Terugblik juli 2017

Terugblik juli 2017

Augustus is alweer bijna één week oud maar vandaag is pas de eerste maandag van augustus. De eerste maandag van de nieuwe maand betekent dat ik, net zoals vorige maand, terugblik op voorafgaande maand. Ik besteed in dit artikel aandacht aan producten die ik op heb gemaakt, leuke dingen die ik heb gedaan, foto’s die ik heb gemaakt en de 5 best gelezen artikelen van die maand. Kortom: genoeg om te lezen. Blik jij samen met mij terug op mijn maand juli?

Opgemaakte producten

Deze maand maakte ik maar één product op, de Dr. Organic Vitamin E Conditioner. In een review over de Vitamin E lijn van Dr. Organic kun je uitgebreid lezen wat ik van deze conditioner (en van de andere vitamin E producten) vind. Het zegt denk ik al wel genoeg dat ik dit product voor de tweede keer heb aangeschaft.

Dierproefvrij? Uiteraard | Vegan? Ja | 100% natuurlijk? Nee | Opnieuw kopen? Ja, dit was mijn 2e fles

Leuke dingen die ik deze maand deed

Weer een maand waarin ik veel leuke dingen heb ondernomen. Begin juli hielp ik mee met de clubkampioenschappen van mijn oude turnclub. Ik ging ook op avontuur in eigen land mijn vriend en we ontdekten bij ons in de buurt een mooi kasteel. Tijdens een warme avond ben ik samen met mijn vriend na mijn werk nog lekker gaan zwemmen en we speelden samen een paar potjes kubbs (die avond voelde echt alsof ik al vakantie had). Ook bezocht ik twee keer de zomerfeesten, ging ik samen met de familie van mijn vriend naar het water en vervolgens uit eten en ik ging ook nog samen met mijn zusje een dagje naar mijn tante in Maastricht (waar mijn zusje vervolgens heerlijke linzensoep maakte!).

5 best gelezen artikelen deze maand

 1. Test: welk ras zou jij zijn als je een kat was?
 2. Poezenweetjes | Kat miauwt ‘s nachts
 3. Decoratie items van de “100 nieuwste” van de action
 4. 5x dingen die vrijwel alle katten doen maar Vlinder niet
 5. Beauty Kitchen BB cream Seahorse Plankton

Deze maand was echt de beste maand ooit voor mevrouwmiauw.nl. De test trok heel erg veel mensen en ik heb ontzettend veel leuke reacties gekregen. Hopelijk mogen er vaker dit soort succesvolle maanden volgen.

Foto’s die ik deze maand maakte en waar ik blij mee ben

De eerste foto is een foto van het kasteel dat wij ontdekte. Ik vind het een lekker vrolijk plaatje geworden met die bloemetjes op de voorgrond. De tweede foto van Vlinder vind ik ook goed gelukt: de kleuren zijn mooi in balans en de foto is goed getimed. Je kunt goed zien dat Vlinder de veer waarmee ze aan het spelen is reuze interessant vindt. De derde foto is een foto die ik maakte toen mijn vriend en ik een wandeling maakte. Een typisch Nederlands landschap met een typische Nederlandse lucht.

Voornemen(s) voor augustus

Mijn voornemen voor de maand juli was dat ik meer zou gaan fotograferen. Daar ben ik mee aan de slag gegaan maar nog wel te weinig naar mijn zin. Daarom blijft deze gewoon staan. Een ander voornemen is om lekker van mijn vakantie in Kroatië te gaan genieten.

Share:

4 Reacties

 1. 7 augustus 2017 / 07:42

  Het klinkt als een leuke maand! En wat goed dat je zulke hoge bezoekersaantallen en heel veel leuke reacties kreeg door de test. Hij was ook erg leuk om in te vullen! Die foto van het kasteel is prachtig trouwens! Geniet van je vakantie in Kroatië deze maand!

 2. 7 augustus 2017 / 17:21

  Heel leuk overzicht! Geniet van de vakantie ?

 3. 7 augustus 2017 / 19:01

  Heel leuk overzicht! ? En oooh die middelste foto onderaan ❤

 4. 8 augustus 2017 / 12:48

  Wat heerlijk dat je er lekker op uit bent gegaan en fijne foto’s hebt kunnen maken. Het werkt zo stimulerend dat ik helemaal snap dat het voor jouw gevoel nog veel te weinig is. Al kan je dat in je vakantie vast gaan inhalen. Ook enorm fijn dat het op blog gebied zo’n booming maand was, daar wens ik jou er nog heel veel van!

Geef een reactie