Show your cat(s) | Wifi & Spotify

Show your cat(s) | Wifi & Spotify

Vandaag is het weer tijd om twee gezellige schatjes te showen aan jullie. Deze twee harige vriendjes zijn beide gezegend met een super coole en moderne naam: Wifi en Spotify, zoiets hoor je niet vaak toch? Deze twee moppies zijn broer en zus van elkaar en aangeschaft om muizen te verjagen maar zijn uitgegroeid tot ware gezinsleden. De eigenaresse had nooit verwacht dat ze zo gehecht zou raken aan deze twee poezels. Maak vandaag kennis met Wifi en Spotify.

Hoe lang heb je jouw miauw al en hoe is hij/zij bij je terecht gekomen?

Ik heb mijn 2 schatjes nu 1,5 jaar bij mij en kan ze niet meer missen! Ik verhuisde met mijn gezin naar een landelijke omgeving en daarom waarom we op zoek naar een kat om de muizen te vangen. Ik ging met mijn dochter kijken naar het nestje katjes bij een vriendinnetje en we raakten het niet eens.. Ik wou het kattinnetje, de dochter wou de kater. Aangezien zij de enige 2 uit het nest waren die nog niet gereserveerd waren, besloten we ze allebei te nemen.

DSC_0617

Welk moment (lief/hilarisch/bijzonder) met je miauw koester jij?

Onze 2 katjes komen ongelooflijk goed overeen, maar soms kunnen ze heel hevig zijn en met elkaar vechten.. om daarna zalig in slaap te vallen dichtbij elkaar. Ook kruipt Wifi af en toe in onze notenboom om er vervolgens niet meer uit te durven.. hilarisch!

Hoe ziet de dag van jouw miauw er uit?

’s Nachts zitten Wifi en Spoty binnen in een aparte ruimte in ons huis, maar ’s ochtends laat ik of mijn man ze buiten. Rond een uur of 11u komen ze miauwen aan de deur omdat ze honger hebben.. Eens ze de kattenbrokjes binnen hebben, gaan ze weer naar buiten.. Ook ’s middags komen ze nog even binnen om te eten en te drinken. Grappig is ook, als het regent staan ze ook aan de deur te wachten om naar binnen te komen. Tegen een uur of 19u komen ze terug naar binnen en zijn ze uitgeteld.

IMG_1515

Welke vijf woorden zijn karakteriserend voor jouw miauw en waarom?

Wifi: The Boss, aanhankelijk, lief, speels, altijd honger. Wifi is duidelijk de baas van de 2 en ondanks dat het een mannetje is, is hij heel erg lief en aanhankelijk. Hij kan uren bij me op de schoot zitten ’s avonds.

Spoty: Afstandelijk, diva, koppig, eigenzinnig, bang. Spoty wordt niet graag betutteld, alleen wanneer zij het wil zal ze contact zoeken.

IMG_1510

Ook leuk om te weten: de eigenaresse van Wifi en Spotifty heeft ook een eigen blog. Daarnaast komen er op haar Instagram geregeld foto’s voorbij van haar poezen.


Wauw, wat zijn katten toch bijzondere beestjes he? Ze hebben het hartje van hun eigenaar in ieder geval helemaal weten te veroveren. Ook erg bijzonder om te lezen dat ze het ene moment ruzie kunnen maken en vervolgens heerlijk knus met z’n tweetjes in slaap vallen. Dat past vast goed bij de broer-zus relatie. Ontzettend leuk om te lezen dat deze twee mooierds niet alleen dienen als muizenvangers, maar ook als echte gezelschapsdieren.

Heb jij ook een ontzettend leuke kat of meerdere leuke katten? Dan kun jij jouw poezenbeest(en) ook in the spotlights zetten door mee te doen aan “Show Your Cat(s)”! Kijk voor meer informatie op de pagina van Show Your Cats.

Share:

4 Reacties

  1. 30 mei 2016 / 22:05

    Oo wat een schatjes! Dit is zo’n leuk rubriek :)
    X

Geef een reactie