Show Your Cat(s) | Mauws & Mimi

Show Your Cat(s) | Mauws & Mimi

Vandaag beginnen we de week goed. Ik mag je namelijk kennis laten maken met twee ontzettend leuke poezenbeesten genaamd Mauws en Mimi. Deze twee Ragdoll poezen zijn nog niet zo oud (net één jaar) maar wel al bijzonder knap. Ze twee fluffy poezels zijn twee echte dametjes en ze zijn ontzettend fotogeniek. Start je maandag goed en maak vandaag kennis met deze twee harige, knappe poezen. Hier kun je toch alleen maar vrolijk van worden?

IMG_2782

Hoe lang heb je jouw miauw al en hoe is hij/zij bij je terecht gekomen?

Toen mijn vriend en ik juni 2015 een huis kochten begon het al te kriebelen… Een eigen huis = mogelijkheid tot katten! Medio augustus trokken we ons huis in en medio september hebben we Mauws en Mimi opgehaald. Mauws en Mimi komen uit een cattery.

IMG_3055

Welk moment (lief/hilarisch/bijzonder) met je miauw koester jij?

Ik koester ieder moment met mijn miauws! We kunnen uren lekker kroelen en knuffelen. Ze volgen mij overal in huis, dus ik ben nooit meer alleen.

IMG_2828

Hoe ziet de dag van jouw miauw er uit?

De dag begint altijd met het wakker maken van vrouwtje en baasje voordat ze gaan werken. Dan gaan we naar beneden en is het tijd om nog even snel te kroelen en een snoepje te krijgen. Dan zwaaien ze mij uit als ik naar het werk ga. Als ik terug kom uit het werk zitten ze al bij het raam te wachten en zodra ik de auto uitstap is zitten ze bij de deur te wachten.

 Welke vijf woorden zijn karakteriserend voor jouw miauw?

Mauws: Nieuwsgierig, knuffelig, toegankelijk voor iedereen, super lief, speels.
Mimi: Terughoudend, super lief, voorzichtig, trouw, speels.

IMG_2907

Wat wil je nog meer kwijt over jouw miauw?

‘t Zijn gewoon echt schatten van katten! Ik ben echt verliefd op het ras, de Ragdoll! Zo lief en zo trouw. Je bent nooit meer alleen, ze volgen je overal.

Mauws en Mimi hebben een eigen Instagram account en een eigen Facebookpagina. Het vrouwtje van Mauws en Mimi heeft een blog waar ze blogt over verschillende onderwerpen, zoals het leven van Mauws en Mimi, informatieve stukken, reviews van producten en nog veel meer. Er is tevens een gastblogger actief, zij blogt ook over het leven van haar katten Jesper en Snickers.

IMG_3692


Wat zijn Ragdolls toch prachtige katten he? Hun prachtige donkerbruin-witte verschijning met die oceaan blauwe ogen. Daar kun je toch alleen maar van smelten? Mauws en Mini zijn echt een lust voor het oog. Het vrouwtje van deze twee snoezen, beheert een ontzettend leuk plekje op het wereld wijde web. Ik weet zeker dat alle kattenliefhebbers hun hart daar op kunnen halen.

Heb jij ook een ontzettend leuke kat of meerdere leuke katten? Dan kun jij jouw poezenbeest(en) ook in the spotlights zetten door mee te doen aan “Show Your Cat(s)”! Kijk voor meer informatie op de pagina van Show Your Cats.

Share:

7 Reacties

 1. 27 juni 2016 / 07:06

  Wat een leuk artikel om te lezen zeg! En wat een prachtige katten. Zelf heb ik 7 katten rondlopen thuis en ook dat is hartstikke gezellig!

  • MevrouwMiauw
   27 juni 2016 / 09:27

   Wauwww.. 7 katten? Wat een gezelligheid zeg! <3 Misschien kun je ook één of meerdere katten insturen voor Show Your Cat? :)

 2. 27 juni 2016 / 11:16

  Ragdolls zijn zulke mooie katten. Een vriendin van mij heeft er ook twee super speelse en lieve beesten.

 3. 27 juni 2016 / 12:01

  Nawh wat een prachtige beesten. Ik vind dit type kat echt prachtig!

 4. 27 juni 2016 / 13:29

  ZE ZIJN ZO FLUFFY. Dit zijn echt zo mooie en schattige katten.

Geef een reactie