Terugblik juni 2017

Terugblik juni 2017

Vanaf vandaag een nieuwe rubriek op MevrouwMiauw.nl, eentje waarbij ik terugblik op de maand die geweest is. Ik vind het zelf altijd super leuk om dit soort artikelen bij anderen te lezen, vandaar dat ik zo’n artikel vanaf nu ook wil en zal plaatsen. In deze rubriek die iedere eerste maandag van de maand online zal komen besteed ik, zoals je vast al had verwacht, aandacht aan de voorgaande maand. Vandaag komt het artikel wat later online dan de bedoeling is doordat ik problemen had met media uploaden. Ik besteed in dit artikel aandacht aan producten die ik op heb gemaakt, leuke dingen die ik heb gedaan, foto’s die ik heb gemaakt en de 5 best gelezen artikelen van die maand. Kortom: genoeg om te lezen. Blik jij samen met mij terug op mijn maand juni?

Opgemaakte producten

Deze maand heb ik drie producten opgemaakt. Dat is voor mijn doen best veel. Want hoewel ik altijd van een bepaald soort product maar één potje/tube aangebroken heb, ben ik altijd heel zuinig met het gebruiken producten. Wat ik van deze producten vond?

De Dr. Organic Hemp Oil Rescue Conditioner vond ik prettig maar ook weer niet. Lekker vaag dus. De conditioner zorgde er helaas niet voor dat mijn haren ontklit werden. Iets dat voor mij met mijn grote krullenbos toch wel vrij essentieel is. Wel zorgde dit product er voor dat mijn haren goed gevoed werden en mijn krul zag er oprecht erg mooi uit.

Dierproefvrij? Uiteraard | Vegan? Ja | 100% natuurlijk? Nee | Opnieuw kopen? Gezien de prijs niet

Ook het PHB Ethical Beauty Brightening Gel Serum maakte ik deze maand op. Ik kocht er een serum van Beauty Kitchen voor in de plaats maar daar heb ik stiekem een beetje spijt van. Deze serum van PHB ethical beauty was namelijk echt helemaal geschikt voor mijn vettere t-zone. Nu ik dit serum niet meer gebruik, is mijn t-zone weer veel vettiger. Echt een topproduct dus!

Dierproefvrij? Uiteraard! | Vegan? Ja | 100% natuurlijk? Ja | Opnieuw kopen? Ja!

In juni maakte ik ook de Dr. Organic vitamine E Body Butter op. Een product waar ik echt heel erg over te spreken ben. Een dikke en voedende body butter die lekker snel introk. De geur is er eentje waar je van moet houden, maar ik vond hem persoonlijk wel lekker fris.

Dierproefvrij? Uiteraard! | Vegan? Ja | 100% natuurlijk? Ja | Opnieuw kopen? Ja!

Leuke dingen die ik deze maand deed

Deze maand was echt heel erg leuk. Ik deed allerlei super leuke dingen. Zo ging ik samen met mijn vriend, zijn zus, mijn moeder, mijn tante en mijn vader naar Music Meeting in Nijmegen waar we lekker hebben staan dansen op buitenlandse muziek. Mijn vriend en ik gingen ook samen een dagje op de tandem en vervolgens gingen we lekker uit eten. Ik heb samen met mijn moeder, mijn zusje en de zus van mijn vriend een workshop Afrikaanse dans gevolgd. Ook had ik een bruiloft van een middelbare school vriendin (wow, ze zag er zó mooi uit!) en ging ik samen met twee vriendinnen, mijn vriend en vrienden van hem naar festival Mundial. Echt allemaal leuke dingen dus!

5 best gelezen artikelen deze maand

 1. Dit is té grappig | Katten die onschuldig kijken maar niet écht onschuldig zijn
 2. Zara parfum | Mijn Zara parfum stash*
 3. Poezenweetjes | Katten introduceren & kat bijt tijdens aaien
 4. Ketting met foto | Winactie t.w.v. +/- €100,00
 5. Populair worden op Instagram met je Instacat #2 | Hashtags

* Let op! De parfum van Zara is, voor zover ik dat weet, niet dierproefvrij! Dit artikel heb ik geschreven voordat ik overging op dierproefvrije producten. Via Google wordt dit artikel iedere maand vaak bekeken.

Foto’s die ik deze maand maakte en waar ik blij mee ben

Ook vind ik het een leuk idee om iedere maand drie foto’s te laten zien die ik heb gemaakt en waar ik tevreden mee ben. Dat motiveert me ook om meer met fotografie bezig te gaan. Iets wat ik eigenlijk toch wel heel graag doe.

De eerste foto is een foto van mijn vriend. Hij had nog foto’s nodig en vroeg me of ik even wat foto’s van hem kon schieten. Ik vind de kwaliteit van de foto fijn en mijn vriend staat er in mijn ogen ook mooi op. Wat een hunk, toch?! De tweede foto is een schattig bloemetje dat op tafel stond toen mijn vriend en ik ergens een hapje gingen eten. De foto is gewoon gemaakt met mijn telefoon maar ik vind de kleuren en de scherpte diepte mooi. De derde foto spreekt voor zich lijkt mij? Dit schaap is toch gewoon een knappe vent? En de foto is precies geworden zoals ik het graag wilde. Grappig feitje: alle drie de foto’s zijn op dezelfde dag gemaakt.

Voornemen(s) voor juli

Mijn voornemen voor de maand juli is dat ik meer ga fotograferen. Ik vind het zó leuk om te doen maar op de een of andere manier doe ik het gewoon echt (te) weinig. Mooie foto’s komen de kwaliteit van mijn blog ook ten goede.

Hoe zag jouw juni er uit en wat is jouw voornemen voor juli?

Share:

4 Reacties

 1. 3 juli 2017 / 18:11

  Superleuk dat je een maandoverzicht hebt gemaakt! Het klinkt als een maand vol mooie momenten. Wat tof dat een vriendin deze maand trouwde! Mooie foto’s heb je ook gemaakt. Vooral de foto van je vriend vind ik heel tof geworden!

 2. 3 juli 2017 / 20:37

  Oh heel erg leuk zo een eindoverzicht van de maand. Dit heb ik ook lang gedaan, maar toen ineens niet meer. Stom eigenlijk. Misschien weer eens oppakken. Ik vind die foto van het schaap zooo lief en vooral heel mooi gelukt!

 3. 3 juli 2017 / 21:01

  Yay voor leuke maandoverzichtjes! :D Inderdaad heel fijne foto’s heb je gemaakt! En dat serum klinkt interessant. Mijn hele smeerroutine zit weer even in het slop. Haha :p

 4. 3 juli 2017 / 21:15

  Wat een leuk overzicht ? Hele leuke dingen heb je gedaan en toffe foto’s heb je gemaakt!

Geef een reactie