Test: welke foto van Vlinder past het beste bij jouw persoonlijkheid?

Test: welke foto van Vlinder past het beste bij jouw persoonlijkheid?

Hoewel Vlinder echt een eigen karakter heeft, is ze een veelzijdige poezendame. Dat wijzen de foto’s die ik van haar maak iedere keer weer uit. Ze kan van alles uitstralen: van grappig tot ondeugend en van schattig tot actief en noem maar op. Soms moet ik concluderen dat ik Vlinder haar uitstralingen en gedragingen koppel aan menselijke eigenschappen. Het leek me leuk om deze interpretaties van mijn veelzijdige poezendame in een quizvorm te gieten. Dus ben jij benieuwd welke foto van Vlinder het beste bij jouw persoonlijkheid past en waarom? Dan is dit de kans om daar achter te komen.

Net als bij de vorige test, wil ik hier bij vermelden dat ik deze korte test met 6 vragen zelf in elkaar heb gezet. Ook dit is dus een test met een knipoog. Ik ken jou natuurlijk niet persoonlijk en aan de hand van deze 6 vragen kan ik natuurlijk erg weinig zeggen over jouw persoonlijkheid. Mocht je het dus niet eens zijn met de uitslag van de test dat is dat helemaal prima. Mocht je je heel erg herkennen in de uitslag van de test dan is dat natuurlijk super leuk. Hier wil ik maar mee zeggen dat je deze test niet al te serieus moet nemen.

Als je het leuk vindt om deze uitslag te delen op social media dan kun je een screenshot maken van de uitslag en deze (met de link naar deze test) delen. De bovenstaande deelknoppen doen het helaas niet goed. Je kunt met bovenstaande foto’s wel de link naar de test delen en in de tekst neerzetten welke foto bij jou past.

En nu ben ik natuurlijk super benieuwd: welke kat was jij volgens de test?

Share:

10 Reacties

 1. 15 september 2017 / 07:13

  Wat een onwijs leuke test! Bij mij komt eruit dat ik een beauty queen ben. Echt goed voor stylingadvies ben ik niet ? Maar ik ben wel verliefd op de foto van Vlinder die bij dit type karakter past ?

 2. Dorien
  15 september 2017 / 07:52

  Hahaha ik ben een lolbroek volgens de test. Wat denk je Sara? Klopt niet helemaal hè?

  • 15 september 2017 / 08:49

   Misschien toch wel een beetje. Er is niemand die ik ken die zoveel lacht als jij. Haha. Dorien de lolbroek.

 3. 15 september 2017 / 08:36

  Hahaha wat leuk dit! Ik ben een echte beautyking volgens de test. Nou, moet je me vandaag eens zien.. niks beauty-achtigs hoor.. hahah

 4. 15 september 2017 / 11:55

  Ik ben een echte ‘genieter’ en daar kan ik me voor de volle 100% in vinden! Wat een onwijs leuke test is dit, haha!

 5. 15 september 2017 / 13:31

  Ahh, zo’n leuke test! Ik kreeg ‘Jij trekt je niet veel aan van anderen’. Heerlijke Vlinder-foto! ?

 6. Pingback: - mevrouwmiauw.nl

Geef een reactie