The Body Shop Polynesian Island Tiaré Eau De Toilette

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Eau De Toilette

Ooo yes mensen, de zon schijnt. Het is niet-te-geloven maar de zon laat zich al een aantal dagen achter elkaar zien. Het is nog geen “zonder jas naar buiten” weer, maar ook dat gaat komen. Als ik het weerbericht voor volgende week bekijk, wil ik het bijna van de daken schreeuwen. Lente is in aantocht en dat maakt me zó vrolijk. Bij zonnig weer en een goed gestemd humeur hoort natuurlijk ook een fijn geurtje. Een geurtje waardoor de zon voor mijn gevoel nog harder gaat schijnen en mijn humeur alleen maar beter wordt. The Body Shop Polynesian Island Tiaré Eau De Toilette is daar een ontzettend mooi voorbeeld van.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré

De verpakking en de gele kleur van het flesje verraden al een beetje dat dit geurtje van The Body Shop er eentje is die uitstekend bij de zonnige dagen past. Geel is de kleur die ons aan de lente doet denken en dat doet dit geurtje ook. Misschien laat het geurtje me zelfs wel verlangen naar meer. Naar fijne zomerdagen en zwoele zomeravonden in de buitenlucht.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Eau De Toilette is volgens The Body Shop een bloemige, warme en exotische geur en dit kan ik alleen maar beamen. De topnoten bestaat uit bergamot en sinaasappel, de middennoten uit tiarebloem, frangipani en ylang-ylang. De basisnoten bestaan uit kokosnoot en vanille. Ik vind dit geurtje een beetje lijken op een vroegere favoriet van me. Het gaat om een geurtje van Ralph Lauren genaamd Hot. Dat geurtje was toen echt mijn mega favoriet. Dit geurtje lijkt daar een beetje op maar is wat volwassener. En dat mag ook wel, ik ben immers geen 15 meer. 

Ingrediënten

Alcohol Denat. (70.1%), Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, t-Butyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Citronellol, Denatonium Benzoate.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré is een eau de toilette maar blijft vrij lang hangen. Als ik het geurtje ‘s morgens opspray dan is de geur ‘s avonds nog heel licht aanwezig. Als je ‘s avonds nog een afspraak hebt dan is bijsprayen een aanrader maar dit is wat mij betreft geen probleem.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Eau De Toilette conclusie

Het is denk ik wel duidelijk wat ik van dit geurtje van The Body Shop vind, maar mocht je niet het hele artikel hebben gelezen en meteen doorgescrold hebben naar de conclusie dan kan ik het in een paar woorden samenvatten: heerlijk, zomers en goed voor mijn humeur. Als je de geur ‘s morgens op hebt gesprayd dan ruik ik heb ‘s avonds nog lichtjes. En dat is fijn.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Eau De Toilette is voor €27,00 (50 ml.) of €40,00 (100 ml.) te koop bij The Body Shop

Welk geurtje ga jij de aankomend week veel dragen als het echt lenteweer wordt?

Share:

5 Reacties

 1. 24 maart 2017 / 08:45

  Nou dat zomerse, daar houd ik wel! Ik vind het flesje ook zo mooi <3

 2. 24 maart 2017 / 08:49

  Ik vind het flesje en de verpakking alleen al prachtig. Het klinkt als een heerlijk luchtje, zeker voor deze tijd van het jaar. Zelf draag ik nog steeds Mystic Night van Etos, mijn favoriet van dit moment, of het nu zonnig is of winters ;)

 3. 24 maart 2017 / 11:38

  Je foto skills gaan echt vooruit meid, ze zijn een feestje om naar te kijken. En de geur lijkt mij ook heerlijk (en wat is het flesje mooi!) de geurnoten vind ik heerlijk, en ben erg benieuwd geworden naar deze geur <3

  • 25 maart 2017 / 23:58

   Wat een ontzettend lief compliment. Dankjewel Linda! <3 Maar ze komen nog niet in de buurt van jouw geweldige foto's. Ik denk dat jij deze geur ook echt kan waarderen.

 4. 25 maart 2017 / 14:28

  oeh hij ziet er goed uit en wat een mooie foto’s zijn het geworden! X

Geef een reactie