Terugblik februari 2018

Terugblik februari 2018

Ik kan dit artikel wel weer met een schuldbekentenis beginnen omdat het eigenlijk op een andere dag online had moeten komen, maar ik heb besloten dat ik stop met dat soort bekentenissen. Dat dit artikel later online komt dan misschien zou moeten of dan ik zou willen, heeft namelijk een goede reden. Ik ben namelijk bij aan het komen van een geweldige maar tevens ontzettend drukke februarimaand. Ik mag niet klagen hoor, want ik deed ontzettend veel leuke dingen. Maar ook leuke dingen kosten energie. En leuke dingen zijn natuurlijk ook leuk (ja, ik laat het woordje “leuk” te vaak terugkomen in de tekst, maar ach.. het was ook gewoon leuk) om op terug te blikken.

Dingen die ik deze maand deed

Zo.. heb je even? Ik deed namelijk zo ontzettend veel deze maand. Ik begon de maand met een ontzettend gezellige en mooie bruiloft. In datzelfde weekend vierde mijn vriend zijn verjaardag. Het weekend daarna vierde ik één van de mooiste feestjes: carnaval. Helaas kon ik het maar twee dagen vieren, maar ik heb voor vier dagen gefeest en gelachen. Zo veel gelachen dat ik buikspierbuikpijn had. De week die volgde op carnaval, moest de griep mij ook nog even hebben. Gelukkig was ik snel hersteld. Het weekend daarna stapte ik namelijk samen met mijn moeder en mijn vriend in het vliegtuig naar Marokko. Mijn zusje heeft een aantal maanden gereisd, en eindigt haar reis in Marokko. Haar vriend woont daar en wij hadden hem nog nooit gezien. Dus het was een familiereünie en een kennismaking in één. En daarnaast was het absoluut een fantastische vakantie. We waren een week weg, maar ik had echt het gevoel dat ik een maand niet op het werk geweest was. Echt heerlijk!

Foto’s die ik deze maand maakte en waar ik blij mee ben

In Marokko maakte ik natuurlijk heel wat foto’s. En gelukkig zitten er ook een hoop foto’s tussen waar ik blij mee ben. Bovenstaande foto’s zijn dus niet perse de foto’s waarmee ik het meest blij ben. Want ik kan stiekem geen keuze maken. Foto 1 is een klein stukje van deze foto waarop Essaouira (het kustplaatsje in Marokko waar we 5 dagen verbleven) te zien is. Foto 2 is echt een mega lucky shot van een super schattig katje, En foto 3 is een foto van mijn zusje en haar (sterke!) vriend op het strand.

5 best gelezen artikelen deze maand

 1. TEST: welk ras zou jij zijn als je een kat was?
 2. Decoratie items van de “100 nieuwste” van de Action
 3. Eiwit masker (poriën verkleinen & huid zuiveren)
 4. Lente achtergronden voor je PC
 5. Kattenbak hack | Kattenbak verbergen

Opgemaakte producten

Raar maar waar: afgelopen maand heb ik geen enkel product opgemaakt. Deze maand niets om te laten zien dus.

Voornemens maart

Ik merk dat de drukke februarimaand er stiekem wel een beetje inhakt hoort. Want hoewel het vrijwel allemaal leuke dingen zijn, vraag het wel veel energie. Mijn voornemen is daarom om in maart een beetje bij te komen. En natuurlijk om lekker na te genieten van mijn vakantie in Marokko.

Wat zijn jouw voornemens voor maart?

Share:

5 Reacties

 1. 7 maart 2018 / 09:06

  Zo tof dat je op vakantie bent geweest naar Marokko! De foto van het katje is trouwens super goed gelukt!

 2. 7 maart 2018 / 09:09

  Ik geloof best dat je geen keuze kon maken uit al die mooie foto’s! ♥ Hoe lief is dat katje? Die foto van jullie allemaal samen op het strand is heerlijk spontaan. En joh, post toch lekker wanneer jij wil? ? Ik heb ook besloten me niets meer van die ‘verplichte’ publicatiedagen van bepaalde artikels aan te trekken en dat lucht heerlijk op.

 3. 7 maart 2018 / 10:14

  Leuk zo’n overzicht! Ik ga nog eventjes je andere artikelen lezen :D

 4. 7 maart 2018 / 14:13

  Wauw, wat ziet februari eruit als een leuke maand. Fijn dat je even een weekje ertussenuit kon naar Marokko en leuk dat jullie daar ook de vriend van je zus hebben ontmoet ? Die foto van dat katje is echt té lief!

 5. 8 maart 2018 / 12:14

  De foto van het katje, wat is die onwijs mooi zeg! De compositie, de kleur, perfect gewoon ❤ Heerlijk om te lezen hoe jouw afgelopen maand was. Vol maar wat een onwijs leuke dingen. En de reis die je maakte lijkt mij zo onwijs mooi. Zo leuk dat je de vriend van je zus eindelijk heb kunnen ontmoeten, lijkt mij heel speciaal zo in zijn geboorteland ?

Geef een reactie