Terugblik augustus 2017

Terugblik augustus 2017

De eerste maandag van september betekent: terugblikken op augustus. En wat mij betreft mag augustus met een hoofdletter geschreven worden. Sterker nog, wat mij betreft mag Augustus met allemaal hoofdletters geschreven worden. AUGUSTUS was namelijk echt maand om nooit te vergeten. Dat had natuurlijk allemaal te maken met onze geweldige vakantie in Kroatië. In dit artikel zal ik daar uiteraard iets meer over vertellen.  Ook besteed in dit artikel aandacht aan producten die ik op heb gemaakt, andere leuke dingen die ik heb gedaan, foto’s die ik heb gemaakt en de 5 best gelezen artikelen van AUGUSTUS. Kortom: genoeg om te lezen.

Leuke dingen die ik deze maand deed

Augustus was een grote feestmaand. Zo ging in naar Amsterdam om mijn zusje haar verjaardag te vieren. Ze had een geweldige picknick in het park georganiseerd waar vriendinnen, huisgenoten, mijn ouders en ik mochten genieten van geweldig lekkere hapjes. ‘s Avonds sloot ook mijn vriend aan en zijn mijn ouders, mijn vriend, mijn zusje en ik nog gaan eten in Amsterdam. Een paar dagen later mocht mijn oma 85 kaarsjes op de taart uitblazen. Ook ben ik nog een dag naar een vriendin van me in Amsterdam gereisd waar we samen een hele fijne dag beleefden: we genoten van een heerlijke lunch, we struinden door leuke straatjes, we hebben wat gegeten en gedronken bij Hannekes Boom en we sloten de dag af met een heerlijk chocoladetaartje. Mijn vriend, mijn zusje en ik zijn ook nog een dag gaan zeilen. Ook kwam mijn moeder nog naar Arnhem en liepen we samen de street art route.

Maar ik ging natuurlijk ook op vakantie. Samen met mijn vriend. We gingen naar Kroatië. We vlogen naar Split en pakten vanuit Split de boot naar Hvar. Daar verbleven we de eerste 4 dagen. Vervolgens gingen we vanuit Hvar naar Vela Luka waar we 3 nachten sliepen en we sloten onze vakantie af in Split stad, want daar verbleven we ook nog 2 nachten. De mensen die het Instagramaccount van MevrouwMiauw volgen, hebben al een beetje kunnen lezen hoe wij deze vakantie ervaren hebben. Als ik het in één woord samen mag vatten dan zou het woord “fantastisch” de lading het beste dekken. Het was echt zó geweldig. Lekker weer, prachtige zee en heel fijn om weer lekker samen te zijn. Mijn vriend en ik zien elkaar niet heel veel. Ik werk namelijk overdag en hij werkt ‘s avonds. Zo’n vakantie is dan natuurlijk extra waardevol. Er komen uiteraard nog uitgebreide artikelen over deze vakantie maar bovenstaande foto’s geven al een beetje een beeld.

 

Foto’s die ik deze maand maakte en waar ik blij mee ben

Door de vakantie maakte ik natuurlijk heel erg veel foto’s en er zijn zeker wel meer foto’s waar ik blij mee ben. Helaas heb ik ook nog niet de tijd gehad om alle foto’s uit te zoeken. De bovenstaande foto’s zijn dus niet perse de leukste foto’s van augustus.

De eerste foto is een foto van de zee in Proizd, een klein eiland bij Vela Luka in de buurt. Ik vind de foto zo tof omdat de zee 3 kleuren heeft en er een soort regenboog in de lucht te zien is. De tweede foto is er eentje van een kolibrievlinder. Ik weet niet of je ooit een kolibrievlinder gezien hebt, maar die beestjes bewegen zó snel met hun vleugels. Het was dus echt een hele klus om uiteindelijk tot deze foto te komen. In de collage lijkt de foto niet helemaal scherp, maar in het echt is het oogje van deze vlinder helemaal scherp. De laatste foto is gemaakt in Hvar. De zon ging onder en de lucht en de zee kregen zo’n magische kleur.

5 best gelezen artikelen deze maand

1. Decoratie items van de “100 nieuwste” van de Action
2. Poezenweetjes | Wat kun je doen als de kat ‘s nachts miauwt
3. Eiwit masker (poriën verkleinen & huid zuiveren)
4. Zara parfum | Mijn Zara parfum stash*
5. Zara parfum | Mijn Zara parfum stash*

* Let op! De parfum van Zara is, voor zover ik dat weet, niet dierproefvrij! Dit artikel heb ik geschreven voordat ik overging op dierproefvrije producten. Via Google wordt dit artikel iedere maand vaak bekeken.

Deze maand staan voornamelijk oude artikelen in het top 5 rijtje. Sommige artikelen worden plots erg goed gevonden in Google, vandaar.

Opgemaakte producten

JĀSÖN Natural Body Wash

In augustus maakte ik maar één product op. Dat was deze douchegel van Jason. Mijn vriend en ik hebben deze douchegel samen gebruikt. We hebben deze douchegel in februari in gebruik genomen. Dat betekent dat we ongeveer een half jaar lang met deze douchegel hebben gedaan. Het is een fijne douchegel met een lekkere fruitige geur.

Dierproefvrij? Uiteraard | Vegan? Ja | 100% natuuurlijk? Nee | Opnieuw kopen? Dan ga ik liever voor een natuurlijke douchegel

Voornemen(s) voor september

Mijn voornemen voor september heeft alles te maken met dit artikel. Ik wil op een meer relaxte manier omgaan met mijn vrije tijd. Ik wil mijn blog niet als “iets dat moet” zien, maar als een fijne uitlaatklep waar ik mooie artikelen op zet waar ik ook echt tevreden mee ben. Daarnaast wil ik in mijn vrije tijd meer boeken gaan lezen.

Hoe zag jouw augustus er uit en wat is jouw voornemen voor september?

Share:

6 Reacties

 1. 4 september 2017 / 08:24

  Wat fijn dat je zo hebt genoten van de vakantie en van het samenzijn met je vriend. De foto’s die je hebt gemaakt, zijn echt schitterend, vooral die middelste! Het klinkt als een hele leuke maand. En wat een goed voornemen om het in september iets rustiger aan te doen en van je blog in ieder geval geen ‘moetje’ te maken. Maak er een mooie maand van ?

 2. 4 september 2017 / 11:56

  Wat een leuke samenvatting! Je vakantie kiekjes zijn zeker jaloersmakend ❤

 3. 4 september 2017 / 19:03

  Wow, die foto van die kolibrivlinder is echt heel tof! Twee jaar geleden was ik ook met mijn vriend in Kroatië en we vonden het zó mooi daar. Ook best wel romantisch met al die sfeervolle dorpjes en baaitjes, dus vast extra fijn als je elkaar niet zoveel ziet. En ja, dat snorkelen blijft echt eindeloos lang fascinerend!

 4. 4 september 2017 / 20:39

  Meis, jouw fotografie skills gaan echt met sprongen vooruit, vind dat zo mooi om te zien! En hoop dat jij je weg weer een beetje kan vinden. Een betere balans tussen werk en vrije tijd, dat zal je vast heel erg goed doen. Want je straalt zo op je vakantie foto’s! ❤

 5. 6 september 2017 / 13:35

  Wat een leuk overzicht. Ik vind stiekem die tekening op de stoep heel leuk!

 6. Pingback: - mevrouwmiauw.nl

Geef een reactie