Telefoonhoesjes met jouw fluffy viervoeter | iPhone hoesjes ontwerpen

Telefoonhoesjes met jouw fluffy viervoeter | iPhone hoesjes ontwerpen

Ik zou Vlinder het liefst de hele dag in mijn buurt hebben. Haar lieve bolle kopje en haar fluffy buikje maken mij altijd blij. Helaas is het nou eenmaal onmogelijk om haar altijd bij me te hebben, maar ik kan er natuurlijk wel voor zorgen dat ik op allerlei manieren aan haar herinnerd word. Zo staat ze natuurlijk op de achtergrond van mijn telefoon zodat ik haar zie wanneer ik mijn telefoon gebruik. Maar als ik mijn telefoon niet gebruik dan zie ik haar dus niet. Toch is daar een leuke oplossing voor, kunt namelijk een telefoonhoesje ontwerpen met de foto van jouw fluffy viervoeter.

Een hoesje is tegenwoordig niet alleen functioneel, maar ook ontzettend leuk. Voor vrijwel alle telefoons kun je tegenwoordig je gepersonaliseerde hoesje met bijvoorbeeld een leuke foto of quote ontwerpen. Ook voor de nieuwste telefoonmodellen die op de markt komen want hoewel de iPhone 7 pas net uit is, kun je nu al een hoesje voor apple iPhone 7 ontwerpen. Je eigen hoesje is met een paar drukken op de knop ontworpen. Het is werkelijk een fluitje van een cent. Een kat (uhhh kind) kan de was doen.

collage2

Zelf een iPhone hoesje ontwerpen zorgt er voor dat jij met een uniek en gepersonaliseerd jasje voor je dierbare iPhone rondwandelt. Want iedere iPhone eigenaar/eigenaresse wil haar appeltje het liefst zo goed mogelijk beschermen, toch? Maar een zelf ontworpen hoesje heeft voor poezen/katteneigenaren ook nog een andere voordelen. Als je een eigen telefoonhoesje, zoals een iPhone 7 foto hoesje, met daarop een foto van jouw poezenvriendin of katermans hebt, dan:
– kun je altijd genieten van het lieve/aandoenlijke/ondeugende/schattige/grappige koppie van jouw snoezepoes;
– kun je ook nog eens overal en altijd pronken met jouw knapperd. Iets wat veel poezenbaasjes die ik ken het liefst de hele dag door zouden doen.

En eerlijk is eerlijk: ik snap het wel en jij vast ook. Kijk dan hoe Vlinder als een diva straalt op de ontworpen hoesjes. Super leuk om de hele dag naar te kijken en mee te pronken. Lekker ding is het toch ook.

Heb jij een gepersonaliseerd telefoonhoesje? Zo ja: wat staat er op?

dit is een gesponsord artikel

Share:

5 Reacties

 1. 14 oktober 2016 / 07:46

  Wat een onwijs leuke hoesjes! Helaas heb ik een vrij goedkope smartphone en kan ik alleen van die simpele bookcase hoesjes voor mijn telefoon krijgen.

 2. 14 oktober 2016 / 09:17

  Wat een super leuk idee! Ik heb helaas niet zo een knapperd om op mijn hoesje te laten drukken. Maar jij hebt zo te zien genoeg mooie foto’s van Vlinder om uit te kiezen <3

 3. 14 oktober 2016 / 16:47

  Oh dit is simpelweg tó cute! En het is ook zo jou. Enorm leuk dat Vlinder zo op je hoesje kan shinen, want dat doet deze diva!

 4. 19 oktober 2016 / 12:45

  Zo enorm schattig! Ik denk dat ik dit binnenkort maar eens ga doen met foto’s van mijn kleine schatjes.

Geef een reactie