The Master Perfumer Orange Blossom

The Master Perfumer Orange Blossom

De zon scheen de afgelopen weken. Helaas liet de zon zich naar mijn idee echt te weinig zien. Jammer, want ik ben echt dol op de lente en het lenteweer. Gelukkig hebben we wel een aantal mooie dagen gehad. Tijd om de lentegeurtjes uit de kast te trekken dus. Vorig jaar aan het eind van de zomer kocht ik een geurtje van The Master Perfumer, het budgetmerk van Kruidvat. Twee andere varianten bevallen me heel erg goed dus besloot ik om nu The Master Perfumer Orange Blossom te proberen.

De Orange Blossom variant van dit Master Perfumer geurtje zit verpakt in een fel groen/turkoois doosje. Het doosje is versierd met pauwenveren. De felle en vrolijke kleur past helemaal bij de lente. Het flesje is minimalistisch, zoals we van The Master Perfumer gewend zijn. Ik vind het mooi. Weinig poespas en toch een beetje klassiek.

The Master Perfumer Orange Blossom is, zoals ik al liet doorschemeren, een frisse geur voor de warme dagen. Ik zou dit geurtje persoonlijk dus ook echt niet in de winter dragen. De geur is een combinatie van grapefruit, sinaasappelbloesem en musk. Een frisse maar niet té frisse geur dus. Ik vind persoonlijk dat de sinaasappel duidelijk te ruiken is. De musk houdt de geur mooi in balans en zorgt er voor dat de geur niet té fris wordt.

The Master Perfumer Orange Blossom is een eau de toilette. Je kunt dus niet verwachten dat dit geurtje de hele dag blijft hangen. Zeker niet gezien de prijs. Stiekem vind ik dat bij dit geurtje ook helemaal niet erg. Het is echt een lichte en frisse parfum voor overdag. Mocht ik ‘s avonds nog wel willen dan zou ik kiezen voor een ander geurtje.

The Master Perfumer Orange Blossom conclusie

Een lekker fris (maar niet té fris) geurtje voor de warme lente/zomerdagen. Dat is eigenlijk wat ik kort gezegd van dit geurtje vind. Als je van sinaasappel houdt dan zou ik sowieso eens gaan snuffelen aan dit flesje. De houdbaarheid is oke, door de loop van de dag heen vervliegt de geur. Wat mij betreft helemaal geen probleem, aangezien ik ‘s avonds voor een ander geurtje zou kiezen. Voor de zomermaanden sla je met dit dierproefvrije geurtje de plank sowieso niet mis.

The Master Perfumer Orange Blossom (60 ml.) is voor €7,99 te koop bij Kruidvat

Welk geurtje draag jij graag op warme dagen?

Share:

6 Reacties

 1. Marion
  23 april 2017 / 08:14

  Laatst nog even bij het Kruidvat geweest, maar deze heb ik nog niet gezien (of geroken). Ik hou van citrusgeuren, dus deze zou ik wel eens heel lekker kunnen vinden. Ik wil een paar van die reisverpakkingen kopen. Kan ik lekker afwisselen.

 2. 23 april 2017 / 10:10

  Toffe foto’s dame! Geen idee hoe deze geur ruikt, maar dat is een goede reden om te gaan snuffelen :)

 3. 23 april 2017 / 16:49

  Ik ben ook dierproefvrij gegaan, eindelijk de stap gezet YAY. heb gisteren en vandaag alles opgeruimt en ja dus de geurtjes ook. Ik ga hier eens na kijken volgende week.

 4. 23 april 2017 / 18:14

  Oh, ik moet ook echt eens bij de parfums van het Kruidvat gaan kijken. Ik heb er al zoveel goede verhalen over gehoord. Ook dit luchtje klinkt heerlijk en echt zomers. Het lijkt qua vormgeving trouwens wel een heel duur parfum. Dat heeft Kruidvat goed gedaan dus ?

 5. 23 april 2017 / 22:51

  Dit is de parfum die ik altijd gebruik haha. Ik ben dol op deze geur! Veel geuren vind ik te bloemig etc. en daarom vind ik het heerlijk dat deze zo fris is. ?

 6. 26 april 2017 / 16:56

  Ik ga binnenkort maar ‘ns snuffelen. Lijkt me handig om zo’n klein flaconnetje in m’n handtas te hebben. Ik zou dan wel eerder voor een warmere geur gaan.

Geef een reactie