Show Your Cat(s) | Nieuwe rubriek

Show Your Cat(s) | Nieuwe rubriek

Dat ik dol ben op Vlinder zal geen verassing zijn, maar ik ben eigenlijk dol op alle katten (tenzij ze vals zijn..). Iedere kat heeft in mijn ogen iets ontzettend leuks, komisch, schattigs of grappigs. Ik vind het dus ook heel erg leuk om verschillende katten te zien en te horen hoe baasjes (of personeelsleden, want katten hebben geen baasjes maar personeel) over hun kat denken. Daarom lijkt het me leuk om MevrouwMiauw zo nu en dan te laten fungeren als een podium voor een andere kat, zodat hij/zij eens lekker in the spotlights gezet kan worden. Ik begin mei dus met een nieuwe rubriek. Wil jij jouw kat ook in de spotlights zetten? Dan kan dat vanaf vandaag op MevrouwMiauw.nl

Het lijkt mij namelijk ontzettend leuk om met een soort van “show your cat” rubriek te starten. Hierbij is het de bedoeling dat baasjes/personeelsleden van een kat een aantal vragen beantwoorden en een aantal foto’s meesturen. Vervolgens zorg ik er voor dat daar een artikel van gemaakt wordt en dat de poes in de spotlights wordt gezet. Ook leuk: als het poezenbaasje een blog/website heeft dan vermeld ik die er uiteraard ook bij. :)

Neem een kijkje op de pagina van “Show Your Cat” en doe mee als jij het leuk vindt om jouw kat op deze manier in the spotlights te zetten.

P.S. Als je meerdere katten hebt dan is dat natuurlijk geen probleem! Je mag de vragen invullen voor meerdere katten, maar je mag ook aparte inzendingen sturen.

Share:

10 Reacties

 1. 2 mei 2016 / 07:57

  Leuk zeg. Als ik een kat had dan had ik zeker meegedaan.

 2. 2 mei 2016 / 09:39

  Wat leuk! Ik ben een echt kattenvrouwtje dus dat komt helemaal goed.

 3. 2 mei 2016 / 10:30

  Oh wauw wat super leuk! Ik heb alleen 1 probleem, ik heb 2 katten en nu kan ik niet kiezen welke van de 2 ik wil opgeven:( xx Laura

 4. Laura
  2 mei 2016 / 12:49

  Taaltip: mits gebruik je als je datgene juist wel wilt, als een voorwaarde van iets zeg maar en tenzij als je het niet wilt.
  Daarnaast, wat is Vlinder toch een mooie kat! Ik wil ook graag een kat, maar vind mijn woning te klein ervoor en hij/zij kan ook niet naar buiten :(

  • snaus
   2 mei 2016 / 13:30

   Ahhh weer wat geleerd. Over het algemeen ben ik best wel een taalfreak maar deze wist ik niet. Straks even vervangen door het woordje “tenzij”. Bedankt voor je tip.
   Ik vond mijn vorige woning ook te klein, deze woning is perfect. Vlinder kan ook niet naar buiten maar ze is altijd een binnenkat geweest. Ik wilde ook echt alleen maar een binnenkat in huis nemen.

 5. 2 mei 2016 / 22:24

  Ik heb ook een probleem, ik heb er zelf 3 (A)

  • MevrouwMiauw
   2 mei 2016 / 22:38

   Je mag ze ook om de beurt showen natuurlijk! :)

Geef een reactie