. De eigenaresse van Garfield, die overigens ook haar eigen blog heeft, is dol op haar heertje en ze zou nooit willen dat hem iets gebeurt. En ik hoop dat Garfield en zijn eigenaresse nog heel erg lang van elkaar mogen genieten.

Heb jij ook een ontzettend leuke kat of meerdere leuke katten? Dan kun jij jouw poezenbeest(en) ook in the spotlights zetten door mee te doen aan “Show Your Cat(s)”! Kijk voor meer informatie op de pagina van Show Your Cats.

Share:

2 Reacties

  1. 26 oktober 2016 / 10:01

    Wat is Garfield toch leuk! Jip zie ik ook weleens met een mol thuis komen, en ik dacht even dat de prooi niet groter kon. Een haas zal helemaal een gek gezicht zijn geweest haha!

  2. 26 oktober 2016 / 11:12

    Wat een mooie kater! Die foto waarop hij zich uitrekt, is geweldig! Wat kunnen katten toch heerlijk lui zijn!

Geef een reactie